חברים..איפה ישוע?

lion 7

New member
זה לא עד כדי כך פשוט

/tapuzforum/images/Emo113.gifפעם שמרנו על דו קיום בין פרוטסטנטים קתולים למרות שהקתולים (וכנסיות מסורתיות) היה להם יד בהצלחת הפורום (בימים שנעדרתי ומלח הקתולית החרוצה כתבה ימים ולילה ) , אז היינו מאושרים היינו מריחים את כל מי שרצה לפצל את הפורום הכנסיה הוירטואלית , אנחנו אחרי יום עבודה מפרך באים בכדי להנות (כן להנות , הרי פאולוס אמר תשמחו באלוהים ופי שידאת קואתיה) , פתאום אנו רואים שינויים הדרגתיים , יעקב חשב או חושב להפוך את הפורום לבמה לבישור בקרב יהודים (לעזאזל למה לא גם לערבים ?מה אנחנו עז) , אז הבהרנו רבות לו , דרכי ודרך קיי 1 שהכרנו עוד מלפני שיעקב פתח ניק בתפוז , שבישור יש לו דרך ולא סתם ססמאות , לזכור תמיד את הבשורה מס 5 , יעקב יקר התחיל בשינוי שם הפורום , מכה אחת לנוצרים שראו בזה סוף עידן הנוצרים כאן , יעקב המשיך במסעו להכתבת הדוקטורינה של החמסיניין (את יודעת שיש חורים בכל דוקטורינה וזרם בנצרות ואני מכיר איפה בדיוק עקב אכילס די טוב) , אז לפי השרשור שפתח ללמידה על אל הרומים שאנו כתבנו את מה פרש שם וגם את זה ימצא בפירושי יוחנן פה הזהב מאבות הכנסיה , חשב שמצא את אמריקה וזה הזמן להנחיל מכה נוק אוט גם לי , בתגובה היהירה לי המשך

lion 7

New member
המשך

הוא כותב בזלזול רב אחויא (צורת זלזול שאין כמוה) בודאי שאנו (אנו מי אתם ?) רוצים שתכתוב כאן (למה זה רק כמה זמן אתה מנהל וכבר קברת אותנו וירשת ?) וממשיך בנימת הזלזול שאני לא מאמין שזה אותו יעקב שהמלצתי לך במסרים שתאדימי אותו (במסרים אני המצלתי עליו , וקיבלתי כל מיני פחדים מגולשים שכבר אינם , וכנראה בצדק , אוי כמה טעיתי אככ) ועכשיו ממשיך ואומר לי אני (ליון 7 שישב שנים בתיאולוגיה להגן על היהודים המשיחים ועל ישוע אני? אני? לא יאומן ) , אומר לי שהמילה כנסיה צורמת לאוזני יהודים ברשת . אז בבקשה תכתוב את המילה קהילה , חחח אני לא מאמין שיעקב יקר שהכחול שינה הרבה בו , יעקב אחי אני המון שנים מתרוצץ בין כנסיות אנבפטיסטיות מהזן של כנסייתך כן כן כנסייתך (כך תקרא הקהילה שלך במשרד הפנים ), ותאמין לי לא מוצא את האחים לאמונה שאני יכול לספור על אצבעות היד , לפני שנולדת הכרתי באזורי כנסיה בניהול של יהודי משיחי מזויף ואחת נוצריה שעשו בוכטות וברחו לחו`ל , תראה אני לא צדוק דונגרי אבל אני זה שהולדתי את הכנסיות שלכם . שא ברכה

