הכי רומנטי שיש

../images/Emo23.gifMinä rakastan Sinua../images/Emo23.gif

מה השיר הכי רומנטי של HIM? ביוטיפול, פור יו, ג'ויין מי ועוד מלא
יצא לכם להיות אם מישהו במצב רומנטי, אינטימי, בזמן שאחד השירים של HIM היתנגן ברקע? בראש שלי נחשב?
היו לכם\יש לכם, בני זוג שאוהבים את HIM? האים פעם הגדישו לכם שיר של HIM? אם כן אז איזה?
איזה שיר של HIM עשה לכם עיקצוצים בלב? כעמט כולם
תמונה הכי רומנטית

Elpar

New member
שאלון יפה מאוד :)

מה השיר הכי רומנטי של HIM? אמממ Join Me יצא לכם להיות אם מישהו במצב רומנטי, אינטימי, בזמן שאחד השירים של HIM היתנגן ברקע? לא... היו לכם\יש לכם, בני זוג שאוהבים את HIM? לא האים פעם הגדישו לכם שיר של HIM? לא אם כן אז איזה? לא... כאילו אל הגדישו איזה שיר של HIM עשה לכם עיקצוצים בלב? הרבה מאוד שירים! תמונה הכי רומנטית, אין לי

Lost Lullaby

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

מה השיר הכי רומנטי של HIM? Joim Me
יצא לכם להיות אם מישהו במצב רומנטי, אינטימי, בזמן שאחד השירים של HIM היתנגן ברקע? תמיד כשאני בחדר שלי יש לי מוזיקה ברקע, אני מניחה שגם במצב כזה הפלייליסט הגיע מתישהו לHIM...
היו לכם\יש לכם, בני זוג שאוהבים את HIM? לא חושבת
האים פעם הגדישו לכם שיר של HIM? לא
אם כן אז איזה?
איזה שיר של HIM עשה לכם עיקצוצים בלב? אין לי הרבה תמונות שלהם:$
תמונה הכי רומנטית אני במחשב של אבא [שלי בתיקון
] אז אין לי פה תמונות...):
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo141.gif תשובתי: ../images/Emo23.gif

מה השיר הכי רומנטי של HIM? ביוטיפול. יצא לכם להיות אם מישהו במצב רומנטי, אינטימי, בזמן שאחד השירים של HIM היתנגן ברקע? לא, זאת אפילו אחת מהפנטזיות שלי חחח! היו לכם\יש לכם, בני זוג שאוהבים את HIM? לצערי לא. האים פעם הגדישו לכם שיר של HIM? לצערי לא פעם שנייה. אם כן אז איזה?-- איזה שיר של HIM עשה לכם עיקצוצים בלב? The Funeral Of Hearts תמונה הכי רומנטית--->

Elpar

New member
משהו קטן שמציק לי

הקדישו, לא הגדישו... מהמילה הקדשה... סליחה, זה פשוט שיגע אותי

Sweet Revenge

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חשבתי את באה להגיד.. יש לי התעלמות משגיאות כתיב.. *ילדי ההקלות* [לא, אני לא אחת מהם..]

labokit

New member
עכשיו אני=]

מה השיר הכי רומנטי של HIM? join me יצא לכם להיות אם מישהו במצב רומנטי, אינטימי, בזמן שאחד השירים של HIM היתנגן ברקע? לא היו לכם\יש לכם, בני זוג שאוהבים את HIM? לא. האים פעם הגדישו לכם שיר של HIM? אם כן אז איזה? לא..חח איזה שיר של HIM עשה לכם עיקצוצים בלב? When love and death embrace

labokit

New member
עכשיו אני=]

מה השיר הכי רומנטי של HIM? join me יצא לכם להיות אם מישהו במצב רומנטי, אינטימי, בזמן שאחד השירים של HIM היתנגן ברקע? לא היו לכם\יש לכם, בני זוג שאוהבים את HIM? לא. האים פעם הגדישו לכם שיר של HIM? אם כן אז איזה? לא..חח איזה שיר של HIM עשה לכם עיקצוצים בלב? When love and death embrace

crazy cottage

New member
נוו מזה?!!?!../images/Emo163.gif

רק לי יצא להיות במצב רומנטי עם שיר שלהם?!?!

Plaztyk

New member
../images/Emo192.gif

מה השיר הכי רומנטי של הימ? beautiful יצא לכם להיות אם מישהו במצב רומנטי, אינטימי, בזמן שאחד השירים של הימ היתנגן ברקע? לא היו לכם\יש לכם, בני זוג שאוהבים את HIM? לא>< האים פעם הגדישו לכם שיר של HIM? כן D: אם כן אז איזה? לא זוכרת .. נראה לי ראייט היר אין מיי ארמס איזה שיר של HIM עשה לכם עיקצוצים בלב? אנד לאב סאייד נוו0 תמונה הכי רומנטית

SUNSHINE88

New member
אני

מה השיר הכי רומנטי של HIM? bury me deep inside your heart יצא לכם להיות אם מישהו במצב רומנטי, אינטימי, בזמן שאחד השירים של HIM היתנגן ברקע? כן. היו לכם\יש לכם, בני זוג שאוהבים את HIM? כן.האים פעם הגדישו לכם שיר של HIM? כן. אם כן אז איזה? when love and death embrace איזה שיר של HIM עשה לכם עיקצוצים בלב? Gone With The Sin תמונה הכי רומנטית

YaAr0nEt

New member
עכשיו אני

מה השיר הכי רומנטי של HIM? join me יצא לכם להיות אם מישהו במצב רומנטי, אינטימי, בזמן שאחד השירים של HIM היתנגן ברקע? זה נחשב אם זה היה בראש שלי?? היו לכם\יש לכם, בני זוג שאוהבים את HIM? אני לא לסבית! ואמ.. בערך... האים פעם הגדישו לכם שיר של HIM? לא :( אם כן אז איזה? לא :( איזה שיר של HIM עשה לכם עיקצוצים בלב? the face of god תמונה הכי רומנטית אני לא בבית אני בבצפר אז אי אפשר...

YaAr0nEt

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif מה?!?!?!?

זה לא נחשב?!?!

למעלה