חג מולד שמח
MERRY CHRISTMAS

moonlight B

New member
../images/Emo139.gifكل عام وأنتم بألف خير../images/Emo139.gif

كل سنه وانتم سالمين اعزائى واحبائ
ושנה טובה לכולם שנת שלום אהבה הצלחה ושיגשוג מקדיש לכם שני שירים שאני אוהב הראשון אני מקדיש אותו גם לכל ילד בעולם בכל פינה על פני האדמה והשני מיוחד בשבלכם קול סנה ואנתו בכיר אם סהורה
וכל החברים והאחים שלי
נ.ב אם סהורה למה אין מקלדת ערבית

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמוני ידידי תודה רבה על האיחולים והשירים

קול עאם ואינתי בכיר יקר
שאלוהים ישמור עליך תמיד ويشرق عليك بنوره אמן
אין מקלדת בערבית כי נראה שאף אחד לא ביקש אותה או צריך אותה..היום כל הערבים כמעט יש להם אותיות ערבית במקלדת

salt of earth

New member
חג שמח לכולם../images/Emo24.gif

מי ייתן ושנה זו תביא עימה אושר ואחווה בין העמים. תודה לכל המברכים. ولد المسيح هلليويا

junior gong

New member
חג מולד שמח אדוני

אני אומנם בן אדם שלפעמים עושה בדיוק ההפך ממה שאתה מטיף אליו, הן בדיבורים והן במעשים, והרבה פעמים אפילו קורא תיגר עלייך, ונכון שלפעמים אני מתנהג כמו אדם קדמון שלא שמע מימיו עלייך או קרא את דבריך והטפותיך, אבל עם כל ההתנהגות שלי, ועם כל המחשבות שלי, אני אוהב אותך מעומק ליבי, תמיד אתה נמצא לידי, תמיד אתה עוזר, תמיד אתה פוקח עיניים, והכבוד הוא לי לדעת שאני בן למלך היקום. אז לרגל יום הולדתך השנה...........אין לי מה לאחל לך, כי מה אפשר לאחל למישהו שיש לו כבר הכל? אז תרשה לי להיות קצת אגואיסט ולאחל לעצמי ולכולנו שנמשיך לדעת ולחוות את נפלאותיך, את אהבתך הגדולה מכל אהבה אחרת, עם כל ההתנהגות שלנו כבני אדם, אני מקווה שתסלח ושתמשיך לאהוב, כי בלעדי אהבתך אנחנו לא שווים כלום. אז חג מולד שמח אדוני, ומה כבר אני יכול להגיד לך? קטונתי, אתה כבר בן יותר מ- 2008 שנים, מה אני אגיד לך עד מאה כעשרים???
כמה טוב שנולדת.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאמן כמה טוב שישוע נולד-הללוייה../images/Emo24.gif

מיירי קריסמס

lion 7

New member
חג מולד שמח

הרבה גשם בצפון , מתאים לחג הראשון , אנחנו נחגוג בעוד שבועיים , יש בעיה בלהתחבר לאינטרנט, אז מתנצל על אי התגובות למאחלים עיד סעיד ..

ממי נולד ישוע ?

".....בנו אהובו היחיד, בכדי שיוולד מרוח הקודש ויגדל...." לא הבנתי האם ישוע הוא גם בנה של רוח הקודש ומרים ? ה"אב" לא הפרה את מרים?

חג שמח!!!

אחים ואחיות יקרות במשיח ולכל האורחים, אני מאחלת לכולכם כי חסד אדוננו ישרה עליכם וכי השלום והאהבה שיש בכם תדבק בכל תושבי הארץ הזאת. מי ייתן ושלום המשיח ידבר ללבות כל בני האדם החיים בישראל והלוואי והשלום שלו ישכנע את כולם להגיע למצב שהבטיח הנביא ישעיהו "ולא ישים גוי אל גוי חרב ולא יידעו עוד מלחמה...", וכי "שר השלום, יועץ פלא וגיבור..." (ג"כ ישעיהו), אכן יתגלה במהרה בימינו, וכי תמיד נשמור על גחלת התקווה, האמונה - ומעל הכל האהבה! אמן ואמן. מחבקת אתכם! שלכם באהבה רבה. נ"ב: סליחה על אי-הדיוקים בציטוטים, כי המקרא אינו לידי, וציטטתי מהזיכרון.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאהלן פרפר חיבוקים וחג שמח../images/Emo23.gif

שמחה שהצלחת לבקר אותנו בתקופה מבורכת זו
הציטוט שרצית נמצא בחתימהאצלי פה אבל באנגלית

למעלה