תודה שפרד >> חסכת לי הרבה <<
היה כיף היה נחמד ארבעה ימים היו מלאים בפעליות רוחניות ... היינו 50 בני אדם 15 בנים והשאר בנות " תמיד הן השולטות" ... הבנות ישנו בפנים בתוך המנזר והבנים בחוץ
מתחת לעצים ... רגע אבל מי ישן ? .. חחח אף אחד לא ישן כי הבנות לא נתנו לנו לשון בשקט כל יום מעירים אותנו במשהו אחר .. בלילה הראשונה זרקו עלינו מים
בלילה השנייה מרחו עלינו משחת שיניים
בלילה השלישית כתבו עלינו בטושים
>>> קיצר היה כיף <<<
הכל מצולם בוידאו כשהגענו לשם אמרתי לעצמי ואיי .... אני זר כאן לא מכיר אף אחד .. חשבתי שאני אהיה לבד
והתחלתי לשפוט כל אחד מהמראה שלו מה הוא ,מי הוא איך ,הוא מתנהג ונכנסתי לפחד מלהריב איתם אבל קצת קצת התחלתי להכיר אותם כמעט הרוב הכרתי זה היה ביום הראשון התחיל בוקר חדש עם תפילות ו קודאס ... עשינו פעליות רוחניות והלכנו הליכה ארוכה כ 3.5 ק"מ הגענו עייפים למנזר ... התקלחנו והכנו את עצמנו ל " سر التوبة " ... בנתיים אני וחברה שלי נכנסנו לכנסייה והכנו
נרות בצורה של לב ובאמצע צלב ... ליד המזבח בשעה 8:00 נכנסו כולם עם אורות כבוים ורק הנרות של הצלב דלוקות ... הכומר התפלל וביקש מכל אחד לפתוח ת'לב ולקבל את יסוע למסיח ללבו ולתת לרוח הקודש להכנס וכל אחד שיתפלל ואחר כך שיקום וידליק נר מהלב ... אתם לא תאמינו 50 בני אדם פתחו את לבם והוציאו הכל ובכו בכי מר ... אחרי שסיימנו אל קודאס נשארתי בכנסייה רציתי להמשיך להתפלל ולטהר את עצמי בתפילות ןפתאום באו אליי אנשים ואמרו לי תודה אמרתי להם סליחה על מה ..... אמרו לי בגללך אנחנו בוכים עכשיו בגללך אנחנו פתחנו ת'לב על המילים שאמרת עם התפילות שהתפללתה נגעת לנו בלב ... אמרתי להם אני ס"כ אמרתי מה שאני מרגיש ... אמר מישהו אבל אתה אמרת משפט שנגע מכולנו בלב אמרתי לו איזה משפט ... " אחי היקר "סימון" אני שם אותך בתוך לבי ובעיני ליום האחרון אני רק רוצה שתדע שאני אוהב אותך יותר מעצמי ושאני אעשה הכל בשם יסוע כדי שתהיה שמח ושלא תרגיש לבד ... נכון שאין לנו אבא ואימא אבל יש לנו את יסוע שהוא הכל האל הכל יכול ... תסלח לי אחי על כל מה שעשיתי לך רע באותו רגע קמתי והלכתי וחבקתי אותו מול כולם ... ברגע הזה הרגשתי שאני גאה בו וגאה שהייתה לי אימא שחנכה אותנו על הדרך הנכונה ואמונה והאהבה ועל הישרה ... וכאב הלב הרבה שאבדתי אימא מלאה באהבה ובחום ומלאה באמונה و القداسة ... קיצר הרבה אנשים השתנו אחרי " سر التوبة " ... הרבה אנשים החליטו ללכת בדרך הנכונה וידעו עד כמה הם היו עיוורים ושהיו עושים מלא שטויות ..... לצערי הרוב כך ולשמחתי שהחצי שני החליט ללכת בדרך של יסוע ומהם אחי ואני ... ובשאר הימים היה כיף מאוד נהנתי צילמתי הרבה גם תמונות וגם וידאו .... אני הייתי הראשון בכל הפעליות " مش مجاملة " וקבלתי פרסים חחחח !!!
אחד הדברים שלמדתי שם שאני לא אשפוט את כל אחד לפי המראה שלו אלא שאני אתן לו צ'אנס שנדבר ונשחשח ואחרכך אני אשפוט ... הכרתי את כולם בסוף ואהבתי אותם מכל הלב ... היינו בשלושה הימים האלה לא כמו אחים אלא אחים באמת