חברי הפורום-חשוב
שם הפורום
כנסו בבקשה

האמת שלשני הצדדים קשה בארץ

לא משנה איך נגדיר את עצמנו, אנחנו תמיד נותקף בגלל אמונתנו בישוע ליהודים המשיחיים קוראים "מומרים" כופרים" עובדי עבודה זרה" "בוגדים" "משומדים" "מסיונרים" "חלאות המין האנושי" (טוב פה הגזמתי קצת), מנתקים עימנו את הקשרים, מאיימים וגם תוקפים באלימות וכן הלאה וגם לנוצרים קוראים כופרים, גויים וגם עליהם אני מאמין קשה. ואללה נותרתי בלי דעה לגבי שם הפורום. לא רוצה להרחיק מכאן את הנוצרים וגם לא רוצה להירח מכאן את היהודים וגם לא רוצה לפצל את הפורום, כי זה סתם חבל, אפשר ללמוד המון אחד מהשני. בהחלט החלטה קשה למנהלת!

1ysrat

New member
בהחלט החלטה קשה מאוד !!!!

השאלה צריך לעמוד למה הנוצרים ברחו? ומה נעשה כדי שהפורום הזה יצלח !!!!!! אין הרגשה של חגים הנוצרים !!!! אין אותה חגגיה שהיה חג מולד ועכשיו אנחנו לפני חג החשוב ביותר בעולם הנוצרי אם אני או ליאון לא נזכר יעבור חג כאלו שלא היה אז איך הפורום הזה יתן תוכן לשני העולמות?

תשאירו את הפורום איך שהוא

תקראו לי נוצרי יהודי משיחי קתולי לא אכפת לי העיקר מה שמאחד אותנו, אלה שפוחדים להכנס בגלל "שם" יפחדו להכנס גם בגלל האמת או כל "מכשול" שיעמוד מולם אוהב אתכם אחים!

מוריגן

New member
שם הפורום אמור לאחד את משתתפיו

אם אדם אחד חושב שעגבניות שרי הן הכי טעימות ואדם אחר חושב שעגבניות רגילות הן נפלאות, הרי לפורום יקראו עגבניות - נכון? דוגמא מפגרת אמנם, אבל מדגישה את מה שאני רוצה להגיד. ישוע לא "שייך" רק למשיחיים, ערבים או יהודים. אני בטוחה שיש כאן אנשים ששייכים לעם / לאום או הגדרה אחרת, לכן זה לא יהיה מתאים. ישוע לא היה נוצרי, לכן לדעתי זהו שם מוטעה - לעומת ישוע הנצרתי, או ישוע מנצרת (או בית לחם.. חח) שהם שמות מתאימים לדעתי. יש כאן אנשים שמאמינים שהוא בנו של אלוהים, יש המאמינים שהוא האלוהים ויש המאמינים שהוא המשיח. בסופו של דבר, מה שמשותף כאן לכולם זו האמונה בישוע יתברך שמו. לדעתי זה מיותר ואולי אפילו יביא איתו אי נוחות להגדיר את הפורום כשייך לאוכלוסיה כלשהי. דרך ישוע ישוע הרחום ישוע מנצרת תלמידי ישוע כל השמות האלה וכדומה יתאימו לפחות זו דעתי. אני מאמינה שישוע הטיף לאחדות המאמינים בו, מה היה אומר אילו עמדנו בפניו כעת והיינו אומרים שאנחנו כ"כ מופרדים שאף לא מסוגלים לשוחח יחדיו (כמו שמישהי הציעה כאן - להפריד בין חברי הפורום ושכל אלה שהם לא "נוצרים" שילכו לחפש את עצמם בפורום אחר..) חישבי מה האדון היה רוצה עבור אלה שהוא עמוק בלבם ושמו נישא על שפתיהם באהבה.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאני אוהבת את כולכם../images/Emo13.gif../images/Emo23.gifודעתכם חשובה

