לקט הודעותיכם בענין ביקור האפיפיור

למי יש כוח לדברים האלה לעזאזל

אפיפיור, שואה, גינוי הכחשה נאום, כורמ פה כומר שם, ההוא אמר ההוא התנגד ועוד ועוד ועוד כל כך לא מתאים לאנשים שמאמינים בישוע להתעסק עם הבלי העולם!

lion 7

New member
אחת מתרומת ביקורו ,חיזוק הנוצרים

במזרח ,מכל עדה וזרם , חשוב מאד להתפלל שהביקור יצליח כמו בירדן .. למרות שחלק מהנוצרים אינם תחת השגחתו רבים מהם רואים בו הרבה תקוה ואב רוחני או דמות עליונה בעלת השפעה שאפשר לסמוך עליה כגב ..

אולי אני טועה

אבל אני בכל אופן מתקשה להאמין שאדם שבאמת מאמין בישוע צריך חיזוק רוחני מאדם מכובד ומאמין ככל שיהיה אני לא חושב שהוא עליון משאר המאמינים, השפעה בהחלט יש לו על ציבורים שונים שוב אני לא חושב שההשפעה הזו צריכה להוות פקטור רציני בחייו של מאמין.. אני לא חושב שמאמינים בישוע צריכים להסתמך על אדם ולקרוא לו אב ועליון ולסמוך עליו.. שהרי הוא אדם עם כל הכבוד בן אדם אי אפשר לבנות עליו.. כמו שישוע אמר לכיפא והרי כיפא הרי יותר גדול (אם מדברים במונחים כאלה) מהאפיפיור אנחנו לא יכולים לסמוך על אדם האפיפור הוא אח שלנו זה הכל, אח אהוב ומכובד אבל לשים אצלו את המפתחות ולהציג אותו כאילו הוא ישוע והוא הנציג הבלעדי למשיחיות והוא הנציג של אמונה והוא הדוגמא.. זה כאילו לא מובן איך הגיעו לזה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifלקט הודעותיכם בענין ביקור האפיפיור../images/Emo171.gif

כתבות..רשמים..תחושותיכם לגבי הביקור.. לינקים שונים.. ובסך הכל מדובר באיש דת נכבד, ונא להגיב בהתאם, הזרם שאתה משתייך אליו לא משנה לעצם הכבוד שיש לתת לאיש דת, ועל אחת כמה וכמה בעמדה מובילה, וזאת כמו שציווה עלינו הספר הקדוש, ופאולוס השליח. אני מתפללת לשלומו, שיהיה ביקור מבורך, ושיחזור לותיקן בשלום, ושהתהילה בכל מהלך תהיה לאדון מלך המלכים ושר השלום ישוע המשיח מנצרת-אמן.

למעלה