ט"ו באב בפתח...

sharonmx

New member
../images/Emo23.gifט"ו באב בפתח...

ומה אתן מתכננות לבני הזוג? מחר, ליל
מלא, יש לקוות שהזאטוטים/טוטות ישנו להם בנחת
. מה אתן מציעות לצ'יפור אלו שהולכים איתנו בדרך
? בנות יקרות- אנא, רעיונות יצירתיים בבקשה!

sharonmx

New member
כן, לפי מיטב הבנתי את הלוח העברי...

יאללה, להפעיל את בלוטת יותרת היצירתיות!!

Arfilit

New member
מחר ערב טו באב

(מחר יד באב) אין לי שמץ קצהו של רעיון... ורין לי בייבי סיטר...

sharonmx

New member
לא צריך בייבי סיטר...

אני חשבתי יותר בכיוון של לתת לו משהו סמלי אך משמעותי או ארוחת ערב... חברה נתנה לי רעיון- להכין קופונים עם כל מני דברים כמו "ארוחת ערב על טהרת הבצל", "מסאג' רגליים", הבנתן את הרעיון. לשים בקופסה ולתת לו. הוא יכול לנצל כל קופון פעם אחת. כמובן אפשר לקחת את זה לכ למיני כיוונים, אבל פה זה לא הפורום המתאים...

lulyK

New member
דווקא פורום מאד מתאים.

ושמחה בשבילך שאת לוקחת את זה למקומות אחרים מ"ארוחת ערב על טהרת הבצל"

Arfilit

New member
אין לי אפילו מתי לקנות משהו

או להכין... אם יהיה לי רעיון יצירתי אני אחלוק אותו בשמחה...

sipor

New member
הבעיה עם הקופונים האלה..

שהם גם ממשים אותם, תמיד בדיוק שאת צריכה עזרה לשטוף כלים לדוגמא מגיע הקופון.. אני כל כך מצטערת שנתתי את זה במתנה.. ובעלי שהבין את הרמז זרק את הקופונים ואמר טוב נו.. פעם הבאה תתני מתנה שאת מתכוונת אליה. תשמעי כיף לקבל קשה לישם !

יעל י

New member
לא מתכננת כלום...

אנחנו חוגגים עם עצמינו שבא לנו לט"ו באב אין סימליות מסויימת עבורינו

פתאום נורא בא לי

להתפלח בחושך לבריכה של המושב ולהתגפף במים. כמו פעם. אבל באיזה תירוץ אני יכולה להזמין בייביסיטר לאמצע הלילה ?

1במיה

New member
את לא צריכה תירוץ בשביל זה את

משלמת לה לא?! לכי על זה

ליצה

New member
הזמנתי מקום במסעדה טובה

חמי וחמותי יבואו לשמור ובא לי לקנות לו משהו כיפי, כי הוא במצב רוח לא טוב בזמן האחרון. ענייני עבודה. רוצה לפנק אותו...

אצלינו החצי השני לא בדיוק רומנטי :-

ולי כבר נמאס להיות היוזמת, המתכננת והמבצעת של כל הדברים הנחגגים. אז הפעם הרמתי ידיים לא קניתי כלום (למרות שנורא דגדג לי) ולא אומרת לו כלום על זה (רמזתי על זה שבוע שעבר ולא התקבלה שום תגובה) וחוץ מזה עוד מעט אנחנו הולכים לברית של בן של אחותו (דבר שלא מוסיף הרבה למצב רוח שלי) מקווה שאחרות יהנו יותר

אנידס

New member
אפשר לתת לך רעיון?

אני הייתי כותבת לו במקום גלוי (אם אפשר אז ביומן) "עוד יומיים ערב ט"ו באב ואני מאוד אשמח ל..... או ל..... בצירוף ....." תמלאי את החסר כרצונך יש כאלה שלא זוכרים תאריכים (כמוני למשל), זה דפקט ביצור ולא משהו אישי נגד אפאחד.

אדר שלי

New member
אז ככה...../images/Emo141.gif

1. הזמנתי לו מסאז' הביתה (או לבחירתו טיפול שיאצו). 2. שלחתי לו ברכה מנגנת במייל. 3. שולחת לו יין ושוקולד למשרד. דרך אגב: יום האהבה והיום הולדת שלו תמיד קרובים זה לזה ולכן אני מחברת את כל המתנות ביחד. (בשנה שעברה הודעתי לו שאני בהריון!!!)

tami_c

New member
יוצאים לאכול בחוץ .. ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

והשנה נדלג על מתנות וכאלה כי אנחנו בבלגן איום עם מעבר הבית וכבר קנינו מלא דברים ..

tami_c

New member
עוברים ביום חמישי ../images/Emo5.gif

ואיזה כאב ראש .. חבל על הזמן .. הדיירים שם מתעכבים והתוכניות שלי משתנות מיום ליום ורק חסר להם שהבית לא יהיה פנוי ביום חמישי אחרת ראשים יעופו :) מה איתך? איך אדם המתוקון הקטנטון???

למעלה