וככה הכרתי את HIM..

Sim§ MaN

New member
../images/Emo23.gifוככה הכרתי את HIM..../images/Emo48.gif

שאלון שהכנתי שקשור לנושא:איך הכרתם את HIM?
וחוץ מזה גם שאלון בכללי על הלהקה, אז יאללה.
~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת: הקליפ הראשון שראית: התמונה הראשונה שראית [צרפו]: השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה? ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית? יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? ראית בחנויות דיסק שלהם? ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה? יש לך חולצות שלהם? ~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? אלבום? קליפ? אחד מהלהקה? יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? מתי בפעם האחרונה האזנת להם?

Sim§ MaN

New member
../images/Emo189.gif

~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת:והאמפייר הארט. הקליפ הראשון שראית:ריפ אווט דה ווינגס אוף באטר פליי. התמונה הראשונה שראית [צרפו]:בקומונה בתמונה הראשית.. [= השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה:והאמפייר הארט. ^^" הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם:רונע ואיע.
~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? חודשיים. מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? הכירו לי. האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? לא.
המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה? ג'וין מי.
~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית? אין.
יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? הדיסק דארק לייט! יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? רינגטון של קיליינג לאוליינס והתמונה שיש בצד בתור רקע. [= האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? כה. [= שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? ברור! ראית בחנויות דיסק שלהם? כה. ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה? לא. ={ יש לך חולצות שלהם? לא אבל אני אקנה אולי בפורים בת"א.. ^^ ~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? יש הרבה.
אלבום? דארק לייט. קליפ? ג'וין מי. אחד מהלהקה? ווילה.
יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? נופ. מתי בפעם האחרונה האזנת להם? ממש עכשיו!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gifאהבתי../images/Emo45.gif ח"ח../images/Emo8.gif

~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת: Gone With The Sin הקליפ הראשון שראית: In Joy And Sorrow התמונה הראשונה שראית [צרפו]: וואי אני לא זוכרת :$ השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: Heartache Every Moment הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: מורן ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? שנתיים וחצי/שלוש. מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? הכרתי לבד [בטעות]
האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? יאפ המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה? Right Here In My Arms ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית? 5 [הכל חוץ מהאוסף] יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? הממ לא ממש. אולי את האוסף [בגרסה המיוחדת כמובן] יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? לא
האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? יאפ
שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? כן, די הרבה שירים. המון למען האמת
ראית בחנויות דיסק שלהם? כן
, וזה תמיד גורם לי להרגיש טוב
ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה? "טרנד","תומר" יש לך חולצות שלהם? כן
~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? Sweet Pandemonium אלבום? Love Metal ולעיתים זה מתחלף ב DSBH קליפ? The Funeral Of Hearts וגם החדש חמוד
אחד מהלהקה? וילה
יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? הממ לא משהו שאני חושבת עליו כרגע [אני גם עייפה וזה
] מתי בפעם האחרונה האזנת להם? לפני חמש דקות [One Last Time]

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif לא../images/Emo12.gif

התכוונתי לKilling Loneliness [בשבילי הוא עדיין חדש נו
]

Juliet Anna

New member
מיאו ../images/Emo13.gif.../images/Emo54.gif

~הראשונים~Wicked Game השיר הראשון ששמעת: הקליפ הראשון שראית: Join me התמונה הראשונה שראית [צרפו]: וואי, זה היה כל כך מזמן, אני לא זוכרת. השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: Soul on fire הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: הייתה קומונה פעם, ומשם הכל היסטוריה. ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? שלו שנים. קצת יותר. מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? לבד האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? אכן כן
המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה? Soul on fire, חרשתי עליו הכי הרבה. ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית? 3 יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? נופ יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? האמת לא, אבל בפלאפון הישן שלי, כל הפרופילים היו שמות של שירים שונים. האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? בטח. שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? לרוב לא. ראית בחנויות דיסק שלהם? בטח, אני תמיד בקניון אחרי בית ספר, אז טאוור רקורדס לפנים. והרבהאוכל סיני :]. ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה? לא ראיתי, אבל גנבתי לידיד שלי. יש לך חולצות שלהם? כבר לא, החזרתי את לו את החולצה. ~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? Sweet Pandemonium אלבום? Love Metal קליפ? Right Here In My Arms אחד מהלהקה? ווילה, נו מה
. יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? לא, אבל יש לי בחילה מסויימת כלפי באם. מתי בפעם האחרונה האזנת להם? אי שומעת את Sweet Pandemonium עכשיו.

poison666

New member
עונה ואני מתה על שאלות כאלה!

