לאלינור יש היום יומולדת

סמדר34

New member
../images/Emo23.gifלאלינור יש היום יומולדת ../images/Emo49.gif

חברה נפלאה שלי, השעה כבר כמעט הגיעה...
אוטוטו, בעוד כמעט 2.5 שעות את מחליפה שנה (הספירה הזו מוכרת לך מאיזה מקום נכון
) אני יודעת שהיום הזה, היה צריך להיראות אחרת לגמרי החגיגות היום היו צריכות להיות כפולות ומכופלות אבל לצערי, מישהו שם למעלה, החליט אחרת, החליט שהיום הזה צריך להיות מיועד ליומולדת בלבד בימים אחרים נחגוג את כל השאר
מה אני יכולה לאחל לך, חברה יקרה שלי, חברה שתמיד יודעת מה איתי עוד לפני שאצלי הדברים מקבלים כותרת, חברה שאני כל כך שמחה שנפל בחלקי להכיר, חברה שאותה אני מאוד אוהבת... אני רוצה לאחל לך עולם ומלואו עולם של שפע
אור
ואהבה
, עולם שכולו טוב ורק טוב
עולם שבו כל בוקר שתתעוררי זה יהיה עם חיוך
על הפנים עולם שבו כל לילה שתשני, תלווי בחלומות מתוקים
עולם שבו הימים שלך יהיו קלים ומספקים
עולם שבו כל מה שתשאפי אליו, תצליחי להשיג
עולם שיהיה עטוף בהמון אושר
עולם מלא באהבה
ויש כאן מישהו שרוצה להגיד לך משהו, מישהו שאת מאוד אוהבת ואת בטח יודעת איך קוראים לו נכון
פ ו ה ד ב אומנם באנגלית אבל אני בטוחה שאותו את תביני Wind on the Hill No one can tell me, Nobody knows, Where the wind comes from, Where the wind goes. It's flying from somewhere As fast as it can, I couldn't keep up with it, Not if I ran. But if I stopped holding The string of my kite, It would blow with the wind For a day and a night. And then when I found it, Wherever it blew, I should know that the wind Had been going there too. So then I could tell them Where the wind goes... But where the wind comes from Nobody knows. -from Now We Are Six המון
חברה יקרה שלי שיהיה לך יום הולדת שמח
אוהבת אותך
ושולחת לך
ענק...

יערית

New member
המון מזל טוב../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif

מזה שלוש שנים מאחלת לך חירות לצד בריאות,אושר עושר ואהבה.את חירותך כנראה מעבר לצד הפורמלי השגת לבדך,החלטת שדי לניווט האבסורדי של חייך ושמחה שלקחת את החיים שלך לידיים שלך. הפעם מקווה שבעוד כמה חודשים תקבלי את חירותך הראסמית,ותוכלי להמשיך בחייך מבלי ש"ינשפו בעורפך". את חירותי שמרתי לי אותך את חירותי עזרת לי לעמוד בכל כאב וצער. ולצעוד בדרכי גורלי עד תבוא גם עלי השלכת ולרקום חלומות על קרני הלבנה וללכת ללכת חוה אלברשטיין. מזל טוב ילדה,כל שתבקשי לו יהי

m i c h a l i

New member
מזל טוב אלינור ../images/Emo48.gif

יום הולדת שמח שפע ברכות ואיחולים

מצוטטת

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

ככה
איחלתי לבת שלי היום ב
ככה מאחלת גמלך... מכל ה

a n a t i 3 3

New member
מזל טוב לאלינור../images/Emo24.gif

מזל טוב לך ילדונת
מזל טוב לך בחורונת שעם הזמן למדתי להכיר ואפילו לאהוב
מזל טוב לך אישונת שתמיד יודעת לרשום את המילה הנכונה בזמן הנכון
המון בריאות ואושר והרבה אהבה
מענתי ורון

a n a t i 3 3

New member
ושלא תחשבי שרק את נולדת ב-3.5 ../images/Emo13.gif

1469 - ניקולו מקיאוולי, פילוסוף פוליטי (נפטר 1527) 1748 - עמנואל סיאס פוליטיקאי צרפתי (נפטר 1836) 1898 - גולדה מאיר, ראש הממשלה הרביעית של מדינת ישראל (נפטרה 1978) 1928 - ג'יימס בראון, זמר אפרו-אמריקאי 1942 - ורה צ'סלבסקה מתעמלת צ'כוסלובקית

naama78

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

רק אושר, שמחה, הצלחות וחירות אמיתית
יומולדת שמח

../images/Emo124.gifהלוווווו...מזל טובבבבב../images/Emo65.gif

חשבת שכחתי
...נאאאאאאאאאאא
אותך לשכוח...לעולם לאאאאאאאאאא
מאחל לך את הכי טוב שיש... מכל מה שתרצי... כמה שתרצי.
מזל טוב ילדה יפה
נ.ב. גם בולי לא שוכח

r e d head

New member
המון המון מזלטובים../images/Emo65.gif

ליומולדתך כל שתבקשי לו יהי

מיקי 43

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב גברת חיבוק../images/Emo65.gif

אין עלייך את והחיבוקים והחיוכים והכורדיות התמימה שלך אישה מיוחדת אמיתית וחביבה הרבמון מזל טובים כל שתבקשי יהי ועוד ועוד הרבההההההההה
ושהוא לרא יתלונן הינה עוד אחת

galia1962

New member
../images/Emo65.gifיומולדת שמח אלינור../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

מאחלת לך, שהאהבה והטוב שבחייך רק יתגברו, שתקבלי השנה סופסופ את הגט המיוחל, שתהיה לך שנה מתוקה ומלאת טעמים, כמו שוקולד...

shovalit35

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

../images/Emo49.gifיום הולדת שמייח אלינור

כן זה ממרחקים אבל מכל הלב שתהייה שנה אחלה ושכל משאלות לבך יתגשמו.

החתולית

New member
../images/Emo49.gif אלינור ../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif../images/Emo185.gif

איחלו לך כבר המון המון, ואני בטוחה שעוד יאחלו עד סוף היום. אני בקטנה, מאחלת לך שהשנה תהיה טובה מקודמתה, שהשנה תבקרי סוף סוף במשרד הפנים להחלפת תעודת הזהות, ושלא תדעי מחסור בשוקולד מהו... יום הולדת שמח

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifאלינור מתוקה../images/Emo65.gif

כשרק הגעתי לכאן את היית הראשונה שפתחה לי דלת בחיבוק גדול את זה, מתוקה, אני לא שוכחת. מאחלת לך בהמון אהבה שנים מתוקות ללא סוף ומרימה כוס
לחיי האישה המדהימה שאת. אוהבת אותך המון

למעלה