וככה הכרתי את HIM..

danduuu

New member
וואי אהבתי את הרעיון..יפה ומקורי!

~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת:אממ או ג'וין מי או ביוטיפול..נראה לי ביוטיפול הקליפ הראשון שראית:נראה לי דה סקרמנט אבל אני לא בטוחה התמונה הראשונה שראית [צרפו]: ממ לא זוכרת חח השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: ביוטיפול וג'וין מי הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם:אממ מור חברה שלי ..האמת הכרנו ביחד ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? בערך 7/8 חודשים מתחילת החופש הגדול משו כזה מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד?מממ מויוה לה באם האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? ממ ברגע שקראתי עליהם כן...אבל בהתחלה בגלל שבויוה לה באם כשהוא דיבר על הלהקה הראו רק את ווילה אז חשבתי שלווילה קוראים הים וזה לא להקה זה בנאדם אחד חח המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה?אממ ביוטיפול חחח ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית?שלושה
יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב?אממ גרייטסט לאב סונגס יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך?נייט..פלאפון מטומטם האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? אממ כמה אפילו חחח זה מפוזר בכל התיקייה שלי שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? חחח מן הסתם..והרבה ראית בחנויות דיסק שלהם? יס..וכמו שענבלירון אמרה גם לי זה גורם להרגיש טוב
ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה?לא אוףף יש לך חולצות שלהם?לא בלאט..אין בקריות בכלל נראה לי איזה קקות ~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? אממ יש מלאא אבל השבוע זה בייחוד סוויט פנדמוניום אלבום? רזורבלייד רומאנס ודיפ שאדוס..למרות שאין לי אותו עדיין בעע קליפ? אממ גון וויט דה סין,ג'וין מי (גרסת הקרח) וסקרמנט אחד מהלהקה? מממ בארטון נראה לי אבל בטח שווילה עומד לי בראש העדיפויות
יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? אממ שהם לא באים לארץ!!! מתי בפעם האחרונה האזנת להם? עכשיו ..אח שלי שם את רזורבלייד רומאנס ולפני זה את לאב מטאל חח

Elpar

New member
יאללה אני גם עונה

~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת: Join Me או wicked Game הקליפ הראשון שראית: Killing Loneliness, הראשון והאחרון התמונה הראשונה שראית [צרפו]: מה שsims man שם השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: Wicked Game או Join Me הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: האנשים בפורום רק חח ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? כמה חודשים +-, אבל את ג'וין מי שמעתי לפני שנים גם מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? ראיתי בפורום לינקין פארק הזכרה של זה, ומישהי המליצה לי האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? אני זוכר רק את וילה ואלו וברטון P: (מקווה שאני לא טועה) בגלל שהוא סולן פשוט מוכשר מכאן ועד הודעה חדשה והקלידן הזה לא מהעולם הזה! הוא ממיס אותי! המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה? המילים של Join Me ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית? 0 יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? כרטיס להופעה בארץ יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? אין לי פלאפון האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? לא, רק של גאנז וסליפנוט שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? ברור, אבל אני לא מוצא את הMP3 שלי :/ ראית בחנויות דיסק שלהם? לא, אבל לא הסתכלתי גם מצד שני, הייתי עסוק בגיטרות ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה? לא ראיתי יש לך חולצות שלהם? אם הייתי רואה הייתי קונה :/ ~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? יש הרבה... לאחרונה אבל Killing Loneliness ממש אלבום? The Greatest Hits חחח P: קליפ? קילינג לונלינס אחד מהלהקה? וילה ואלו יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? אמממ.... שהם לא כאן בארץ? מתי בפעם האחרונה האזנת להם? די מזמן לצערי... אני מכור לגאנז P: Take Me down to the paradise city where the grass is green and the girls are pretty!

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif אווו. ../images/Emo146.gif

~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת: join me הקליפ הראשון שראית: WOAB התמונה הראשונה שראית [צרפו]: התמונה ששי שם. השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: Vanpire Heart הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: קרין. ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? לא יודעת
מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? ענבלירון כפרעליה.
האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? לא
המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה? WOAB ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית? 2. יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? חולצה. יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? לא. האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? לא. שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? כן. וזה *כשאני
ראית בחנויות דיסק שלהם? כן. ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה? בתומר. יש לך חולצות שלהם? לא. ~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? לא יודעת. אלבום? ממה שיש לי אז LM. קליפ? לא יודעת. אחד מהלהקה? וילה. יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? לא יודעת. מתי בפעם האחרונה האזנת להם? אתמול.

Blade Of Fire

New member
שיבי

הראשונים~ השיר הראשון ששמעת: join me הקליפ הראשון שראית: rip the wings of a butterfly נו.. מה לעשות?
התמונה הראשונה שראית [צרפו]:אה.. חה... השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: wicked game או funeral of hearts.. לא בטוח... הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: אהמ.. וואי..קשה.. שאני זוכר-נועה. ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? כמעט שנה מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? מישהו הכיר-שוב.. נועה
האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? אני עד היום לא זוכר אותם בע"פ
המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה? ראה "השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה" ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית? אהמ... *לא מגיב* יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? DVD כלשהו... יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? לא האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? לא שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? כרגע? לא ממש... ראית בחנויות דיסק שלהם? כמובן ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה? בתומר ופעם פעם ראיתי במטאל שופ יש לך חולצות שלהם? לא ~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? קשה קשה... אלך עם join me אלבום? בלע.. לא יודע... קליפ? כנ"ל אחד מהלהקה? וילה. כי סולנים זה הלהקה
יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? ההתעסקות באותם נושאים. צריכים להרחיב את נושאי הליריקה.... מתי בפעם האחרונה האזנת להם? אתמול