My Shepherd

New member
../images/Emo14.gif

זה מעציב אותי שהפורום הולך למקום שמתחוללים בו מריבות!! מריבות?!! בין אחים? נגיד שטעה..נגיד שטעית.. נגיד שאינו לרוחך.. נגיד שאינך לרוחו ..אז..מריבות?? בבית האדון? לא תמיד אמרת שזו כניסייה וירטואלית?
עצוב... אחוייה..אף פעם לא ידעתי שיש בה משהו פוגע האמת..ואולי יעקב גם?..אני לא פרקליט שלו אך אני אומרת שבעיניי אני לא יודעת מאיפה באה הסערה.. כן לא אהבתי את ההערה שלא נשתמש במילה כניסיה..וכמובן שלא אפסיק להשתמש.. אבל יש דרך להגיד את הדברים
ואתה בעצמך מצד שניש אלת כזה בסוף ההודעה שאם תרצו אמשיך לכתוב פה..והוא יעקב ישר ענה לך שכמובן שנרצה שתמשיך לכתוב..ממ..אוליפספסתי משהו פה למה זה פגע בך..?
שוב פעם אני אגיד..מי שהפסיקו להיכנס לפורום ..שידברו בשמם..שיגידו מה הפריע ואת זה שאלתי לא פעם ולא ענו..מנהל הפורום אינו בייבי סיטר והפורום אינו גן..אנשים בוגרים היו וישנם פה וכל אחד צריך לקחת אחריות על דרכו ובחירותיו..למה למשל אתה לא נעלמת..? אי אפשר שרק שהכל יפה ומחבק ולפי רוחי אני אישאר וכשיש גוונים נוספים ודברים לא הכי לפי רצוני אז אני מוחא ונעלם מבלי לנסות לשנות או להסביר או לענות לקריאות של אחרים.. ובגללם אתה תחשוב שמישהו פישל פה..זה קצת לא פייר בעיניי..ואל תשכח שזה חודשים רבים בכל מקרה שחברים ישניפ לא כותבים פה..בלי קשר לניהול של יעקב בכל מקרה. יעקב..ברור לך אחי שהמילה היא כניסייה עבור מאמינים נוצרים ולא קהילה..וזהל איוצר בלבול לאף אחד כי כולנו מבינים את המוצא ומה מסמל כל ביטוי וזה תמיד היה לנו טוב ולא הפריע.. אז ננסה להתרגל לביטויי שני הצדדים ששניהם לגיטימים באותה מידה..?
אוףף כמה עצוב..ופתחתי את השרשור עם השאלה איפה ישוע בכדי שתעשו עצירה מלאה..ותחפשו אותו..כי אני בטוחה שהמקום שהוא היה נמצא בו בליבכם שנייה לפני התגובות שרצו פה..השתנה..גם אם לא הזזתם אותו בכוונה..אז הוא בעצמו זז הצידה בעצב רב.. כי אנו פה אחים.. ונשבור את הראש יחד..אבל לא נשבור את הראש אחד לשני..לעולם

lion 7

New member
מהיום הזה חששתי מאד

רציתי לסיים כאן בפורום בשרשור המאה שהיה , אמרתי זהו אחרי זה אני כבר ארד מהפורום , אבל הפורום גם בשבילי זה תינוקות שעדיין יונקים ורוצים הגנה , אחרי שהגענו לאן שהגענו אתה רוצה לסיים ולא יכול , יש לך מסר שאתה צריך להשאר , תאמינו לי שאני חייב למשפחתי הרבה דברים , שעות שרפתי (לא בשביל תהילתי חלילה) בלתרגם מאמרים דפים שלמים בכדי שהפורום יחיה ינשום יצעד קדימה , לתרגם מערבית לעברית ספרים ומהנייד זה לא לוקסוס , אבל האמנתי שהתינוק יחיה , ופתאום אתה כבר לא רצוי כאן בום במכה אחת , כמה חבל .. אם זה לא טרגדיה אז מה זה ? לא רוצה לזלזל באף כותב , גם הצעתי למנהלת שתוריד מאיתנו ענין ההאדמה וסירבה , מה שנותר לנו כאן אחרי בניית הפורום הוא להנות ממה שעשינו , נמשיך ללמוד אחד מהשני , נמשיך להביא פסוקים יומיומיים , פינת הקדושים , נגן על שם הפורום מפני אנטי נוצריים למיניהם , אבל אם ירצה להפוך את הפורום לבטאון הזרם שלו יעקב , אז יבקש מתפוז ויפתח פורום גם , לא רק בלוג , היום יש פתיחות ותפוז יקבלו את המלצתו ואנו נהיה לו גב , אבל עד אז נמשיך באותה נורמה , לא פורום יחיד אלא לכולם , וכדאי להחזיר את שם הפורום הישן נושן ,כך יותר בטוח.לא כך?

אני מצטער שזה התפרש כזלזול

חשבתי שהמשמעות של אחוייא, זה אחי. כנראה טעיתי. אני לא מבין כנראה את התרבות הערבית. לא הייתה לי כל כוונה לזלזל, אלא לבוא מתוך התחברות של אחים. כתבת בהודעתך, 'אם תרצו אז אכתוב כאן'. אז בסך הכל אמרתי כן אנחנו רוצים שתכתוב כאן. מה רע בזה? מה מזלזל בזה? אני מצטער. אך המילה כנסייה לא מופיעה בדבר ה', לפחות לא בתרגומים לעברית שאני קראתי. בכל מקום שמדובר על התכנסותם של אחים מדובר על קהילה. אפשר לדבר על הדברים ולדון מבלי להוציא כל מיני רעלים? איפה ישוע?

