ט"ו באב בפתח...

ליצה

New member
בהצלחה במעבר../images/Emo82.gif

שלא יעשו בעיות... אדם מתוק ביותר... מחר טיפת חלב, בדיקת התפתחות 3 חודשים אעדכן

tami_c

New member
בדיוק .. .. עדכנניייייייי ../images/Emo140.gif

ונשיקות למתוקון .......

משוש30

New member
טו באב ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif [בציניות]

בעליחוזר היום אחת בלילה ויוצא בשש בבוקר למחרת אז לא אין תכנונים ואם אני נשמעת מרירה זה לא במקרה...

yaelia

New member
שני בקבוקי יין מעולים

חברים טובים. שיחה אינטלקטואלית לא על תינוקות (אבל כן על חינוך אלטרנטיבי). מקלחת משותפת (רק שנינו, בלי החברים הטובים). XXX ולישון מחובקים. בימים אלה זה מספיק רומנטי לנו.

new mermaid

New member
אמרתי לחצי "היום ט"ו באב" והוא אמר

"נו, אני באמת אוהב אותך!" בטון יבש וציני
(וקצת
) האמת שאף אחד משנינו לא ממש רומנטי בקטעים האילה, תאריכים לא אומרים לנו הרבה, אבל לא היה מזיק לי ערב חופשי (עם או בלי מסעדה מול הים ו/או פינוקים)

sipor

New member
רעיון למתנה ?

לא יודעת,, אבל מאז הילדה אני מחפשת כל נושא למסיבה כדי לצאת ולהנות . הבעיה שהבייבי סיטרים שלי נשאו ברוב חוצפתם לחול ל-3 שבועות, אז אי אפשר לצאת היום... כי רק על הסבתא והסבא אנחנו סומכים.. אבל החלטתי שבכל זאת יש סיבה למסיבה, החיים כל כך שוחקים וחייבים לאחוז בימים האלה לקצת גיוון. אז הזמנתי חבילה מזר פור יו, של שוקולדים טעימים שהוא מאוד אוהב ואדאג שהוא יקבל אותה ... וקניתי לו משהו קטן וריחני בסופר (כי אני חולה..) עטפתי וכתבתי מכתב.. הילדה מקולחת.. ככה שהיום הוא פטור מתפקיד המקלח.. ... חשבתי גם להכין משהו לארוחת ערב.. אבל אני חולה מדי בשביל זה.. לא יודעת מה הוא יכין לי.. הוא לא ממש טוב בתאריכים האלה.. והאמת רק בצהרים גיליתי שהיום טו באב... כמובן שאמרתי לו שטו באב.. שאולי אקבל מתנה.. אבל זהו.. שונא מתנות יחיה !!!

לא תכננו ולא עשינו כלום

חוץ מלפנטז על איזה חילול בכרמים
אחי התחתן לפני כמה ימים והיינו בחגיגת שבע ברכות נחמדה מאד אבל לא עשינו שום דבר זוגי במיוחד. קצת בעסה אבל נתגבר

אנחנו היינו בספא שכלל אמבט חם, מסג'

ו.... בעלי אמר שאם אני רוצה הוא יכול להפוך את זה גם לג'קוזי
היו לנו גם נרות ויין וכל זה חינם... ולמי שלא הבינה, הכל היה בבית, כי לא השגנו בייביסיטר, אז היינו יצירתיים.

digabu

New member
אנחנו בילינו היום..

לאחר הרבה רמזים עבים, ותחושת מצב רוח, כמו כמה בנות פה בפורום זה עבד. בהתחלה הוא שלח לי ברכה מיוחדה שהוא עשה לי, עם תמונות שלנו. אחרי זה הוא הציע להזמין ארוחה ולעשות ארוחה רומנטית. וכשהוא הגיע הביתה, הוא בא עם עציץ ממש יפה והוסיף עליו גמד וזבובים כאלה חמודים מפלסטיק או חומר אחר.. כך שבסוף, אחרי ערב נחמד מלא נרות, יצא לנו ערב ממש רומנטי. מה שמצחיק זה שבטלביזיה שדרו את הסרט שלנו, שאנחנו רואים קבוע ביום השנה שלנו.. (לחברות, לא לנישואין).. אז יצא בכלל נחמד. מגניב לי..

אדר שלי

New member
זה מה שעשינו../images/Emo141.gif

הברכה המנגנת ששלחתי לו אמרה: "יום נפלא שכולו הפתעות, מסאז' ב-19:00 ומה עוד? אוהבת אותך מאוד מאוד". כשהוא הגיע הביתה הבית כבר היה מלא נרות, מוסיקה נעימה ברקע וריח של ארוחת ערב. אני ואדר הלכנו לאחותי ובשעה 19:00 הגיעה המסאז'יסטית לשעה. אחר כך חזרנו, השכבנו את אדר לישון וישבנו לאכול ארוחת ערב רומנטית שהכנתי (איטלקית, יצא חבל"ז). זה נגמר באמבטיית קצף משותפת ו... היה ממש כיף ואנחנו כל-כך זקוקים לזה! הוא כבר חשב שלא אכפת לי ממנו.

ליצה

New member
ושוב, סחתיין עליך

כל הכבוד... אנחנו יצאנו למסעדה מדהימה אחרי שהשכבנו את אדם לישון וחמי וחמותי נשארו לשמור. היה רומנטי וטעים.

tami_c

New member
יצאנו לאכול ב 'איסט' עם זוג חברים

שהגיע ארצה לחופשה מארה"ב .. והיה ממש כייף ..

מעיןבר

New member
היה מדהים../images/Emo99.gif

אירגנתי לנו ארוחת ערב במסעדה בעזרת הבוס שלו (שמאוד מקושר בתחום) ובייביסיטר. זאת היתה אמורה להיות הפתעה (הכל אורגן עוד בשבוע שעבר) אבל הוא ניסה לתכנן לי משהו דומה ובסוף איכשהו עלינו על זה
. בכל מקרה, קניתי לו חולצה חדשה והכנתי אותה בבית כדי שכשהוא יחזור עם פיצקה מהגן הוא ימצא אותה וילבש בערב. כשאני חזרתי מצאתי שרשרת של מיכל נגרין שתואמת כבר לעגילים שיש לי וברכה מעלפת. כמובן שענדתי את הסט בערב
יצאנו למסעדת אונמי ושם נתתי לו במתנה מחזיק מפתחות יפה עםחריטה של הקדשה לקראת הדירה החדשה שלנו וכמובן ברכה עם מילים של שיר יפהפה. אכלנו ונהנינו מאוד. קיבלנו בקבוק יין מעולה ובסוף גילינו שאת החשבון מימן הבוס של זיו - כמה מושלם! (כמובן שהשארנו טיפ נדיב
). חזרנו הביתה ו... הלכנו לישון

למעלה