יופי של רעיון :] עונה:

~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת: Beautiful הקליפ הראשון שראית: Solitary Man התמונה הראשונה שראית [צרפו]:---> השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: Circle of fear הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: חברה טובה שאני הכרתי לה אותם :] ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? קצת יותר משנה. מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? שמעתי את השם איפשהו, אני לא בדיוק זוכרת האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? אכן. המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה? Funeral Of Hearts ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית? 4 יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? את Dark Light יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? לצערי אין לי אפשרות להוריד דברים. האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? אחת עם כבוד! שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? המון. ראית בחנויות דיסק שלהם? הדבר הראשון שאני עושה בחנות דיסקים זה לחפש אותם. ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה? כן, בתומר( דיזינגוף סנטר ת"א) אבל יקר שם. יש לך חולצות שלהם? כן! ~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? Funeral Of Hearts אלבום? Love Metal קליפ? Gone With The Sin אחד מהלהקה? ווילה ואז ברטון (סליחה הייתי חייבת) יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? לא חד וחלק. מתי בפעם האחרונה האזנת להם? אני מאזינה להם כרגע :].

נמממ

~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת: אני לא בטוחה. אני חושבת שFOH הקליפ הראשון שראית: אותו דבר. התמונה הראשונה שראית [צרפו]: אין לי מושג.
זה היה מזמן. השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: גם FOH או HT מלפני שהכרתי את כל הבלדות היפהפיות.. הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: אני חושבת שאולגה.
~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? שנה וחצי או משהו כזה. מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? הכרתי לב. האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? ממ לא, תמיד הייתי שוכחת את השם של בארטון רק לפני כמה חודשים הצלחתי לזכור את השם שלו סופית. :X המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה? FOH *מגלגלת עיניים*
~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית? שלהם לצערי רק 2. (בעתיד יהיו עוד!) יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? אהא RR יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? לא. :/ ניסיתי להוריד את ביטרסוויט אבל זה לא עבד לי. האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? ברור. שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? כרגע כן, הלאב מטאל שלי בתוכו.
ראית בחנויות דיסק שלהם? כמובן, אחרת איך קניתי? ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה? אהא, בתומר, פונגו ופעם אחת בשוק ראש העין אבל היה רק במידה ענקית. :/ יש לך חולצות שלהם? כן אבל מודפסת
~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? IJAS אלבום? DSBH קליפ? IJAS ו TS אחד מהלהקה? מממ וילה וליילי. יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? מיגה
מתי בפעם האחרונה האזנת להם? אתמול.

pureK

New member
../images/Emo105.gif

~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת: JOIN ME הקליפ הראשון שראית:JOIN ME התמונה הראשונה שראית [צרפו]:אין לי מושג, בטח איזה עיתון גרמני השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: לא זוכרת הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: מממ...לא יודעת, לא מכירה הרבה שאוהבים אותם שלא בעקבותיי ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? כ-5 שנים מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? לבד האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? לא, זה לא עיניין אותי במיוחד המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה?ג'וינ מי? לא זוכרת ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית? 1 יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? חגורה עם הרטאגרם יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? לא האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? כן שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים?כן ראית בחנויות דיסק שלהם?כן ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה?לא יש לך חולצות שלהם?לא ולא רוצה ~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? bury me deep inside your heart אלבום?רזורנךשגק רומנס קליפ? לא אוהבת מי יודע מה אחד מהלהקה? וילה? יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? כן מתי בפעם האחרונה האזנת להם? שלשום

יוהווו../images/Emo163.gif

~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת: נראלי ג'ויין מי הקליפ הראשון שראית:כנ"ל התמונה הראשונה שראית [צרפו]:לא זוכרת
השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה:אממ.. YS666 הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם:חברה טובה שהכירה לי אותם[: ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה?כמה חודשים מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד?מישו הכיר האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה?לאXD אני עדיין לא יודעת מי זה מי בודאות
המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה?לא זוכרת.. נראלי YS666 ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית?5 יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב?כה.. RR ו-LM יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך?לא
האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם?כןכןכןכן שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים?כה! חמישה דיסקים אנשים, רספקט
ראית בחנויות דיסק שלהם?כןכן ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה?כןכן, תומר ב-100 שקל
יש לך חולצות שלהם?לאלא:( ~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב?יש הרבה אלבום?Greatest Love Songs Vol.666 קליפ?אממ.. The Secrament אחד מהלהקה?ליילי יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם?אממ.. לפעמים הם קצת פוציםX__X [טוב הם לאXP] מתי בפעם האחרונה האזנת להם?כמה ימים..

Rose131

New member
אני^^../images/Emo29.gif

השיר הראשון ששמעת: JOIN ME אבל לא ידעתי שהוא שלהם^^ הקליפ הראשון שראית: wings of a butterfly התמונה הראשונה שראית [צרפו]: אממ.. אין לי מושג השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: נממ... wings of a butterfly נראהלי הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: ממ... עדי ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? 3-4 חודשים מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? MTV^^ האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? לא המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה? אין לי מושג^^ ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית? שלהם? 0..
, יש לי רק צרובים^^ יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? שרשרת הארטאגראם יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? נופ. האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? נופ שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? יאפ^^ ראית בחנויות דיסק שלהם? כן ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה?כן, בתומר יש לך חולצות שלהם?לא ~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? הרבה
אלבום?הרבה
קליפ?אע.. לא דעת אחד מהלהקה? וילה וליילי יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? סיגריות
מתי בפעם האחרונה האזנת להם? אני חושבת שאתמול^^

למעלה