מאוד! מה שכן אני רואה שיש קצת בלבול..קצת כעס מוסווה.. ויחד עם זאת יש אמונה ביכולתו של הפורום לגעת בעוד אנשים שמחפשים את האור והאמת.. צריך לעשות טבלה של מה חשוב יותר.. וללכת לפי הסדר שההאדון ירצה
אחדות! אהבה לכל השאר ובמיוחד הלא מאמינים ביננו (גם אם נפגענו מהם בעבר)! ויתורים למען הרחבת מלכות האדון. התחשבות בחלשים יותר.. לתת את כל התהילה לישוע,לא לאיש, לא לדת, לא לעם, לא לכת.. אני רוצה ששם ישוע יהיה בשם הפורום, זה יתן לליבי לשמוח, שהמקום הקטן שלנו הוא לישוע ולמען תהילתו בלבד. זהו שם שכולם יסכימו לו.. ואני מההתחלה אמרתי שהמילה נוצרים היא לא נכונה ולא מייצגת, מה זה נוצרים? מה מקור המילה? זה לא קשור לנצרת אחרת זה היה נכתב נצרתיים, ואם נסתכל על המילה שהשתמשו בה השליחים אז היתה משיחיים שמאמינים במשיח, ובאנגלית המילה Christianity מקבילה לנצרות בתרגום העברי, אבל זה לא נכון! המילה בערבית דווקא כן נכונה مسيحيه שהיא בדיוק המילה משיחית! אז מאיפה הגיעה המילה נצרות אל הלקסיקון העברי, מישהו פעם אמר לי שזה בא מהתקופה שבא נקראו המאמינים בישוע בארצות ערב نصارى וממנו התגלגל השם נוצרים, אבל نصارى אינו ממש קשור למילה الناصره שהיא נצרת- נצרתים=ناصريون. בתכלס, ישוע הוא ישוע המשיח מנצרת-يسوع المسيح الناصري Jesus Christ from Nazareth
ישרת יקרה, אני מצטערת על כל עוול שנגרם לך כתוצאה מרדיפה דתית כלשהי, ואני שמחה על הנחמה והכוח שנתן לך ישוע כי נשאת נאמנה וחזקה ולא ויתרת על לשבת לרגליו
אבל יקרה במקום הזה לכולם יש מקום, המקום מעולם לא טרק דלת בפני אף אדם שבא עם רצון לשמוע ולדעת, ולעולם לא יסגור את הדלת בפני מישהו כל עוד זה נתון להחלטתי, כי ישוע הוא אהבה, ויותר חשוב בעיניי מלדבר על הטקסים הדתיים (שזה גם חשוב להרבה אנשים),הוא לגאול אדם מחיי היסורים ולשחרר את רוחו מידי לוציפר, התסכימי איתי?
וזה תקף לכל אדם, נוצרי יהודי או בודי.. אז תעזרי לי בלקבל את כולם באותה רוח, רוח מקבלת, אוהבת ונותנת את כל התהילה לאדון שיושב במרומים ורואה את הכל. הוא יודע כמה כל אחד סבל למענו, או ויתר למענו, ואפילו כוס מים קרים שניתנו למישהו בשם ישוע לא חומקים מעיני אלוהים
. אם מישהו בוחר לא לכתוב בפורום, אני מאמינה שזה מסיבותיו האישיות, גם לי חבל מאוד שחלק מהחברים המאוד יקרים לליבי קצת נטשו, אבל מצד שני אני מבינה את העומסים שמצטברים (למרות שישוע תמיד בראש מעייננו
) וכל אחד שירגיש מוכן ופנוי הוא יחזור לתת שוב, כמו שהרגיל אותנו- מכל הלב. אז אחרי המגילה הזו
ואני מצטערת על האורך ותודה למי שהגיע עד הלום
יש לכם החלטה יותר מגובשת למה יהיה שם הפורום?

אני רוצה לעלות לך כמה רעיונות אחרים או בערך

למה שכתבת. את כתבת כך מאמינים בישוע ואני חושב יותר כך המאמינים בישוע את כתבת כך הפורום של ישוע מנצרת לא צריך להוסיף את "מנצרת" זה דבר מובן מאליו לי דווקא יש כמה רעיונות אחרים לנושא זה. ואלו הן: ילדי ישוע הילדים של ישוע בן האלוהים כרגע אין לי עוד בראש בהצלחה

למעלה