לאלינור יש היום יומולדת

R a c h e li

New member
מזל טוב....../images/Emo25.gif

והינה עוד שנה כמעט היסטורה.... שתינו מכירות.... נוווו מתי ..את המסיבה נארגן.....
יום הולדת שמח אישה.....
רחלי

my sunshine

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

וכל שתבקשי לו יהי שתהא השנה הזו טובה מקודמותיה שהדרך בה את הולכת תצלח לך שמשאלות ליבך יתגשמו לך ושהאהבה תשכון בלבך ובביתך ובחייך תמיד.

../images/Emo65.gifלאשת השוקולד../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

לך אישה מקסימה יום הולדת שמח
שהאהבה תגדל ותתחזק
שהחירות הדופקת בחלון תכנס בדלת
שהאושר השפע והבריאות ימלאו את ביתך
כל שתבקשי לך לו יהי
מאיתנו שאוהבים אותך מאוד

קזה1

New member
../images/Emo65.gifברכות ואיחולים../images/Emo65.gif

עד מאה כעשרים

סמדר34

New member
../images/Emo23.gif

ראית מה זה.... נשארו רק עוד 10 שעות של יומולדת
אני מקווה שעכשיו את חוגגת לך על עוגת שוקולד עסיסית

../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif

לכל אחת ואחד מכם...
חברה יקרה שלי, ריגשת אותי בברכה נפלאה ואוהבת...
לך על כל התמיכה והאהבה שאת מעניקה לי ולשני הנסיכים (הבנים האחרים שלך...
) ורוצה קצת לשתף.... זהו יום הולדת שהתחיל בצורה הכי גרועה שיש... דיון שהיה צריך להיות בדיוק היום... עם תקווה ענקית לסיום התהליך המפרך הזה... נדחה בדיוק יום לפני כן... כמובן שנפילת המתח שלי הייתה קשה ביותר... ולמה כמובן... כי כל כך ציפיתי וייחלתי לסיים את הדברים ולחגוג חגיגה כפולה בדיוק בתאריך של יום הולדת... אבל כנראה שהתוכניות עבורי שונות... אז אתמול היה יום קשה מנשוא... דמעות... כאב... תסכול... וכאן יש הוכחה לחשיבותם של חברים בחיים... חברים שתמכו... חברים שהרימו... חברים ששמו לי כנפיים... כשלא היו לי רגליים...
ענקית לכולכם על חימום ה
ומתוקונת שלי... העוגה... מבטיחה לשמור לך חתיכה...

זה למה לא עושה

ימי הולדת,חתונות,או חגים...לא מוכן להיות אחד מהרבה.כולם וכזה.מיוחד מידי בשביל זה...אומנם רק אחרי יופי המשגע מיזגי הטהור,ושנינותי המדהימה,אבל אז בא מיד,הלגמרי מיוחד.בציר משהו משהו,שישב מספיק בצד....רוצה את שלי,נרכש במלואו,ממתין לא זז,עד יצוין במפורש...

מזל טוב אלינור../images/Emo24.gif

אושר יותר שמחה עוד יותר הצלחה נוספת השגה נוספת עד 120 לך מתוקה ועוד קצת רק קצת והכל יגמר

../images/Emo65.gifיום הולדת שמח ../images/Emo49.gif

כל חלום הוא קרן אור במנהרה קודרת הוא מבטיח לעזור גם אם קשה הדרך כל חלום קורא לך מוביל אל הזריחה הוא יתממש ויתגשם אם רק תושיט אליו ידך
(סמדר שיר) מאחלים לך את כל הטוב שבעולם.
יום הולדת שמח

למעלה