זה מאד פשוט

הלב שלי ישר לפני האדון, ומלא באהבה אליך ואל כל הכותבים פה. יש דרך לכתוב ולהתבטא, מדוע לא כתבת אליי, שיש משהו בדבריי שפוגע בך? הפורום הוא במה - בטח של בישור, אלא מה? הבשורה היא הכל. אם אין בשורה, אין חיים, אין קהילה ואין לנו מה לעשות כאן. ליהודים קודם, וגם ללא יהודים. זה כתוב בדבר ה'. אתה רוצה לשנות את דבר ה'? תבוא אליו בטענות. אני לא מכתיב כאן שום דוקטרינה מה זה החמסיניין? שינוי שם הפורום הוא פעולה שהתחילה עוד לפני שהפכתי להיות מנהל, ונעשה בשיתוף פעולה עם נרדין. אני לא חושב שמצאתי את אמריקה, ומצטער שבחרת לראות בתגובתי אליך כתגובה יהירה. אם חטאתי נגדך או אם יש לך משהו נגדי? למה מעולם לא כתבת לי מסר, כפי שעליך לעשות כמשיחי? האם ישוע לא אומר שעלינו קודם להתרצות אחד לפני השני? מה פשר ההתקפות האלה? אני אוהב אותך אחי, גם אם אתה לא.

HailMary

New member
המלצה ליתר רחבות ודמוקרטיה

ככותב בפורום האמונה המשיחית (הגם שנוכחותי אינה וותיקה ודי מצומצמת) נראה לי שיש לא מעט אמת בהשגותיהם של ישרת וליאון7 כלפי מנהל הפורום . שורש הדבר להבנתי, הוא כי יש חברים קתולים (ובני זרמים אחרים) שכלפי אמונתם אין תמיד רגישות מספקת. והרי האמונה הקתולית היא בת 2000 שנה, והדרך הקתולית נובעת עוד מהסמכתו של ישוע עצמו את תלמידו שמעון כייפא, הוא פטרוס הקדוש, להיות האפיפיור הראשון ("רעה את צאני"), וכמעט כל מייסדי הכנסיה, דהיינו המסורת האפוסטלית-השליחית - היו יהודים, ועם זאת בשורתה של הכנסייה בהסמכת ישוע הינה אוניברסלית, כך שאין ליהודים המשיחיים מונופול על המגזר היהודי ובלעדיות כלפי בישור רק ליהודים. אני כותב זאת, להבהיר כי יש לתת קול בפורום, שהוא דומני היחיד כמעט בישראל לישראלים נוצרים, גם לנוצרים קתולים, ובמילים אחרות - יש להביא יתר רחבות כלפי האמונה הנוצרית בכללותה, שמשקל רב נודע בה למסורת הרומית קתולית. ישרת ולאון 7 תרמו רבות לפורום, כקתולית, ישרת טרחה להביא חומר יפה אודות חגים ושאר נושאים הנוגעים לאמונה הקתולית והנוצרית בכלל, ומסירותה ותחושתה הדתית - עמוקות. אמנם, אין לי מילה רעה לומר על מנהל הפורום יעקב, הוא מסור לאמונתו, כותב יפה הגם שאולי לעיתים בהקצנת-מה, ואולי יש אצלו לעיתים קצת סכמטיות וססמאות, אלא שראוי כאמור שתהיה יותר פתיחות, ואילו כאן יש לפעמים אלמנט מעט מוקצן, אולי מעט מפאת חוסר ניסיוון יחסי. שעל כן אני הן ממליץ על ישרת ולאון7, והן מציע שיתוף מסויים של קתולים בניהול הפורום בבחינת יתר איזון בין קתולים לפרוטסטנטים, אולי גם אני פרט לישרת ולאון.

