הכר את הפורום.

OhBaby

New member
../images/Emo23.gif הכר את הפורום.../images/Emo25.gif../images/Emo33.gif

המשחק הולך כך: כל שבוע אני בוחרת מישהו מהפורום, ואתם שואלים אותו שאלות. ברור?
והפעם הילית הלוא היא purple rain2 אני אתחיל עם השאלות: ( והילית! לענות בכנות
)
גובה:
עיר:
הפחד הכי גדול:
מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה:
החלום שלך?
הדבר שהכי מעצבן אותך בפורומים?
האם פגשת מישהו מהפורום ( טופ מודל) אם כן, מי?
עדה:
תכונה הכי חשובה אצל בן הזוג:
חבר???
עושה ספורט??? מה??
לאיזה פורום בחיים לא תיכנסי??
מה הפייבוריטית שלך התוכנית??
שחקנית אהובה? ולסיום: תכתבי את הנאום שלך אם תזכי באוסקר: לפחות משפטים תוסיפו גם אתם שאלות שמעניינות אתכם...

Danielushhhh

New member
../images/Emo26.gif

איזה טעם של גלידה את אוהבת? מה עדיף ים או ברכה? כשהולכים לים את לוקחים מטקות או סתם מעדיפה להשתזף? בקיץ עובדת או מבלה? בחוץ חם, מה עדיף? בים עם החברים או בבית עם המזגן? מהם שלושת הדברים שהכי בא לך לעשות בקיץ? מטייל בארצנו או בחו"ל?

purple rain2

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

איזה טעם של גלידה את אוהבת?
אוהבת הרבה, אבל ריבת חלב זה יאמי
מה עדיף ים או ברכה?
ים כשהולכים לים את לוקחים מטקות או סתם מעדיפה להשתזף?
להשתזף|
בקיץ עובדת או מבלה?
מבלה
בחוץ חם, מה עדיף? בים עם החברים או בבית עם המזגן?
בבית עם המזגן
אני פדלעה נו
מהם שלושת הדברים שהכי בא לך לעשות בקיץ?
אממ לטוס
(מה שיקרה
) ולא יודעת, לכייף?
מטייל בארצנו או בחו"ל?
חו"ל (נו אני סנובית
)

7FANTA SHOKATA7

New member
שלי

איזה טעם של גלידה את אוהבת?בננה מה עדיף ים או ברכה?ים כשהולכים לים את לוקחים מטקות או סתם מעדיפה להשתזף?להשתזף בקיץ עובדת או מבלה?יותר מבלה לא הולך לי בלמצוא עבודה בחוץ חם, מה עדיף? קור בים עם החברים או בבית עם המזגן?בים מהם שלושת הדברים שהכי בא לך לעשות בקיץ?לעבוד , לרקוד , לבלות מטייל בארצנו או בחו"ל?גם וגם

purple rain2

New member
הייתי עונה לך מה עשיתי במקום

אבל אני אפילו לא זוכרת באיזה תאריך הייתה המסיבה

purple rain2

New member
../images/Emo28.gifולהלן תשובותיי../images/Emo9.gif ../images/Emo27.gif

גובה:
גמדי משהו
1.60 ככה עיר:
רמה"ש הפחד הכי גדול:
לא יודעת אם זה ממש פחד אבל אני נורא פרנואידית בקשר לבריאות/מחלות. כל כאב הכי קטן שיש לי אני בטוחה שיש לי סרטן. מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה:
יש הרבה כיוונים שמעניינים אותי, אני עוד לא סגורה על עצמי
מצד אחד אני אוהבת שיווק ופירסום, מצד שני אני אוהבת עיצוב פנים, מצד שלישי יש לי נטייה לעסקים ומצד רביעי עם אבא עורך דין...
החלום שלך?
נו כמה בנלי- להיות מאושרת?
הדבר שהכי מעצבן אותך בפורומים?
שמעירים לאנשים מאה פעם והם עדיין לא מפנימים. ואנשים שלא משרשרים בכוונה, למרות שיש שרשור לא מקופל בדיוק מתחתם. האם פגשת מישהו מהפורום ( טופ מודל) אם כן, מי?
אמממ לא
אבל אני הולכת לפגוש מי מכם שגם בפורום כוכב נולד, יש לנו פגישת פורום ביום חמישי
עדה:
תהרגו אותי אני לא יודעת
אשכנזיה..? תכונה הכי חשובה אצל בן הזוג:
רק אחת?
לא יודעת, זה מכלול שלם |מתפלסף| חבר???
שלילי
עושה ספורט??? מה??
רוקדת לאיזה פורום בחיים לא תיכנסי??
נמנמנמנמ תנו לי פורומים, לא יודעת
מה הפייבוריטית שלך התוכנית??
קאסי שחקנית אהובה?
מג ריאן

purple rain2

New member
אוי שכחתי את נאום האוסקר../images/Emo67.gif

אבל מכיוון שאין לי שום שאיפה להיות שחקנית, אני פטורה?

OhBaby

New member
לצערי לא....

זה אמור להיות משהו כזה: " תודה להורים שלי שתמכו בי, אוי זה כך כך מרגש ( הזלת דמעות).....אני לא מאמינה. תודה לבראד פיט שעזר לי, לוודי אלן הבמאי המצוין...... וכו' וכו'.

purple rain2

New member
הבינותי. אם כן,

תודה להוריי שהביאוני עד הלום, תודה לתפוז שהביאני להיות מנהלת, תודה לטלוויזיה שתמיד הייתה שם בשבילי, תודה למחשב הדפוק שלי ולאינטרנט בראשו שלא זז, תודה לפרסומות הפופ-אפ ה******** שהשתלטו על המחשב שלי ככה פתאום ו- last but not least- תודה לבראדי שהגשים לי את כל הפנטזיות הרטובות שלי

OhBaby

New member
עדה ........

משמע: מרוקאית/רומניה/הונגרייה/רוסייה/ תימניה. וכו' וכו'. ( תימחקי את המרוקאית ןהתימניה כי הבנתי שאת אשכנזיה...) קפיש??
לגבי הפורומים..... יש כל כך הרבה לדוגמא: אבודים אבולוציה אבטחת מידע והגנה אביב גפן אביתר בנאי אבריל לאבין אגדות רוק אדריכלות אהבה בגיל ההתבגרות אהבה ורומנטיקה אהבה מעבר לפינה אובדן הריון תמיכה אודיו וקולנוע ביתי אוהד חיטמן אוונסנס אוטיזם אספרגר ו-PDD אוטיזם -גישה ביו רפואית אוכל חלבי אולטרה סאונד נשים אולימפיאדה וספורט הישגי אומנות בעוגות אומנות בעוגות למתחילים אומנות יודאיקה אומנות שימושית אומנות שימושית - חברתי אומנות שימושית למתחילים אומרים לא לאלימות! אוספים ואספנות אוף טופיק אופיס אופנה אופנה מלאה אופנועי שטח אופנועים אופנועים- לגעת בסאגה אופני כביש -טור דה פרנס אופניים אורולוגית ילדים והרטבות וזה רק ההתחלה של הא'.

purple rain2

New member
אההה חחח אוקיי../images/Emo6.gif

אמממ אבל כל סבא וסבתא ממקום אחר
ונמנמ אני מקווה שאני לעולם לא אאלץ להיכנס לאורולוגית ילדים והרטבות

למעלה