חוגגים אהבה בתפוז
אנשים

Maddie

New member
../images/Emo207.gifמקפליי מופיעים באוסטרליה../images/Emo54.gifה

הם יופיעו באוסטרליה ב-23 לפברואר וב-1 למרץ. כל הכרטיסים נמכרו
הם לוקחים הפסקה מהקלטת האלבום ומופיעים בסידני. בוווהווו
גם אני רוצה :(

Yu vi

New member
זה כל פעם גורם לי לחשוב../images/Emo85.gif

על זה שישלי מלא משפחה באוסטרליה XD ושהם יכולים לראות אותם... לפגוש אותם... נעזוב תעובדה שהם בטח לא יודעים מי הם XD

JuSt My LuCk

New member
יום אהבה שמחח!!../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

יאיי איזה יום טוב היה לי היום
לא לא בגלל יום האהבה
פשוט כל השיעורים שלי התבטלו
רגע למה אני אומרת את זה?
קיצור יום אהבה מצויין לכולםםםםםםם! תספרו חוויות מחר

butbut

New member
../images/Emo42.gifאני שונאת את יום האהבה-יום מסריח

לגמרי. אין בו שום פואנטה שאנשים צריכים יום מיוחד שרק בו מדברים על אהבה. כאילו,הלו!!! אין לכן חברות שטוחנות לכן את השכל 324 שעות ביממה על איך שהחבר שלהן כזה מושלם. או שכמה שהיא אוהבת אותו? די! כבר נמאס מאהבה מרוב שזה טחון אצלי במוח!! והכי גרוע-שזה לא שלי! מילא הייתי טוחנת לעצמי בשכל על האהבה שליי. אבל לאאא... בקיצור-זה גם יום נוצרי[תחכו לט"ו באב]...וזה גם יום מעפן. תאהבו מחר זה יהיה יותר מיוחד. אנשים אשכרה דיברו איתי היום על איך שהם הולכים לנשק ת'חבר\חברה שלהם ואיך שהם יבלו איתו את היום המיוחד והמקסים הזה... צאו=מהבועה
ולנטיין די שמח לכולן

m o r 1 0 2

New member
גם אצלנו../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

אנחנו פשוט ידידים כולם
יותר כיף לדעתי

kelly7i

New member
+ פשוט מבאס שאין עם מי לחגוג ולאהוב ביום הזה.

ומה שכן נכון בדברים שלך זה שברור שמתי שיש לך חבר ואוהבים וזה, כל יום יכול לההיפך ליום כזה שמח והכל, אבל זה כן נחמד שיש יום שמוקדש לזה.

butbut

New member
אצלי כול יום הוא יום אהבה-הרומנטיקה תופסת 60%

ביום אם נרצה או לא נרצה. כמובן שהאחוזיםן משתנים לפי האנשים. אצל סבתא שלי זה תופס 30% אצל אמא שלי 50% ואצלי זה כמעט 60% כי יש לי חברות-ברוכות-אהבה... וכן, זה מעצבן מאוד-נמאס לי לתת עצות בנוגע לבנים. בכללי-נמאס לי לדבר על בנים. אפשר גם לדבר על תחת אם רוצים. אבל תמיד בנים זה בסדר עדיפויות הראשון.

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo7.gifזה בכלל לא

החג שלנו חברה שלי חוגגת היום עם החבר שלה.. אוף.. הוא כזה חתיך XDDDDDD די גמאני רוצה חבר, אף פעם המחשבות האלה לא עוזבות אותי.. זה מעצבן!!

butbut

New member
כולנו רוצות חבר-זה מה שדפוק במנגנון...כאילו

שחבר זה מה שיפתור לי את כול הבעיות בחיים. א שזה רק יוסיף. אוה, זה יפתור לי את בעיית הבדידות. את יודעת מה? גם אני רוצה חבר. נחכה שאלוהים יתן לנו אחד כזה. בסוף אני אגלה שהידיד הכי טוב שלי מאוהב בי. איזה אסון.

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifלא יפתור אני פשוט

רוצה להרגיש נאהבת... להרגיש שמישהו אוהב אותי בזכות מי שאני, שלא אכפת לו שהוא יבוא אליי ואני אהיה עם פיג'מה ולא יודעת מה ופשוט להיות איתי, ושיקשיב לי.. אני מרגישה בודדה.. ברור.. והיה לי מישהו אבל זה יותר היה נשיקות וזה וסתם דיבורים ולא אהבתי את זה ובגלל זה אנחנו גם כבר לא ביחד חחח אבל רציני, אני רוצה מישהו שיהיה שם בשבילי.. וגם אני בשבילו.. כל מה שמישהי רוצה בחבר בעצם

butbut

New member
כן-כן...אני מכירה ת'הרגשה המחלחלת הזאת...XD

בהתחלה זה רק התבעסות-ולבסוף זה הורס לך את כול היום. מחשבות יכולות לחלחל עמוק לפעמים. בכול אופן... מה שאת דורשת-זה דברים שבטח לא תקבלי ממי שבגיל שלנו..נו..17-181... אנשים לא מתבגרים מהר-וזה גם תלוי באופי. הבנים שאני מכירה כאלו ילדותיים ומפגרים-שישר הדחף שלי זה ליותר גדולים ממני. אבל אני בעצמי כזאת-אז אין לי מה לחפש את זה...זה יגיע
עם הזמן שלו.

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifתתפלאי

יש כאלה אנשים אפילו בגיל שלנו.. ואני רואה די הרבה כאלה בשכבה שלי וסתם מתבאסת.. למשל חברה שלי, חבר שלה עזב את הלימודים הוא בן 17 והוא טס לניו יורק כל פעם, הוא "עשיר" XDD סתם יש לו כסף.. והנה הוא חזר וזה והם ביחד שוב.. עוד מעט הוא יעזוב שוב אבל. והוא ממש מתנהג בוגר. וחברה שלי [אחרת]כזה "בואנה אל תחפשי בגיל שלנו, תחפשי כאלה שבצבא וזה" ואני לא רוצה.. אני אחפש מה שמתאים לי עכשיו.. חוץ מזה איזה מישהו בצבא ישים עליי? XD ותאמת אני נכנסת הרבה פעמים לדיכאון מהמחשבה של כמה אני בודדה, מבחינת מישהו. ואני שומעת רק שירים כאלה עצובים וזה [לא בעברית XD פיכס] וזה מעודד אותי, כןכן עצובים חח מהלעשות.. זה חלק מגיל ההתבגרות, הרצון הזה.. זה בא לכל אחד בסוף.

למעלה