הפרק היומי 20.10- יום ר2יעי

איייייייייייייי../images/Emo99.gif

איזה פרקקקקקקקקקקקקקקקק מסכנה פלורי
איזה מאמי היא שהיא עזרה לתומי איזו מתוקה מיההההה מסכנה!!! מעניין מה יקרה....

פרק מדהיםםםםםםםם

הקטע עם פדריקו ומיה היה ממש יפה
הראשון כאילו הוא היה ממש טוב
אוף די הוא כל כך מזכיר לי את סגונדוווווווווווווו אתמול הוא היה שיכור..היום היה את הקטע הזה עם מיה רק חסר שהוא ישים עדשה וזהו

B a Z u K a

New member
מיה סתם פלוץ../images/Emo12.gif

חחח לא ראסמי היא מכוערת.....והיא גם לא משחקת טוב ויש לה מיליון פלולות על הפנים וכשהיא מרימה תגבות היא ניראת כמו איזה ילדה עם בעיות!!!

בוא תסביר לי איך זה קשור...

אמרתי שזה היה קטע יפה לא שאהבתי את המשחק שלה.. דווקא בקטעים האלה המשחק שלה די צולע
וזה ממש לא קשור לזה שהיא מכוערת ויש לה פלולות על הפרצוף

B a Z u K a

New member
אני בתתת!!!!! ובבקשר להודעה שלי...

רציתי להגיד את זה כל מיקרה ושירשרתי את זה אלייך כי זה ניאה לי הכי קשור
זה לא ספציפית אליך......

Yarden908

New member
פרק מדהיםםםםםם ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

בנחהההה כל כך חסרררררררר...מתי הוא חוזר
פלור מדהימה
ו...איך זה נגמר
לא ראיתי

B a Z u K a

New member
יאייי אני לא

מצליחה להיזככככרררררררררר!! פאק איך אני שונאת שזה קורהה!!!! ועוד משו!! בכמה אתרים כבר ניתקלתי [ומשום מה זה היה זהה מילה במילה] ולא הבנתי משהו!!: קשוח, קשה יום, תובעני, מחושב. מסתיר את רגשותיו, לא מפסיק להביט באלבום התמונות הישן של הוריו. גאה באחיו ואחיותיו למרות שהוא לא מפגין זאת. ספורטאי מצטיין. דוגל בתפיסתו ובמחשבותיו, גאה בעבודתו ומכור אליה קשות. חושב כי הדברים תמיד שחורים או לבנים. חסכן, מדבר מעט מאוד, לא מבטא את רגשותיו. החפץ היקר לו ביותר הוא שעון ישן ממתכת שהוא תמיד נושא איתו. אוהב לאסוף דברים שונים ומגוונים. הדבר שהוא הכי שונא הוא שאחיו משתמשים לו בטלסקופ. כשהוא מאזין למוסיקה קלאסית, הוא מזיז את ידיו כאילו היה מנצח בקונצרט. פדריקו ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אבל ממששששששש לא קשה יום!!!111!!!

באמת הוא הזכיר לי את סגונדו

שהוא בלי הזקן ונראה כאילו יש לו שחור בעיניים! ובכלל אתמול שהוא היה שיכור הוא בדיוק סגונדו!!! וגם היום שהוא כזה "הרביץ" למיה!

סיפ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

בעע אני מפחדת להיזכר בו.. מאיטה וסגונדו.. זוג מושלם

מאיטה וסגונדו זוג מושלם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

*NOT**NOT**NOT**NOT**NOT**NOT**NOT**NOT**NOT**NOT**NOT* ניניו ומאיטה הזוג המושלםםםםםםםםם
|

ז'גוואההההההההההה

חחחחחחחחחחחחחח שניצליםםםםםםםם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי לא יודעת למה נזכרתי בזה עכשיו
את יודעת שלפעמים מראים את חולייטה דיאז(מורה)בערוץ האופנה

למעלה