זוגות (מדומים)

Sezuke

New member
../images/Emo23.gif זוגות (מדומים) ../images/Emo23.gif

אז השרשור הולך ככה~ האם יש זוג שנראה לכם מתאים בעולם המוזיקה היפנית? לפרט לנמק ולתאר (אבל לא יותר מידי
) שכל אחד יביע את דעתו אם יש לו אחת XD אני, בכל אופן אתחיל עם השאלה הבאה (ובבקשה תענו גם עליה, כי זה לא הספיק בשרשור ה"זה או זה"): Gackt X Hyde או Hyde X Tetsu (בהקשר לתמונה XD ) נו אז מה אתם אמרים XD?

מ א י י ק

New member
Gack X Hyde../images/Emo99.gif../images/Emo19.gif

הכי מתאימים...בעלי שם,ובעלו של אבי,איזה שילוב XD הם מתאימים כי גאקט הוא הבישי הראשי שם,והייד הוא המשני
אז... גאקט
הייד =
XD הם פשוט מתאימים יותר מהייד וטטסו...טטסו זה לא שם שמתחבר להייד,וגם לא בפנים,כי הוא לא בישי, והייד כן,וגאקט שהוא מלך הבישים...אז בכלל...זוג מלאכים
מיכאל

Sezuke

New member
ובכן

קודם כל, רק כדי לציין, בחיים האמיתיים הייד נשוי כבר למגומי אוישי P= ולגבי הדעה שלך.. כן, גאקט והייד הם 2 שדי תואמים אחד לשני XD אני עוד נמנע מלהביע את דעתי לגבי השאלה שעליתי ועכשיו... טטסו לא בישי1!??!?!?!?!?!?!?!!?!?!? ממממהההההה O___O!?!?!?!? תראה אותו ;-; הוא פשוש (בתמונה)

מ א י י ק

New member
אוי לי...../images/Emo19.gif

הוא מזכיר לי את DBSK הם לא דומים ליפנים... והוא לא בישי

GK_FF

New member
אין לי מושג מי זה..

ואיך הוא נראה בתמונות אחרות.. אבל כאן הוא אכן אחד היפאנים הפחות מכוערים שראיתי..
^^"

oracle

New member
הו שלום~~~ ^_^ ../images/Emo24.gif

ברוך הבא לפורומנו הקט P= מקווה שתישאר ותהנה...

GK_FF

New member
חח.. ../images/Emo9.gif

אני לא רוצה לאכזב אבל הכניסה שלי הייתה ממש בטעות.. אני אפילו לא יודע איך פתאום העמוד הגיעה לכאן.. בכלל חשבתי שאני באנימה ומנגה עד שפתאום שמתי לב שכל הדיונים על מוזיקה.. רגע - בטח הייתי על הודעה שלך באנימה ומנגה ובטעות הלינק נלחץ לי!! אהההה הכל ברור עכשיו..
אבל תודה על קבלת הפנים..

Envious

New member
גאקטXהייד לחלוטין!!!!

הבן אדם היה מתחתן איתו עם הואל א היה נשוי !!!! חחח

Morphia

New member
אז ככה...

לדעתי היה פעם טטסו והייד באמת, אולי ברמה הנסיונית או משהו כזה. וגאקט אכן אמר פעם שאם הייד היה בת הוא היה מתאהב בו מעל הראש. אז אני לא יודעת, זאת התלבטות... טוב, החלטתי, גאקט והייד, כדי להשאיר את טטסו פנוי :}~~

oracle

New member
קשה... =/

אבל אני אלך על היידXטטסו, כי הם כל כך הרבה זמן ביחד, ויש ביניהם כימיה מדהימה, שאני לא מאמינה שיש לו עם גאקט... וכל זה כמובן עם ההסתייגות שקשורה לזה שהייד נשוי באושר למגומי... P= ד"א, תמונות יפהפיות *__*

למעלה