חברים..איפה ישוע?

lion 7

New member
ראשית כל מתנצל אם פגעתי בך

/tapuzforum/images/Emo188.gifושלשום אני רתחתי מזעם ובצדק אף גם זה לא חטא, זה עבר כבר , הודעה אחרונה כאן ואין לי שום טינה לאף אחד כולל אותך , אתמול בלילה המחשב היה בידי הילדים (רבו עליו מה לעשות הם ערבים בן ערבים כמוני ובנייד כמו שאתם רואים אני שם איקון בתחילת ההודעה בכדי שיכתוב משהו בגוף ההודעה) ,לא נראה לי שאסיים כאן בלי להתנצל על הרתיחה שלי , הפורום נגנב מאיתנו , אתה גם לא צריך למחוק ולחסום את אושרת , היא רוצה לגדול באמונה ואנו מונעים ממנה , הרי היא קתולית ולא ראויים אלה עובדי האלילים לשום התיחסות מה גם סוגדים למרים לא כך? עד שנבין האמונה בישוע אנו נצטרך לפגוש אותו פנים אל פנים , מי שמונע מביאתו של ישוע זה שיש אנשים שהיו בכנסיה והם בחזקת העולם , האב רוצה שכולם יכנסו בתיבה הכנסיה שאמר עליה ישוע אני אבנה את כנסייתי ושערי שאול(עוד סיבה שאנו רושמים פאולוס ולא שמו הישן לפני הלידה החדשה) לא יכלו עליה , בקיצור היה לנו כיף בלהתכתב כאן עבדנו כמו כוורת שכל אחד ידע מה יעדו (מכל העדות והכנסיות ביחד עם חברים שהכרנו מקודם אם הם נוצרים יהודים ומוסלמים שנתנו גב בתחילת פתיחת הפורום , כמובן קרידט גדול לפורום ערבים שבתוכו היו יהודים ..המשך

lion 7

New member
ללא נושא

שכולם עבדו הרבה במשוב (אתה ואף אחד משיחי היה שם אלא היו סתם אנשים מבורכים ) אחרי הפתיחה זה היה אתגר אם פורום נצרות יראה אור (אמר לנו הגולש לוחם אמיץ שקודם כל שיהיו אנשים בכנסיות , לא אשכח את דבריו שנאמרו בצדק ) עבדנו כולנו על הפרויקט וכנראה הצליח , היום אני מסיים כאן וכמו כמה פורומים אני לא אכתוב בהם בכינויים אחרים מחוסר זמן , ואו איזה מעמסה תרד מגביי , אני כל כך עצוב על הפורום , אני מאמין שימשיך לחיות , למרות שפורום נצרות משיחית מת מבחינתי . סליחה שוב על ההתבטאות, ובכדי שהפורום יהיה תמיד נקי אנא תמחק את תגובותיי.

רתחת מזעם ללא סיבה

רק הנחת הנחות, כפי שהנחת בהודעה זו, שיש לי מחשבה לחסום את ישרת בגלל שהיא קתולית ולהבנתך, אני חושב שהיא עובדת אלילים כי היא סוגדת למרים. אני מעולם לא אמרתי דברים כאלה בפורום. ואני גם לא חושב כך בכלל. אתה טועה לגביי מאד. אני לא מונע מאף אדם את גדילתו. אם אתה לא רואה את הסיבה להודעתי שאמחוק מסרים מהסוג שהיא כתבה, משהו עיוור כנראה את עיינך מלראות את העוינות והזלזול שבהודעותיה, מה גם בהודעותיך אתה. אם חטאת או לא בהודעותיך, אני לא אביע כאן את דעתי. זה בינך לבין האדון. חבל שאתה בוחר לעזוב את הפורום בצורה שכזו. הפורום לא נגנב מאף אחד, הוא קיבל צורה מעט שונה אולי ממה שאתה מכיר. ואני מקווה שהוא גם יגיע למקומות חדשים, שבהם אנשים באמת מכבדים אחד את השני ולא מתלהמים ולא כותבים בצורה גסה, ולא מאשימים אחד את השני ולא שמים סימני קריאה =(!!!!!!!) אחרי כל משפט שני. אני באופן אישי, מאד אשמח אם אתה כן תוכל להשאר, אולי תקח פסק זמן שזה גם טוב. אך אני חושב שזה יהיה חבל אם תעזוב לגמריי. יש לנו הרבה מה ללמוד אחד מהשני, ואתה תרמת רבות לפורום, כפי שהזכרת בהודעותיך. הייה שלום אחי(אני מקווה שזה בסדר מבחינתך שאני קורא לך אחי)

HailMary

New member
"בצורה תרבותית"? זה הכל? אז נלך להיכל התרבות.

