וואי אהבתי את הרעיון..יפה ומקורי!
~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת:אממ או ג'וין מי או ביוטיפול..נראה לי ביוטיפול הקליפ הראשון שראית:נראה לי דה סקרמנט אבל אני לא בטוחה התמונה הראשונה שראית [צרפו]: ממ לא זוכרת חח השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: ביוטיפול וג'וין מי הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם:אממ מור חברה שלי ..האמת הכרנו ביחד ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? בערך 7/8 חודשים מתחילת החופש הגדול משו כזה מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד?מממ מויוה לה באם האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? ממ ברגע שקראתי עליהם כן...אבל בהתחלה בגלל שבויוה לה באם כשהוא דיבר על הלהקה הראו רק את ווילה אז חשבתי שלווילה קוראים הים וזה לא להקה זה בנאדם אחד חח המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה?אממ ביוטיפול חחח ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית?שלושה
יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב?אממ גרייטסט לאב סונגס יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך?נייט..פלאפון מטומטם האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? אממ כמה אפילו חחח זה מפוזר בכל התיקייה שלי שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? חחח מן הסתם..והרבה ראית בחנויות דיסק שלהם? יס..וכמו שענבלירון אמרה גם לי זה גורם להרגיש טוב
ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה?לא אוףף יש לך חולצות שלהם?לא בלאט..אין בקריות בכלל נראה לי איזה קקות ~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? אממ יש מלאא אבל השבוע זה בייחוד סוויט פנדמוניום אלבום? רזורבלייד רומאנס ודיפ שאדוס..למרות שאין לי אותו עדיין בעע קליפ? אממ גון וויט דה סין,ג'וין מי (גרסת הקרח) וסקרמנט אחד מהלהקה? מממ בארטון נראה לי אבל בטח שווילה עומד לי בראש העדיפויות
יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? אממ שהם לא באים לארץ!!! מתי בפעם האחרונה האזנת להם? עכשיו ..אח שלי שם את רזורבלייד רומאנס ולפני זה את לאב מטאל חח
~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת:אממ או ג'וין מי או ביוטיפול..נראה לי ביוטיפול הקליפ הראשון שראית:נראה לי דה סקרמנט אבל אני לא בטוחה התמונה הראשונה שראית [צרפו]: ממ לא זוכרת חח השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: ביוטיפול וג'וין מי הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם:אממ מור חברה שלי ..האמת הכרנו ביחד ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? בערך 7/8 חודשים מתחילת החופש הגדול משו כזה מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד?מממ מויוה לה באם האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? ממ ברגע שקראתי עליהם כן...אבל בהתחלה בגלל שבויוה לה באם כשהוא דיבר על הלהקה הראו רק את ווילה אז חשבתי שלווילה קוראים הים וזה לא להקה זה בנאדם אחד חח המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה?אממ ביוטיפול חחח ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית?שלושה