השיר הראשון ששמעת: wings of a butterfly שמעתי ת'שיר מהקליפ.. הקליפ הראשון שראית: אני זוכרת עוד לפני שידעתי מי הם בכלל היו כמה פעמים שראיתי את זה בחפיף כזה והקטע שווילה היה שר פור יור סוווול ורואים לו את הוריד בצוואר חח זה ישמע אולי מפגר אבל בגלל זה התחלתי לחכות לכל פעם שישימו ת'קליפ עד שהשיר נחרט לי בראש ואז פעם אחת שהתחלתי לראות את זה ממש מההתחלה עד הסוף אמרתי כזה איזה שיר פצצה ואז ראיתי שנגמר והיה ת'שם להקה והשיר ומאז הכל היסטוריה חח.. התמונה הראשונה שראית [צרפו]: ממ התמונה הראשונה..מצורפת.. השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: ווינגס ואני עדיין מתה על השיר הזה כמו בפעם הראשונה ששמעתי אותו.. הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: ממ לא הכרתי אף אחד..לפחות לא מישראל..נו טוב אני זוכרת שפעם ראשונה אחרי שהתחלתי לאהוב את הים אז שמתי בסמל שלי במסנג'ר תמונה של ווילה מג'וין מי וחברה אחת מהמסנג'ר ראתה את זה ולאט לאט התחילה לאהוב אותם גם..ממני..אז גרמתי לעוד אחת לאהוב אותם..שווה לא?? ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? ממ נראה לי כבר איזה 7-9 חודשים.. מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? הכרתי דרך הקליפ ווינגס שהיה באמטיוי או בויאייץ או בשניהם..לא זכור לי כבר.. האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? הראשון זה ידעתי את ווילה ברור אבל לא ממש זכרתי את השאר המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה? ג'וין מי..נו טוב אני זוכרת שפעם היו חורשים על השיר הזה ואני זוכרת אותו.. ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית? יש לי 5 דיסקים ועוד האוסף להיטים 97-04 והייתי רוצה גם שיהיה לי את כל הסינגלים או ת'אוסף סינגלים ואם יש גם דיסקים של הופעות חיות אז הייתי רוצה אותם גם.. יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? אני רוצה לרכוש לי ווילה..זה אפשרי? רציני אני מזה רוצה לקנות לי כרטיס להופעה אחת או 5 שלהם בחו"ל אבל ההורים שלי לא רוצים..בלעט יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? היה לי פלאפון..עד שגסס ומת(משמעות..לקחו לי אותו ההורים..)אבל אם היה לי הייתי מורידה שפע של איקונים ורינגטונים ורקעים אם הייתי מוצאת על הים.. האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? ברור שאני אפתח את הדיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? רוב הזמן כן! ראית בחנויות דיסק שלהם? בפעם האחרונה שבדקתי לא היה כי היו להם 2 עותקים מכל דיסק ועותק אחד של כמה דיסקים אני כבר קניתי אז אולי אחרי היה עוד מישו שקנה..יאיי:) ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה? חולצות??איפה יש??אני מזה רוצה חולצה שלהם יש לך חולצות שלהם? לא:S ~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? קשה..אבל אם אין ברירה אז אני אגיד שוב ווינגס..נו טוב יש שירים שאני הרבה יותר אוהבת אבל כמו שכבר חרשתי על השיר בזכותו נכנסתי לקטע שלהם אאז..:) אלבום? greatest love songs vol 666 and love metal קליפ? buried alive by love אחד מהלהקה? ville and burton יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? ממ לא עולה לי כרגע משו כזה.. מתי בפעם האחרונה האזנת להם? לפני 5 דקות..

../images/Emo210.gifעונה:

~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת: WOAB הקליפ הראשון שראית: כנ"ל התמונה הראשונה שראית [צרפו]: השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: WOAB הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: הממ בקומונה ראיתי מישהי...לא זוכרת >< ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? מהחופש הגדול מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? לבד האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? אה הא המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה? ג'וין מי ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית? 4 יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? רכשתי מלא אז לא. יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? לא האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? כן, תיקייה עם 682 קבצים. שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? ברור
ראית בחנויות דיסק שלהם? כן ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה? hot topic יש לך חולצות שלהם? כן ~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? נראה לי שג'וין מי, אבל אני ממש ממש לא בטוחה. אלבום? RR קליפ? Join Me גרסת הקרח
אחד מהלהקה? ווילה
יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? לא
מתי בפעם האחרונה האזנת להם? לפני שבועיים

