למה דווקא סוסים? יש בע"ח אחרים

stary1

New member
צטורפת על כל בעה"ח

סוסים הם אומנם הבע"ח האהובים עלי, אך אני מטורפת על כולם.. ואני אוהבת סוסים הרבה יותר מאת הרכיבה איתם, זה קצת פחות מעניין אותיP:

stary1

New member
הם נעלבו

ככה אתה מכנה אותם מבלי לבוא ולראות את המצב בעיניך >_>"

ווינגז

New member
אני אוהבת את כולם

וכמו ששחף אמרה [
], הרבה יותר חשובים לי הסוסים מאשר הרכיבה עליהם, ואני חושבת שהוכחתי את זה כבר המון.
אני לא יודעת להגיד למה אני אוהבת אותם בדיוק, כי זה כ"כ מובן מאליו בשבילי, שהחיה הזו מדהימה. אני מניחה שיש משהו בכח שלהם מול העדינות שלהם, בזה שהם יודעים לקרוא אותך הכי טוב, גם אם אתה לא אומר שום דבר... לא יודעת, זו באמת שאלה מסובכת לענות עליה.

shirli0811

New member
זה לא רק סוסים,אבל זה הם בעיקר.....

מממ, בעיקרון אני אוהבת את רוב בעלי החיים, כל הילדות שלי חייתי עם בעלי חיים- כלבים, אפרוחים, תוכים, דגים, סוסים, וכול מיני חיות ((:) מממ, קשה לי לדמיין את עצמי ואת הבית בלי אף חיה ללטף, הכלב שלי פנג-הוא החיים שלי, הוא הדבר שאני הכי אוהבת בעולם.....
בעיקרון אני נמשכת לבעלי חיים בעיקר כי הם שותקים ואומרים כ"כ הרבה ביחד. אני אוהבת לדבר אליהם, ולהתסכל להם בעיניהם והעינים שלהם ידברו בהיגיון ובעיניים שלהם יש כ"כ הרבה תמימות, כ"F הרבה רוך והבנה והכול..(:) אצלי בימים שאני הכי עצובה, פנג יבוא וילקק י את הפנים ויסתכל עליי ואי אפשר שלא לחייך אליו. סוסים, זה חיה הכי פסיכולוגית שיכולה להיות.. ;] אני אוהבת תמראה החזק הבעל עוצמה של הסוסים, שהם יכולים כ"כ להפחיד את מי שלא מכיר אותם, אבל בפנים כל סוס הוא יצור עדין, תמים, שאוהב פינוק ויודע להחזיר אהבה.. לדבר אליהם, ללטף להם את הפנים, לנשק אותם, לרכוב עליהם, לטפל בהם, לאהוב אותם, זה הכי אני שיכול להיות. חפרתי, אבל בכל מקרה, אוהבת בעיקר סוסים אבל לא מזניחה בע"ח אחרים ;][;

למעלה