לורנה רוחאס
A Angal Life New member 3/10/07 #15 ../images/Emo141.gifשרה מלונדו יאללה אפשר להתחיל להצביעעע אז תצביעוווווו
P Princess110 New member 3/10/07 #16 חח כל מה שיש בפורום טלנובלות מויע אחרי 5 דקות פה! או שזה ההפך! חחחחחחחחחחחח ואני עוד לא הבנתי את הקשר בין שתי הפורומים
חח כל מה שיש בפורום טלנובלות מויע אחרי 5 דקות פה! או שזה ההפך! חחחחחחחחחחחח ואני עוד לא הבנתי את הקשר בין שתי הפורומים
A Angal Life New member 3/10/07 #18 מה הקשר? שמתי את המשחק בשתי הפורומים,כדי שבשתי הפורומים יוכלו להשתתף במשחק
S shilgiah New member 5/10/07 #30 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifנראה לי שלא.. המשחק לא משותף בשני הפורומים.. כאן יצביעו ושם יצביעו ויהיו זוכות אחרות (או שבסוף אחת אחת תזכה חח). אממ לא הייי כ"כ ברורה חחח אבל הבנת..?
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifנראה לי שלא.. המשחק לא משותף בשני הפורומים.. כאן יצביעו ושם יצביעו ויהיו זוכות אחרות (או שבסוף אחת אחת תזכה חח). אממ לא הייי כ"כ ברורה חחח אבל הבנת..?
P Princess110 New member 5/10/07 #36 חח נשמה את זה אני יודעת אבל את מתייחסת למשהו אחר לגמרי! תיקראי שוב את השיחה ואז תביני! תודהה על הניסיון בכול אופןן מאמי
חח נשמה את זה אני יודעת אבל את מתייחסת למשהו אחר לגמרי! תיקראי שוב את השיחה ואז תביני! תודהה על הניסיון בכול אופןן מאמי