התבטאויות יכולות להיות גם תוססות, משחררות, נותנות חיים, ולא רק סכמטיות ו"תרבותיות". וכי ישוע ונביאי ישראל הגדולים דיברו בהכרח בלשון תרבותית וסטרילית, או הביאו אלינו את החיים עצמם, על סערותיהם, על הבוטות שבהם, ועל החסד הקדוש הגורם לנו להתעלות, לזכות בישועה רוחנית ביום-יום מהפראות וזרעי הרשע? הפורום הוא אהבת אחים נוצרים, שיתוף נוצרי, "זוהי מצוותי: אהבו זה את זה כמו שאהבתי אתכם" (יוחנן 15:12) במציאות לא קלה בארץ הקדושה והמיוסרת הזאת. אחווה כצורת תמיכה וחיזוק ושכלול עצמי להליכה בדרך האדון, הינה גם הבאת תכנים חיים, אמיתיים, מחיינו, מאמונתנו. אין נוסחאות פורמליסטיות לחיים בדרך ישוע. המסרים שלנו, מסרים של אהבת אחים נוצרים, יאירו וישכללו את הסביבה: "אני בחרתי בכם והפקדתי אתכם ללכת ולעשות פרי, ופרייכם יתקיים באופן שכל אשר תבקשו מהאב בשמי יתן לכם. את זאת אני מצווה עליכם, שתאהבו זה את זה" יוחנן, 15:16-17)

אין ספק

כשדיברתי על צורה תרבותית, התכוונתי לצורה שמכבדת אחד את השני, קרי אוהבת. ובטח שאני יכול לחזור בי מה'בצורה תרבותית' - אם המשמעות שלה לא תואמת את דבר ה'.

חברים/ות זכרו:צדיק באמונתו יחיה(חבקוק,ב',ד')

ב"ה הרי נאמר:70 פנים לתורה,והנביא ישעיהו,פרק י"א,פס' ט':כי מלאה הארץ דעה את ה'-כמים לים מכסים אל תקשו לבבכם כמריבה כיום מסה במדבר(תהילים,מזמור צ"ה,פסוק ח'). תנו רשות זה לזה להקדיש בנחת רוח ליוצרנו ולישוע אדונכם. הוא לא יאהב אתכם רבים ומתקוטטים. אתם אחים לאמונה,ועל זה נאמר בספר ויקרא,פרשת קדושים:לא תשנא את אחיך בלבבך. שמעז ייצא מתוק

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifזה כלכך מאכזב..

ולא משנה מי טעה עם מי בגישה.. מה שעצוב הוא לאיזה שפה לא נקייה הגענו ושלמרות התחנונים שלי..סירבתם לעצור ולעשות בדק בית.. כי במלים שנכתבו פה.. מה שונים אנו מבני העולם?
עצוב.. שישוע ישמור עליכם.. באהבה עצובה..
נרדין

נכון חברים

לא קרה כלום בסך הכל.. תמיד אפשר להבליג זה הכי בריא ! זה דרך ישוע! תהיו נדיבים אחד עם השני

salt of earth

New member
../images/Emo10.gif

עצוב... ריפרפתי קצת בשרשורים ומה שיש לי להגיד זה רק... الذي جعلنا كفاة لان نكون خدام عهد جديد.لا الحرف بل الروح.لان الحرف يقتل ولكن الروح يحيي חבל חבל חבל

salt of earth

New member
../images/Emo25.gifגם אותכם

עכשיו אני עסוקה במבחנים הופפפפפפ, קשה קשה ללמוד ולעבוד. קיצר מקווה אחרי פברואר כך המבחנים יחלפו ואוכל להתפנות קצת יותר ותוכלו לראות אותי יותר פה
מה נישמע חוץ מזה?

למעלה