lion 7

New member
לא יודע מה יגידו אלה שלא כותבים כבר

/tapuzforum/images/Emo113.gifיש כאלה מתרצים את עזיבתם בהתיחסות יעקב אליהם , אני לא חושב שבהכל הוא אשם , אני דימוקרטי מאד ואוהב לשחק עם קלפים על השולחן , אנחנו הגענו לארבעה 5 אנשים כאן , אני מאמין שנמשיך להתכתב זה לא ביג דיל , מי שרוצה לבשר להמונים שיעשה זאת בקומונה שלו או בבלוג שלו , כי אני כבפטיסטי לא מאמין בתיווך של מרים , אבל אני יכול להביא המון שירים אודות מרים , מצד שני קתולים ושאר הנוצרים המסורתיים יכבדו את הפרשנות האבנגלסטית שלי ושל יעקב כל עוד זה לא פוגע בפרשנות ותוספות קידוש הקדושים מהמאה ה5 , אני גם מכבד ומאמין בספרים הקאנונים ב , משהו שאין בכנסיה הבפטיסטית , אחרת על מה יש לנו להתכתב כאן , אם לא על חגים וכנסיות ועידוד אחד למשנהו אז איזה מסר נעביר לבנים שלנו , אחרת היינו צריכים לחזור לעולם ממנו נזרקנו לא כך? רוצים לבשר או להביא פסוקים אחלה למה לא , אבל אלוהים לאחרים יש את מה לומר , זהו , אם לסמויים הבורחים מכאן דברים להגיד , תכתבו כאן , אחרת אני גם חושב לסגור את הבסטה אחרי הרבה שנים בתפוז, אולי כדאי באמת לחזור לחיים הנורמלים ולעבודתי הפיזית בלי אינטרנט .. אני כבר מיציתי את עצמי , אבל אני לא נשאר כאן לעצמי ,אלא לאחרים ..

1ysrat

New member
הפורום זה סמל של הנוצרים ואחדות אחים

לא ניתן לאף אחד להרוס את הפורום זה MY SHEPHERD בנתה במשייך 3 שניים את הפורום ואנחנו צריכים לשמור על דרכיה!!! כנסיה -זה בית האדון איך בפורום זה יהיה מצב לא להזכיר את הבית אדונינו ישוע??? זה חוצפה מדרגה ראשונה אני איתהם אחים ואנחנו נזיר את הפורום למצבו הקודם זמנינו הטובים שמיכאל וכולם היו פה בבקשה ישוע תעזור לנו לחזיר את הפורום על המשמר אמן

הפורום הזה הוא לא סמל של שום דבר

זהו מקום שבו ראוי ורצוי להתבטא בצורה תרבותית, במיוחד ועל פי כמה, כשמדובר בפורום של מאמינים בישוע המשיח(או לפחות כאלה שטוענים שהם מאמינים). ישרת היקרה, את לא כיבדת בהודעותייך לא את הפורום, לא אותי כמנהל הפורום, לא את שאר חברי הפורום, לא את האדון ישוע ולא את עצמך. אני תפילה שהאדון יעזור לך למצוא את דרך האהבה והסבלנות, את דרך הרוח. אני תפילה גם בשביל רבים אחרים ובשביל עצמי , שכן גם אם אני בדרך, וגם אם נדמה לי לפעמים שהגעתי, עדיין לא הגעתי אל המטרה, אך אני רץ את המירוץ כדי להשיג את הפרס של מעלה. - ישוע המשיח. בואי נרוץ ביחד.

1ysrat

New member
הפורום זה קם לאמונה נוצרית

פורום זה מאחד את ההזרמים בעולם הנוצרי זכור את שמו של הפורום "נוצרות ממשיחית" אשר מתאר את הכל אבנתי הרצון שלך לשנות את השם ל"אמונה ממשיכית" כדי לגרש את הנוצרים מין הפורם הזה במקום לאחד את כולהו כאחים ביחד לשיהיה לך פורום של יהודים ממשיחים בלבד. אבל הדבר הזה לא יקרה על גב הנוצרים שניצאים בארץ

את טועה ומטעה

הפורום קם בכדי שמאמינים יוכלו לבטא את אמונתם באופן חופשי, לא משנה מאיזה זרם בנצרות הם הגיעו. השם נצרות משיחית שונה, בהסכמת חבריי הפורום, ובגיבוייה המלא של My Sheperd שאף היא פעלה לשינוי השם. לא הייתה לי מעולם שום כוונה לגרש אף אדם מהפורום, ובטח שלא הייתה לי כוונה שיהיו רק יהודים משיחיים. אין כל בסיס לדברים המיליטנטיים שלך. השם 'נצרות משיחית', לא מתאר את הכל. ובטח שלא מייצג לא את המאמינים היהודים, ולטעמי ולפי מייטב הבנתי מהכתובים, גם לא את המאמינים שאינם יהודים. האמונה המשיחית, לעומת זאת, קולעת לכולם. לכל הזרמים ולכל מי שרואה את עצמו מאמין משיחי, כלומר מאמין בישוע המשיח. חבל שאת נוקטת בגישה כל-כך שלילית ולוחמנית.

