לקט הודעותיכם בענין ביקור האפיפיור

בקר טוב אחים ואחיות,בקר טוב לאפיפיור בנדיקטוס

ב"ה מודה אני לפניך מלך חי וקיים-שהחזרת בי נשמתי-בחמלה,רבה אמונתך. אל תעשה לחברך את ששנוא עליך(פרקי אבות) לא תתעב אדומי(נוצרי)כי אחיך הוא,לא תתעב מצרי,כי גר היית בארצו(דברים כ"ג-23,פסוק ח'-8). יום מלא בבשורות טובות-אמן!

1ysrat

New member
בוקר טוב ביקור איפיפור

אָבִינוּ שֶׁבַּשָּׁמַיִם, יִתְקַדֵּשׁ שִׁמְךָ, תָּבוֹא מַלְכוּתְךָ, יֵעָשֶה רְצוֹנְךָ כְּבַשָּׁמַיִם, כֵּן בָּאָרֶץ. אֶת לֶחֶם חֻקֵּנוּ תֵּן לָנוּ הַיּוֹם וּסְלַח לָנוּ עַל חֲטָאֵינוּ כְּפִי שֶׁסּוֹלְחִים גַּם אֲנַחְנוּ לַחוֹטְאִים לָנוּ וְאַל תְּבִיאֵנוּ לִידֵי נִסָּיוֹן, כִּי אִם חַלְּצֵנוּ מִן הָרָע. כִּי לְךָ הַמַּמְלָכָה, הַגְּבוּרָה וְהַתִּפְאֶרֶת לְעוֹלְמֵי עוֹלָמִים.

איבן Najy

New member
לביקורו של האב הקדוש

הדרשה על ההר אַשְׁרֵי עֲנִיֵּי הָרוּחַ כִּי לָהֶם מַלְכוּת הַשָׁמָיִם׃ 4 אַשְׁרֵי הָאֲבֵלִים כִּי־הֵם יְנֻחָמוּ׃ 5 אַשְׁרֵי הָעֲנָוִים כִּי־הֵמָּה יִירְשׁוּ אָרֶץ׃ 6 אַשְׁרֵי הָרְעֵבִים וְהַצְּמֵאִים לַצְּדָקָה כִּי־הֵם יִשְׂבָּעוּ׃ 7 אַשְׁרֵי הָרַחֲמָנִים כִּי־הֵם יְרֻחָמוּ׃ 8 אַשְׁרֵי בָּרֵי לֵבָב כִּי־הֵם יֶחֱזוּ אֶת־הָאֱלֹהִים׃ 9 אַשְׁרֵי רֹדְפֵי שָׁלוֹם כִּי־בְנֵי אֱלֹהִים יִקָּרֵא לָהֶם׃ 10 אַשְׁרֵי הַנִּרְדָּפִים בִּגְלַל הַצְּדָקָה כִּי לָהֶם מַלְכוּת הַשָׁמָיִם׃ 11 אַשְׁרֵיכֶם כִּי־יְחָרֲפוּ וְרָדְפוּ אֶתְכֶם וְדִבְּרוּ עֲלֵיכֶם בְּשֶׁקֶר כָּל־רָע בַּעֲבוּרִי׃ 12 שִׂמְחוּ וְגִילוּ כִּי שְׂכַרְכֶם רַב בַּשָׁמָיִם כִּי־כֵן רָדְפוּ אֶת־הַנְּבִיאִים אֲשֶׁר הָיוּ לִפְנֵיכֶם׃ לקהל הקדוש של הפורום ולכל קהל המאמינים אַתֶּם מֶלַח הָאָרֶץ וְאִם־הַמֶּלַח הָיָה תָפֵל בַּמֶּה יָמְלָח הֵן לֹא־יִצְלַח עוֹד לַכֹּל כִּי אִם־לְהַשְׁלִיךְ חוּצָה וְהָיָה מִרְמָס לִבְנֵי אָדָם׃ 14 אַתֶּם אוֹרוֹ שֶׁל־עוֹלָם עִיר יֹשֶׁבֶת עַל־הָהָר לֹא תִסָּתֵר׃ 15 גַּם אֵין מַדְלִיקִים נֵר לָשׂוֹּם אוֹתוֹ תַּחַת הָאֵיפָה כִּי אִם־עַל־הַמְּנוֹרָה לְהָאִיר לְכָל־אֲשֶׁר בַּבָּיִת׃ 16 כֵּן יָאֵר אוֹרְכֶם לִפְנֵי בְּנֵי הָאָדָם לְמַעַן יִרְאוּ מַעֲשֵׂיכֶם הַטּוֹבִים וְשִׁבְּחוּ אֶת־אֲבִיכֶם שֶׁבַּשָׁמָיִם׃

lion 7

New member
ראיתי קצת מנאומו של האפיפיור

וידי. וגם של ראש המדינה שמעון פרס , השאר לא המשכתי , מענין כמה ימים יבקר האפיפיור בארץ , איפה ואן יבקר , מה שאני יודע שביום חמישי הבא הוא ינאום מעל הר הקפיצה בנצרת , ההכנות בעיצומן בנצרת , נצרת לבשה חג , לא כל יום מבקר אפיפיור בנצרת , נקוה שהביקור יניב פירות של צעדי שלום באזור , כרגע אני רואה מהטליויזיה האפיפיור עולה ביחד עם פרס ואנשי ביטחון מסביבו (איפה זה המקום בירושלים?) .. טוב זו הקבלה הרשמית לאישיות חשובה מאד בארץ .. איבן נאגי יקר אין באמתחתך איזה קליף של סימפוניה של באך שוברט להרגיע את הנשמה ..

