הייד וגאקט = הם כלכך שווים ביחד *_*
A alice123 New member 20/8/06 #12 ומה אתם אומרים על מיאבי וסקיטו הם היו כאלה חמודים בתקופת DLQ לפחות לדעתי *.*
מ מ א י י ק New member 20/8/06 #18 חח מיאבי וגאקט זה יהיה מגניב../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif תחשבו על זה...
M meianeko New member 22/8/06 #66 אם כבר אז סקיטו מנייטמר X: סקיטו של DLQ כל כך בעעעעעעעעעעעעעעעע.... ואל תשאלו אותי איך הגעתי לזוג הזה, אבל זה זוג ממש ממש יפה ^^
אם כבר אז סקיטו מנייטמר X: סקיטו של DLQ כל כך בעעעעעעעעעעעעעעעע.... ואל תשאלו אותי איך הגעתי לזוג הזה, אבל זה זוג ממש ממש יפה ^^
S Sezuke New member 20/8/06 #13 ממש לא =) אם כן הייתי רושמת את זה בגוף ההודעה ^^;; אההה כלומר, רושם ^O^;;;;;;; o,o;
S Sezuke New member 20/8/06 #16 לא לא ממש לא XD זמר, זמרת, חבר להקה, חברת להקה, ג'יי רוק, ג'יי פופ, מה שבא לך XD
מ מ א י י ק New member 20/8/06 #26 חח למה?!../images/Emo19.gif את לא אשמה שיש הומואים בעולם...הנה תיראי אפילו היו איתנו במפגש פורום בגג פורום גאווה צעירה אבל גאקט והייד לא הומואים
חח למה?!../images/Emo19.gif את לא אשמה שיש הומואים בעולם...הנה תיראי אפילו היו איתנו במפגש פורום בגג פורום גאווה צעירה אבל גאקט והייד לא הומואים
A akane New member 20/8/06 #28 XD חחח זה לא קשור ודווקא אני בסדר גמור עם הומואים בעולם X3 אבל כשחבר שלי מדבר בלשון נקבה זה "קצת" מטריד XDDDD
XD חחח זה לא קשור ודווקא אני בסדר גמור עם הומואים בעולם X3 אבל כשחבר שלי מדבר בלשון נקבה זה "קצת" מטריד XDDDD
K Keitarou New member 21/8/06 #34 XDDDDDDDDD אני חושב שאת צריכה להתחיל להתרגל להיות הגבר במערכת יחסים הזאת.. ^^
מ מ א י י ק New member 21/8/06 #46 ../images/Emo45.gifXDD../images/Emo19.gif חח פעם ראשונה שאור צודק במשהו
נ נוגה ילדת האנימה New member 21/8/06 #36 אוי נדב, זה מזכיר לי משהו... יש לי חברה חולת יאוי והיא מעריצה של מיאבי (מן הסתם, כמו כל פאנגירלXD) ושאלתי אותה מה היא תגיד עם היא תראה תמונה של מיאבי וגאקט ביחדXDDD רק ש...אני לא זוכרת מה היא אמרה לי אחרי זה><
אוי נדב, זה מזכיר לי משהו... יש לי חברה חולת יאוי והיא מעריצה של מיאבי (מן הסתם, כמו כל פאנגירלXD) ושאלתי אותה מה היא תגיד עם היא תראה תמונה של מיאבי וגאקט ביחדXDDD רק ש...אני לא זוכרת מה היא אמרה לי אחרי זה><
נ נוגה ילדת האנימה New member 21/8/06 #40 *מיכאל לא שמתי לב פשוט מי כתב את ההודעה בקשר לגאקט ומיאבי><
מ מ א י י ק New member 21/8/06 #47 רק אני יכול לכתוב את זה../images/Emo99.gif../images/Emo19.gif נדב לא מסמפט ג'יי רוקרים או שאולי כן?