אני חושבת שתורו- לגמרי לגמרי הגיע......
M moon line New member 24/3/07 #17 פשששש יפיוף/ה (גם יכול להיות) חחח איזה קורע זה המכנסיים עם הקרעים.. אם אני זוכרת טוב, באחד הבלוגים הוא גם לבוש ככה, נכון?
פשששש יפיוף/ה (גם יכול להיות) חחח איזה קורע זה המכנסיים עם הקרעים.. אם אני זוכרת טוב, באחד הבלוגים הוא גם לבוש ככה, נכון?
מ מ ו ר 26 New member 24/3/07 #20 למי שלא זוכרת ואין לי בעיה להראות אותה כל פעם ולהיזכר בחיבוק חחחחח.....
K kapit5 New member 24/3/07 #21 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עם אותם מכנסיים מגיל 17???? מוני -לא ניראה לי הגיוני. בכל זאת עברו 9 שנים.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עם אותם מכנסיים מגיל 17???? מוני -לא ניראה לי הגיוני. בכל זאת עברו 9 שנים.
R rifkin1 New member 24/3/07 #25 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif
A a d i d a s 2 1 New member 24/3/07 #28 מי זה הבלונדיני?? המחומצן?? אני יכולה להשבע שאני מכירה אותו...חחח
ז זואי לא יחיד New member 25/3/07 #32 שבוע טוב מור... תודה בעבור התמונות איזה חמוד הוא עם מכנסי הקרעים....
ש שמיים כחולים2 New member 24/3/07 #29 שבוע טוב ותודה על התמונה../images/Emo140.gif מה העניינים ,הכל טוב? (חוץ מעודף עבודה.זה אצל כולם לפני החג..) יש חדש? (את יכולה גם ב )
שבוע טוב ותודה על התמונה../images/Emo140.gif מה העניינים ,הכל טוב? (חוץ מעודף עבודה.זה אצל כולם לפני החג..) יש חדש? (את יכולה גם ב )
מ מ ו ר 26 New member 25/3/07 #31 היי שבוע טוב הכל בסדר מנסה קצת לאגור כח לשבוע חדש אני פורשת ליילה טוב ומקסים נשתמע
N Nova5 New member 25/3/07 #34 מור, תודה על התמונות וסיפור אישי את שחרזדה של הפורום: באה בערב עם סיפור קצר ומשאירה טעם של עוד...