אנייייייי../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif

~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת:join me in death והתאהבתי בוווו הקליפ הראשון שראית:join me in death התמונה הראשונה שראית [צרפו]:... השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: join me הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם:ממ...נראה לי דנה ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? יותר מחצי שנה מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? אחותי שמעה את join me וישר קראה לי לשמוע וישר אחרי ששמעתי אותו רצתי להעביר אותו למחשב שלי ושמעתי אותו בלופ 100 פעםםםם האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? כן המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה?join me ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית?בנתיים 1 יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? כן הרבה דבריםם יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך?יש לי כמה טפטים האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם?כן שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים?ברורר ראית בחנויות דיסק שלהם?כן אני תמיד מתנחלת בטוואר רקורדס להסתכל על דיסקים חיחיחי.. ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה?לאא אני מתה לקנותת מישהו יודע איפה יש??? יש לך חולצות שלהם?לא ~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב?ממ..זה ממש קשה אין לי שיר מועדףף זה תלוי במצב רוח שלי כל פעם בא לי על שיר אחר אלבום?razorblade romance או love metal ...עוד לא החלטתי קליפ?funeral of hearts אחד מהלהקה?ווילההההה יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם?כן...שלינדה מנגן כל כך טובבבב אוףףףף גם אני רוצהההה
מתי בפעם האחרונה האזנת להם?עכשיווו

crazy cottage

New member
אני../images/Emo163.gif

~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת: Join me כמו בערך כולם פה הקליפ הראשון שראית: Wings Of A Butterfly התמונה הראשונה שראית [צרפו]: בהודעה הבאה ^^ השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: Wings Of A Butterfly הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: חברה שלי ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? שנה מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? בערך הכיר האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? רק את לינדה
המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה? Right Here In My Arms ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית? 2 מקוררים והשאר צרובים
יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? הרבה דברים
יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? רקע האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? יאפ שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? ברור ראית בחנויות דיסק שלהם? יאפ ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה? כן,בשוק יש לך חולצות שלהם? יאפ ~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? Right Here In My Arms אלבום? Razorblade Romance קליפ? Razorblade Romance אחד מהלהקה? לינדה
יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? שכולם חושבים שזו להקה של באם :| מתי בפעם האחרונה האזנת להם? עכשיו!

SUNSHINE88

New member
../images/Emo23.gif אני..

~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת: Bury me deep inside your heart הקליפ הראשון שראית: Join me התמונה הראשונה שראית [צרפו]: השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: When love&death embrace הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: האקסית שלי. ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? שנה וחצי מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? הכרתי, אבל האקסית גרמה לי לשמוע. האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה?כע. המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה? When love&death embrace ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית? כרגע אין. במשכורת יהיו את כולם
יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? שרשרת טבעת יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? רינגטון ותמונה נחשבים? האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? כן, והיא שוקלת 1.47 ג'יגה שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? ברור!! ראית בחנויות דיסק שלהם? כן
ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה? תומר. יש לך חולצות שלהם? לא. אני לא לובש חולצות להקה ~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? כרגע, Bury me deep inside your heart אלבום? Razorblade Romance קליפ? When love&death embrace ואלו מדהים שם
אחד מהלהקה? רק ואלו.. ובורטון הקלידן. יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? לא. באמת שלא. מתי בפעם האחרונה האזנת להם? עכשיו

../images/Emo210.gifלמרות שהייתי מעדיפה את זה

בלי הבחורות, ועם 2 בחורים פינים וסקסיים
*מנסה להוציא את המחשבות האלה מהמוח*

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif יש סט שלם../images/Emo3.gif

להעלות לשרשור תמונות?

Elpar

New member
אכן תמונה יפה P:

אישית הייתי מחליף את וילה לא את הבנות.. אבל לא משנה...

אני:)

~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת: Funeral of Hearts הקליפ הראשון שראית: לא רואה קליפים. התמונה הראשונה שראית [צרפו]: לא יודעת.
השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: Join Me הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: אנה
~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? שנה בערך. מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? אנה:) האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? :$ המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה? Funeral of Hearts. ~הרכישות~ כמה דיסקים יש לכם בבית? של הימ?
3. יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? להשלים את הדיסקוגרפיה. יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? לא, הפלאפון שלי דפוק. האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? לא
שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? סביר להניח... ראית בחנויות דיסק שלהם? כן. ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה? בשוק. יש לך חולצות שלהם? כן, Razorblade Romance
~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? הכיהכי? לא יודעת, אבל אני אוהבת את Resurrection. אלבום? Razorblade Romance. קליפ? לא רואה קליפים. אחד מהלהקה? האמת שהלהקה עצמה וחבריה פחות מעניינים אותי, אני מעדיפה לשמוע אותם מאשר להזיל ריר. יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? בלהקה עצמה לא, יש מעריצים פוזרים בבצפר שלי אבל זה לא קשור. מתי בפעם האחרונה האזנת להם? אתמול. אחלה שאלון:]

למעלה