lion 7

New member
האפיפיור מבקר ביד ושם

/tapuzforum/images/emo10.gifובכניסה לאולם המבנה , היה בין המקבלים את פניו שמעון פרס, וריבלין יו``ר הכנסת , והרב לאו (אישיות שאני אישית מעריץ ודמות לסובלנות דתית בארץ) גם כן היה נציג הותיקן בארץ (שמו מתבקש?) ,ועכשיו הנחת זר לכבוד הניספים בשואה ביד ושם ..

1ysrat

New member
ודוי

אני מאוד מתרגשת והביקור הזה זה אפיפיור שאני מאוד מסכימה איתו אדם נהדר

איבן Najy

New member
ישרת אני מתפלל בשבילך להשצצף במיסה בהר הקפיצה

אני נושא תפילה שכל מי שרוצה ישתתף טכנית אני מבין שלהגיע ברכב לא מומלץ אם אני רוצה להגיע למיסה באוטובוס השאלה היא אם לא עלול להיוצר מצב שבגללי מאמין קתולי יישאר בבית

1ysrat

New member
כל אדם שרוצה לשתתף במיסה ומבורך

כולם ישמחו לקבלו אמן

lion 7

New member
בלי כרטיסי כניסה ,לא יאפשרו לכם

להכנס .. אתם צריכים להשיג כרטיסים , לבוא מלפני יום בלילה ולנסות לתפוס מקום שם ..

lion 7

New member
צריך כרטיסים למיסה, אחרת לא נכנסים

/tapuzforum/images/emo10.gifצריך שמישהו יסדר לך איזה כרטיס כניסה שהוא חינמי, אני מכיר אנשים שהולכים לישון ביום רביעי ב12 שם בכדי להבטיח מקום . ורכב כנראה אפשרי רק מוקדם בבוקר ואני מעדיף לחנות בנצרת עילית עם תו חניה שוב אתה צריך כרטיסים (אין לי מושג מאיפה משיגים)

למה את קוראת לו אב?

כשישוע אומר לנו במפורש לא לקרוא לאף אדם - אב. "וְאַל תִּקְרְאוּ 'אָב' לְאִישׁ מִכֶּם בָּאָרֶץ, כִּי אֶחָד הוּא אֲבִיכֶם שֶּׁבַּשָּׁמַיִם." (מתי כ"ג: 9)

הנוצרי הוא לא אדומי

הנוצרים הם לא בני עשיו. יש לעשות הפרדה גסה בין הנוצרים הנומינלים(שאלו רוב האנשים המכנים את עצמם נוצרים), לבין המאמינים שהולכים עם ישוע ומשתנים לדמותו ולצלמו של האדון. אלו שהולכים בדרכו של ישוע הם בני אברהם ברוח והם הצטרפו כגויים לעדת ישראל. אלו שרק נקראים נוצרים(ובטעות חושבים אותם ליורשי דרכו של ישוע), ושאר הגויים שאינם הולכים עם ישוע, ספק אם הם באמת מבני עשיו, ואולי הם בני קטורה. הבשורה הטובה היא שהמשיח כבר בא! אלהים המלא אהבה, נתן לנו את בנו את המשיח לכפר על החטאים שלנו, ישוע פדה אותנה מהקללה שכתובה בתורה על כל מי שלא מקיים את כל התורה(אין עושה טוב אין גם אחד), בדמו ובמותו, אחת ולתמיד. וכשאנחנו מקבלים את המלך המשיח לחיינו כאדון, אנו נולדים מחדש, רוח הקודש בא לשכון בקרבנו ואנו מקבלים את המעמד האמיתי של בנים לאלהים. אהבת אלהים הוצקה לתוך ליבנו. השבח לאל. והוא החתן מצא את הכלה.

lion 7

New member
ראיתי קטעים מביקורו בירדן

/tapuzforum/images/emo140.gifתמיד משפחת המלוכה ההאשמית דאגה לאינטרסטים נוצריים ‏,‏ אהבתי את הנחת הכופיה ‏‏(כאפיה אדומה ,סמל לירדנים‏) מעל ראשו של האפיפיור ‏,‏ וטלויזיה ירדן שידרה בשידור ישיר אתמול את המיסה מאחת הכנסיות שם ‏.‏ בימים טובים תמיד שידרה ירדן ערוץ ‏6‏ את המיסות מהותיקן בשידור ישיר לכבוד חג המולד ‏..‏ מדינה כלבבי ותורמת לקידום השלום באזור ‏.. ‏ ‏

למעלה