חדשות קרי לשבוע השני של פברואר

symptoms

New member
../images/Emo202.gifקרי בסרט../images/Emo202.gif

ב-GAC טוענים שיתכן מאוד.
February 15, 2008 - Carrie Underwood used "American Idol" to vault from obscurity to musical superstardom; now it appears she might use music to nudge her way onto the silver screen. US magazine reports she hinted recently that her next project might well be a film, and there's clearly some interest in her on Hollywood's part. "I'm not going to say what I turned down," Carrie noted. "We have had some offers for different things, but nothing has really felt right." At the moment, she'd be happiest if she could tackle something with a light, comedic air. "I know I am not going to be the lead role in some drama," she said, "but if a small fun part comes open, then yes." She might want to talk to Ricky Schroder, who's been writing a screenplay "about an up-and-coming Nashville star who falls in love with a young bull rider," he tells GAC. "It's going to be a good opportunity for a singer to prove her acting ability." Ricky hasn't necessarily had Carrie in mind for it, though. He said he intends to discuss the script with Miranda Lambert and Taylor Swift.​
עוד לא החלטתי אם זה מוצא חן בעיני או לא. קרי כבר אמרה בראיונות קודמים שהיא רוצה להיות הראשונה שמתה בסרט אימה, או לשחק תפקיד קטן בקומדיה, בכל מקרה, היא אמרה שהיא לא רוצה תפקיד שלם כי היא רוצה להתמקד במוזיקה. רעות

West Doll

New member
הו, לא נראה לי שהיא יודעת לשחק ממש...

אבל נראה
ומה טיילור סוויפט? היא בכלל לא יודעת לשחק

LeAnnDylan

Well-known member
אוי אני גם רוצה לראות אותה מתה בסרט אימה|ריר|

ומירנדה שלי לא פנויה לקבל את התפקיד הזה |מתנשא| שילך לפש לו את טיילור סוויפט
דווקא אני חושבת שיהיה נחמד לראות את קרי באיזה קומדיה מוזיקלית כזאת (רק שזה לא יהיה קרוסרודס לייק) משהו כמו חופשיות על הבר יכול להיות חמוד לה, גם אם היא תיקח תפקיד משני ולא ראשי,אני חושבת שזה יכול לסדר לה לפרוש לגמלאות הרבה יותר מוקדם ממה שהיא תיכננה

Guncrazy

New member
דווקא נשמע מענין

קומדיה יכולה להיות נחמדה ולא דורשת יכולות משחק מטורפות.

symptoms

New member
../images/Emo78.gifהוידאו השבועי../images/Emo78.gif

מוקדש במיוחד לדילן (אני מקווה שתהיי מרוצה
). הנה רעות

symptoms

New member
../images/Emo122.gif

ובגלל שיוטיוב דפוק, ואין קול בוידאו השני, הרווחתם ואני מעלה ראיון יותר שווה. זה קטע קצר מהתוכנית in the moment שהייתה ב-CMT על קרי ממש אחרי שהיא הוציאה את SH. זה עוקב אחריה מאז שהיא התחילה להקליט עד ההוצאה ממש. סביר להניח שבשבועות הקרובים אני אעלה כל פעם קטע (למרות שהקטעים האחרים ארוכים משהו, נגיד 20 דקות
) (דילן, מזה את חייבת להיות מרוצה) רעות

LeAnnDylan

Well-known member
אוי איזה פשושית ../images/Emo99.gif

אם אני אבקש ממנה לחתום לי על הציצי (שלא צריך פושאפ
) את חושבת שהיא תסכים;; והשאלה החשובה יותר את מחשיבה את זה כבגידה?
היא כל כך צריכה לחזור לשיער הזה, היא הייתה כל כך מושלמת פעם
נו קרי בחייך תעלי 8 קילו, מה איכפת לך, רעות תאהב אותך גם ככה
אה אגב רעות, יוטוב מעלים וידאוים של עד 10 דקות אז את תצטרכי לפצל את הקליפ שלך

symptoms

New member
אני חושבת שאת יכולה לנסות

זה לא יזיק
(ואני מרשה לה
) אני באמת אוהב אותה עם עוד 8 קילו
היא הייתה כזאת פשוש פעם. והקטע עם הפיצול בעייתי, אני אצטרך להבין איך לעזאזל עושים את זה
. רעות

symptoms

New member
../images/Emo48.gifקרי ב-SNL../images/Emo48.gif

קרי תהיה האורחת המוזיקלית בתוכנית הראשונה של SNL לאחר בחזרה לאחר השביתה. קרי כבר הייתה בתוכנית שנה שעברה ונתנה הופעה מעולה, נקווה שגם הפעם. אגב, זה נחשב עניין די רציני להיות האורח המוזיקלי שם, וקרי כבר הוזמנה פעמיים... רעות

LeAnnDylan

Well-known member
SNL../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

איזה כיף, אני מתה על התוכנית הזאת הזאת! מגניב לה

למעלה