הכר את הפורום.

7FANTA SHOKATA7

New member
ש-ל-י

גובה:162 עיר:חיפה הפחד הכי גדול:להיות נכה מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה: וטרינר החלום שלך?להצליח הדבר שהכי מעצבן אותך בפורומים?כשמנהלים מתעצבנים או ששואלים אותן שאלות כל הזמן האם פגשת מישהו מהפורום ( טופ מודל) אם כן, מי?לא עדה:?? תכונה הכי חשובה אצל בן הזוג:טוב לב חבר???לא עושה ספורט??? מה??בטח רוקדת לאיזה פורום בחיים לא תיכנסי??לא יודעת אני צריכה לבדוק איזה יש מה הפייבוריטית שלך התוכנית?? שחקנית אהובה?יש לי כמה : ג'ניפר לופז , קתרין זיטה ג'ונס , אנג'לי

OhBaby

New member
עוד שאלון:

מה הכינוי שלך בתפוז? למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? (לא כולל אותך) בעד או נגד? סיגריות? סמים? גזענים? אלכוהול? לימור לבנת? אריק שרון? בצפר? אמא? אבא? הומואים? לסביות? רוני סופרסטאר? ואיפה כולם, הפורום שומם

purple rain2

New member
באמת קצת יבש פה היום../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif

מה הכינוי שלך בתפוז?
זה לא ברור?!
למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? (לא כולל אותך)
ת'אמת לא הכי התמקדתי בהם
וגם לא רוצה להעליב אנשים
בעד או נגד: סיגריות?
סמים?
גזענים?
אלכוהול?
לא נגד, פשוט לא אוהבת
לימור לבנת?
אריק שרון?
מה אני מבינה מהחיים שלי?
בצפר?
צריך נו...
אמא?
אבא?
הומואים?
שיהיה להם בכיף לסביות?
לא הקטע שלי אבל כנ"ל רוני סופרסטאר?
היא סתם ברבי אבל יש לה שירים כיפיים נו

7FANTA SHOKATA7

New member
ש-ל-י

מה הכינוי שלך בתפוז?נחשו למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? (לא כולל אותך)אממ לא יודעת לא שמתי לב בעד או נגד? סיגריות?בעד סמים?נגד גזענים?נגד אלכוהול?בעד לימור לבנת?מי זאת ? אריק שרון?הא? בצפר?בעד אמא?ברור אבא?יאפ הומואים?כה לסביות?כה רוני סופרסטאר? ומה זה ????????????.

OhBaby

New member
אוקיי עוד אחד..

זה שאלון ממש נחמד
מהי שפת האם של אמא שלך? מהי שפת האם שך אבא שלך? מהי שפת האם שלך? זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב? כמה שפות את\ה יודע\ת? איזה? מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות? יש לך מבטא של ארץ כלשהי? אזיה שפה הכי יפה לדעתך? איזו הכי רומנטית? והכי מוזרה?

purple rain2

New member
חחחח תני גם לאחרים לשאול../images/Emo6.gif

מהי שפת האם של אמא שלך?
עברית מהי שפת האם שך אבא שלך?
עברית מהי שפת האם שלך?
עברית זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב?
כמה שפות את\ה יודע\ת?
2 איזה?
עברית, אנגלית, ומממש מממש ממש ממש מעט צרפתית
מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות?
יש לך מבטא של ארץ כלשהי?
אפשר לומר שיש לי מבטא אמריקאי..
אזיה שפה הכי יפה לדעתך?
אנגלית איזו הכי רומנטית?
והכי מוזרה?
רוסית?

OhBaby

New member
אל תדאגי, לא חסרים

שאלונים בפורום סקרים ושאלונים....... וגם אין פה אף אחד, כנראה הם עשו מסיבה ולא הזמינו אותנו

7FANTA SHOKATA7

New member
שוב ש-ל-י

מהי שפת האם של אמא שלך?רוסית מהי שפת האם שך אבא שלך?רוסית מהי שפת האם שלך?אוו הרבה זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב?עברית ורוסית לא אכפת לי שניהם טוב כמה שפות את\ה יודע\ת? 3 איזה?רוסית ,עברית ואנגלית וקצת ערבית מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות?לא יש לך מבטא של ארץ כלשהי?לא יודעת לא נראה לי אני דיי הרבה שנים פהאזיה שפה הכי יפה לדעתך?אנגלית איזו הכי רומנטית?אנגלית? והכי מוזרה?יפנית

אדוני או גברתי.

את/ה לא אמור/ה לענות על זה. זה מיועד אך ורק למנהלת השבוע. אם את/ה כל כך מעוניינ/ת אפשר שבוע הבא לשאול אותך.

purple rain2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דנדושה15

New member
שאלה...

באיזה עוד פורומים את נמצאת בתפוז
(שאלו כבר כמעט את כל השאלות...חחח)

purple rain2

New member
אז ככה |מכחכח בגרונו|

בפורומים שאני מנהלת: זה, כוכב נולד וטב"ע וחוץ מזה בשמיניסטים, מתגייסים, שאלה קטנה, אמריקן איידול...

דנדושה15

New member
אהההה....כי לא הייתי בטוחה!../images/Emo26.gif

(כי גם אני בפורום ט"ב)ולא הייתי בטוחה אם את מי שאני חושבת שאת(
) הילית,נכון

JULI4561

New member
אז עם כך.. שאלה חשובה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

אני גם בפורום טב"ע וגם בכוכב נולד (לא שזה חשוב).... ואני יודעת שאת מנהלת אבל .... למה בחתימה שלך .. כתוב רק שאת מנהלת פואומים.. 836 ו1103 .. ולא כתוב גם 1000

purple rain2

New member
חחח כמה שאלו אותי את זה ../images/Emo6.gif

בגלל שאם אני אכנס עכשיו לחתימה וארצה לערוך אותה אז האייקונים של שבועות ייעלמו לי

למעלה