1ysrat

New member
איך אתה שותה את מילים שלך

אתה אומר" הפורום קם בכדי שמאמינים יוכלו לבטא את אמונתם באופן חופשי, לא משנה מאיזה זרם בנצרות הם הגיעו." זאות אומרת הפורום זה ניפתח לנוצרים אתה כלל לא מכיר את מסורת נוצרית אז אתה שופט את הדברים!!! זה חותפה ממש מדרגה ראשונה !!!!!!!!!!!!!!!!! קשה לך לקבל את האמת!!!!!!!!!!!!!!!!

טוב

הודעה נוספת מהסגנון הזה תמחק. ואם תמשיכי עם ההתנהגות הזאת, אני אאלץ לחסום אותך. לא רוצה להגיע לזה בכלל.

1ysrat

New member
טוב

מי חלש מאים אם הנשק או אם הצבא שלו אבל אדם החזק עונה בלי שום צורך להפעיל איזה שום דבר ניפלל שישוע ישפוך אליך קצת לרוח הקודש ניקח את מרקוס א בָּא אֵלָיו אִישׁ מְצֹרָע וְהִתְחַנֵּן לְפָנָיו. הוּא כָּרַע עַל בִּרְכָּיו וְאָמַר לוֹ: "אִם תִּרְצֶה תּוּכַל לְטַהֵר אוֹתִי." 41 בְּרֹב רַחֲמָיו הוֹשִׁיט יֵשׁוּעַ אֶת יָדוֹ, נָגַע בּוֹ וְאָמַר אֵלָיו: "רוֹצֶה אֲנִי! הִטָּהֵר!" 42 בְּאוֹתוֹ רֶגַע סָרָה מִמֶּנּוּ הַצָּרַעַת וְהוּא נִטְהַר.(תהילים לג' ט') 43 יֵשׁוּעַ הִזְהִיר אוֹתוֹ וּמִהֵר לְשַׁלֵּחַ אוֹתוֹ. 44 אָמַר אֵלָיו: "רְאֵה, אַל תַּגִּיד דָּבָר לְאִישׁ. בְּרַם לֵךְ הֵרָאֵה אֶל הַכֹּהֵן וְהַקְרֵב לטָהֳרָתְךָ אֶת אֲשֶׁר צִוָּה מֹשֶׁה לְעֵדוּת לָהֶם."(ויקרא יג' מט'//יד' י') 45 אַךְ הוּא יָצָא וְהִרְבָּה לְהַכְרִיז וּלְהָפִיץ בָּרַבִּים אֶת הַדָּבָר, עַד אֲשֶׁר יֵשׁוּעַ לֹא הָיָה יָכוֹל עוֹד לָבוֹא אֶל עִיר בְּגָלוּי אֶלָּא הָיָה נִשְׁאָר מִחוּץ לָעִיר בִּמְקוֹמוֹת שׁוֹמְמִים; וּמִכָּל מָקוֹם בָּאוּ אֵלָיו. אשמח להשאר בחוץ כמו ישוע מלאומת להתנהג כמו האדם שהיה חולה מצרע קיבלתה את שרבית הנהל והים אתה משיאר בחוץ את אנשים שנתנו לך את השרבית זה בדיוק שאדם גורם לשיווע להשאר בחוץ

האם ישוע היה מתנהג כפי שאת התנהגת?

אם הדרך בה התבטאת מביעה את דרכו של ישוע, אז את הישוע הזה אני לא רוצה! הישוע שאני מכיר הוא מלא באהבה חמלה ורחמים, הוא עדין והוא ענייני. ההודעות שלך היו ההפך הגמור מכל מה שאני מכיר בישוע המשיח. אני לא איימתי מתוך חולשה, מה גם שאין לי בעייה להיות חלש, שכן בחולשה תושלם גבורתו של האדון בי. כפי ששאול אומר באחת מאיגרותיו. את לא נתת לי שרביט, ואין לי שרביט ביד. כן יש לי כלי של ניהול, ואני נוהג בו במלוא האחריות. אני לא שפטתי אותך, לא יצאתי מעולם נגד אמונתך, לא קיללתי אותך, ולא זיזלתי בך. כן, איפשרתי לך לראות דברים שמתגלים מכתיבתך, אך את בחרת להתעלם מהם, או להיפגע מהם. אני מקווה שיבוא היום שבו תוכלי לחזור בך. ושהאדון יפקח את עינייך להכיר אותו באמת.

תרגיעווווו ../images/Emo201.gif אני לא יכולה להתייחס לדברים

בינתיים, אני בלחץ אדיר בארבעת הימים הקרובים!!! רק רציתי לבקש שתרגיעו את הטון

שלום האדון ישמור על לבבותיכם ועל מחשבותכם../images/Emo23.gif

במשיח ישוע
שלומי אניחן לכם, את שלומי אתן לכם

למעלה