לא לאט אנחנו מקבלים עוד תמונות עם יותר

heart1soul

New member
נכון!!:)אדם לא יאכזב! חסר לו! חחח

תקשיבו הם וגם אדם יודעים את גודל הציפיות ממנו לא נראה לי שתיהיה אכזבה.. כנראה בגלל זה הכל מתעכב, הם רוצים שהכל יהיה פרקט יהיה בסדר!!!

mokasosex

New member
אני איתך, אופטימיות זה מה שמחזיק אותנו

אמממ שפויות* בימים אלה
*הכל יחסי XD

heart1soul

New member
../images/Emo24.gif

אולי האנרגיות האלה יביאו את הסינגל של אדם יותר מהר.. ואולי לא חחח

nini18

New member
אל תשכחי גם שאהבת את שני הסינגלים.

אז יש מצב שתאהבי גם את של אדם אם הוא יהיה בסגנון שלהם. ד"א אני די המומה ממך חח חשבתי שאת כמו מאיה אוהבת רק מוסיקת איכותית חח

MIDNIGHT SKY

New member
חח

אני פשוט נותנת הזדמנות לשירים את של קריס כבר שכחתי Friday I'll be over "friday i'll be over u" and i'be super excited 4 adam's singel. אני לא אוהבת סגנון אחד אני די אוהבת את כל סגנונות המוזיקה..אני חושבת...למרות שאני תמיד אגיד
למזרחית. אבל יותר אני אוהבת רוק קלאסי ומודרני.

nini18

New member
איזו הזדמנות? זה או שאהבים או שלא.

הזדמנות אפשר לתת לזמר.

mayarel

New member
מה זה מוסיקה איכותית?

אני מרגישה שאת פה מאשימה אותי במשהו.. חחחחחחחחחחחחחחח אני לא צריכה שכל שיר יהיה מינימום רוק פרוגרסיבי. רק שלא יהיה מפגר. באמת. כששומעים הרבה מוסיקה נמאס משטנצ'ים.. מחזרות, מבנאליות.. רוצים דברים מקוריים. יש הרבה דברים שהם לגמרי רוק-פופ שאני אוהבת אני אוהבת את REM , כמה דברים של גריין דיי, של קולדפליי (אוקי אולי אחד או שניים), אני מנסה לחשוב פשוט על דברים שלא נחשבים לאיכות.. רגע.. אבבא, יש כמה שירי שנות ה-80 שאני ממש אוהבת אם כי מודעת לכמה שהם נוראיים.. לא יודעת קיצר זה לא צריך להיות משהו שאף אחד לא יבין, ושישנה את פני המוסיקה לתמיד אבל!!!! שלא יהיה מפגר. אני לא יכולה לסבול מוסיקה מפגרת.

nini18

New member
אני בכלל לא אומרת את זה באשמה.

להפך בגאווה וקנאה. הלוואי שאני הייתי מבינה ככה במוסיקה איכותית. ואני חושבת שלאחרונה אנחנו לא משדרות על אותו תדר. רוצה הפסקה
בחיים לא

mayarel

New member
כאילו שהיית מקבלת הפסקה..חח ../images/Emo24.gif

ורק רציתי להסביר שאני באמת לא מצפה ממנו להיות הלד זפלין הבא. רק שלא יהיה עוד אבריל לווין כמו קריס ואליסון

nini18

New member
דווקא אני כן מצפה ממנו שיהיה...

סתם, אי אפשר לצפות על ההתחלה שיהיה אבל אולי בהמשך.. ואני ממש איתך בקטע הזה, אני ממש מסכימה למרות שאני אוהבת את כל סוגי המוסיקה (חוץ ממזרחית וכולל מוסיקת מועדונים) אני רוצה שהוא יהיה זמר רוק איכותי ושיעשה היסטוריה. ושלא יהיה עוד אחד מהזמרים שהנכדים שלנו לא ידעו בכלל מי הוא או מי הוא היה כיוון שנשכח כבר ממזמן..(כן מילדים עברתי לנכדים כי אני רוצה שגם הם יכירו אותו חח )

t r e c o o l

New member
rem נחשבים מאוד אכותיים

losing my religion נחשב לקלסיקה. פעם הייתי ממש מעריצה של גרין דיי, ואפילו עשיתי על בולברד אוף ברוקן דרימז שיעור ספרות בב"ס שזיכה אותי ב10 נקודות בתעודה!

למעלה