הצלחה של ניתוח

kesem21

New member
../images/Emo23.gif הצלחה של ניתוח

שלום אני בת 22 ועברתי ניתוח טבעת בקיבה לפני 5 חודשים וירדתי 50 ק"ג בהצלחה אני מאחלת לכלום בהצלחה וישר כוח

חןYA

New member
קסם ,

אז ככה , אני שוקלת עכשיו 10 קילו יותר ממה שאת שקלת בתחילת דרכך. אני ממש לא מתכוונת לעשות את הניתוח הזה . אבל חשבתי לעצמי . יש לי מה זה כוח רצון שאף אחד לא יוכל לעצור אותו. ואם אני אעשה בדיוק מה שאת עשית מבחינת התזונה שלך---גם אני ארד לא??????????? אז בבקשה ממך תצילי אותי ותפרטי לי מה אכלת , כמה כל פעם וכו' וכ' כי לי אין בעיה לעשות דימיון מודרך ולדמיין שיש לי את הטבעת . מה דעתך קםם? ואם תוכלי כמה שיותר מהר כי אני משתגעת כבר . איך היגעתי למה שהיגעתי. אני מה שה שמחה בשבילך שרזית . איך את מרגישה היום?

kesem21

New member
חן

חן בוקר טוב קודם כל תודה קודם כל שעתי שינוי בראש . מה שאני אוכלת זה כך בבוקר אני קמה שותה נס קפה אחרי שעה אני אוכלת גיל + בולגרית וצינם בסביבות 10 אני אוכלת משהו קטן כמו קורנפלקס עם קצת חלב או פרחית עם גבינה בצוהרים אני אוכלת פעם מרק פעם פולים לפעמים אורז הכל בכמיות מאוד מאוד קטנות בשעה 4 לפעמים אני שותה קצת פרי שק ובערב אני אוכלת ביצה גבינה וכ"ו אני מרגישה נהדר כיף לי חיים חדשים אני מאחלת לך המון המון הצלחה

נלי.

New member
חן רק יש הבדל אחד בינך לבין קסם

לקסם יש טבעת שחוסמת ומקטינה את הכמות שיש ביכולתה להכניס לקיבה ולך אין טבעת זו. אני זוכרת שאחותי עברה את הניתוח והחלה לרדת אז ניסיתי גם לעשות את "הדיאטה" שהיא עושה כי כמובן ירדה נפלא אחרי הניתוח. עדיף לך לפנות לייעוץ דיאטני ומעקב קבוע ולהקפיד לקבל את כל הדברים הדרושים לגוף כולל ירקות והרבה ירקות ואת תראי שיחול שינוי במצב הירידה שלך.

נלי.

New member
קסם כל הכבוד ובהצלחה בהמשך

שאלה לי לא אמרו לך מישהו מאלה שבקשר רפואי עימך שהירידה אולי מהירה מידי
אודה על תשובתך.

kesem21

New member
נלי

נלי בוקר טוב בדקתי את נושא ורופא שניתח אותי אמר לי שזה בסדר גמור איתי מאוד שמנה

dקובי

New member
שמח שהצלחת להוריד במשקל

עצה קטנה תשמרי שלא יהיו לך חוסרים בויטמינים ובברזל ..בזמן האחרון אני נתקל בכל מיני חברים שלא אכלו כמו שצריך ונתגלו אצלם חוסרים ניכרים בויטמינים שהצריכו אישפוז בבית חולים צריך לאכול אוכל שמכיל בתוכו את כל הויטמינים.אפשר גם לקחת ויטמינים להשלמת החסר. בכל מקרה כל הכבוד לך! קובי!!

kesem21

New member
סוג של ויטמינים

קובי בוקר טוב קודם כל תודה יש לי שאלה אתנהיוכל לעזור לי בקשר לויטמינים אני לוקחת ג'וניר וזה לא מספיק לי אולי תוכל להציע לי משהו אחר ??.

dקובי

New member
אני לוקח סופרדין.

ד"ר סובחי המליץ לי על הויטמין הזה ,זה טבליות שתוססות במים טעם חמצמץ.. קובי.

משה פ

New member
תחפשי בבתי המרקחת של הכללית....

יש את הויטמינים של "דרך חיים". יש טבליות גדולות למציצה בטעם דובדבנים. אם אין קחי את הטבליות שמיועדות לילדים אבל במינון כפול. בנוסף תוסיפי לעצמך גם כדורי B12 למציצה מתחת ללשון. אלה החוסרים הראשונים שקורים לגוף. חוסרים ב B12 גורמים לנזקים חמורים בגוף בטווח הארוך.

למעלה