מחנה הקיץ המשיחי שגורג הצעיר היה בו

nOway1

New member
תודה שפרד >> חסכת לי הרבה <<

היה כיף היה נחמד ארבעה ימים היו מלאים בפעליות רוחניות ... היינו 50 בני אדם 15 בנים והשאר בנות " תמיד הן השולטות" ... הבנות ישנו בפנים בתוך המנזר והבנים בחוץ
מתחת לעצים ... רגע אבל מי ישן ? .. חחח אף אחד לא ישן כי הבנות לא נתנו לנו לשון בשקט כל יום מעירים אותנו במשהו אחר .. בלילה הראשונה זרקו עלינו מים
בלילה השנייה מרחו עלינו משחת שיניים
בלילה השלישית כתבו עלינו בטושים
>>> קיצר היה כיף <<< הכל מצולם בוידאו כשהגענו לשם אמרתי לעצמי ואיי .... אני זר כאן לא מכיר אף אחד .. חשבתי שאני אהיה לבד
והתחלתי לשפוט כל אחד מהמראה שלו מה הוא ,מי הוא איך ,הוא מתנהג ונכנסתי לפחד מלהריב איתם אבל קצת קצת התחלתי להכיר אותם כמעט הרוב הכרתי זה היה ביום הראשון התחיל בוקר חדש עם תפילות ו קודאס ... עשינו פעליות רוחניות והלכנו הליכה ארוכה כ 3.5 ק"מ הגענו עייפים למנזר ... התקלחנו והכנו את עצמנו ל " سر التوبة " ... בנתיים אני וחברה שלי נכנסנו לכנסייה והכנו נרות בצורה של לב ובאמצע צלב ... ליד המזבח בשעה 8:00 נכנסו כולם עם אורות כבוים ורק הנרות של הצלב דלוקות ... הכומר התפלל וביקש מכל אחד לפתוח ת'לב ולקבל את יסוע למסיח ללבו ולתת לרוח הקודש להכנס וכל אחד שיתפלל ואחר כך שיקום וידליק נר מהלב ... אתם לא תאמינו 50 בני אדם פתחו את לבם והוציאו הכל ובכו בכי מר ... אחרי שסיימנו אל קודאס נשארתי בכנסייה רציתי להמשיך להתפלל ולטהר את עצמי בתפילות ןפתאום באו אליי אנשים ואמרו לי תודה אמרתי להם סליחה על מה ..... אמרו לי בגללך אנחנו בוכים עכשיו בגללך אנחנו פתחנו ת'לב על המילים שאמרת עם התפילות שהתפללתה נגעת לנו בלב ... אמרתי להם אני ס"כ אמרתי מה שאני מרגיש ... אמר מישהו אבל אתה אמרת משפט שנגע מכולנו בלב אמרתי לו איזה משפט ... " אחי היקר "סימון" אני שם אותך בתוך לבי ובעיני ליום האחרון אני רק רוצה שתדע שאני אוהב אותך יותר מעצמי ושאני אעשה הכל בשם יסוע כדי שתהיה שמח ושלא תרגיש לבד ... נכון שאין לנו אבא ואימא אבל יש לנו את יסוע שהוא הכל האל הכל יכול ... תסלח לי אחי על כל מה שעשיתי לך רע באותו רגע קמתי והלכתי וחבקתי אותו מול כולם ... ברגע הזה הרגשתי שאני גאה בו וגאה שהייתה לי אימא שחנכה אותנו על הדרך הנכונה ואמונה והאהבה ועל הישרה ... וכאב הלב הרבה שאבדתי אימא מלאה באהבה ובחום ומלאה באמונה و القداسة ... קיצר הרבה אנשים השתנו אחרי " سر التوبة " ... הרבה אנשים החליטו ללכת בדרך הנכונה וידעו עד כמה הם היו עיוורים ושהיו עושים מלא שטויות ..... לצערי הרוב כך ולשמחתי שהחצי שני החליט ללכת בדרך של יסוע ומהם אחי ואני ... ובשאר הימים היה כיף מאוד נהנתי צילמתי הרבה גם תמונות וגם וידאו .... אני הייתי הראשון בכל הפעליות " مش مجاملة " וקבלתי פרסים חחחח !!! אחד הדברים שלמדתי שם שאני לא אשפוט את כל אחד לפי המראה שלו אלא שאני אתן לו צ'אנס שנדבר ונשחשח ואחרכך אני אשפוט ... הכרתי את כולם בסוף ואהבתי אותם מכל הלב ... היינו בשלושה הימים האלה לא כמו אחים אלא אחים באמת

ג'ורג' יקר, שמחתי (והתרגשתי) למה שכתבת../images/Emo24.gif

איך זה תמיד שהבנות לא מרשות לאחרים לישון????
אולי תספר לנו באיזה מסגרת זה היה??? בחיים לא שתתפתי בפעילויות מסוג זה!!!
מי אשם??? אולי אני, אבל בנצרת אף פעם לא מפרסמים על פעילויות כאלו!!!!!! כל טוב

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאיזה ואסף תמונות חמוד אך בעיקר אני שמחה

שבילית זמן מצויין ועל הפיוס בינך לבין אחיך או ליתר דיוק חידוש האחווה ותגבורה, מברוק על קבלתו לישוע לחייו
אנשאללה ניקסאבאק בסוף החודש אצלנו גם

Help Me Jesus

New member
הי נורא אהבתי את התמונות יפות

התמונות האלו ממש יפות זה מעורר בי את החשק לבקר שם

ד ר א ל

New member
בעבר נהגתי מדי כמה חודשים להגיע לסוף שבוע

למנזר לטרון. נדמה לי זה 25 דולר ללילה? (לא בטוח). ומשתתף בתפילות (בדרך כלל היה מי שהסביר לי איזה פרק תהילים שרים, ובשאר התפילה (הרי הכל בצרפתית) הייתי קורא בספר משלי מה שבא לי. לפעמים הייתי עובד קצת בגינה הפנימית (אני במקצועי גנן), אבל בעיקר להעביר שבת במטרה להקדיש את הזמן לאלהים, והמנזר מקום שקט שמתאים לכך (בייחוד שבבית אין אווירה מתאימה לכך). פעם הייתי כמה ימים רצופים (ללא תשלום) ועבדתי בבציר הענבים, ויום אחד ביקב, ובגינה.. מקום נחמד מאד ואנשים לבביים. אני לא בא להעביר ביקורת או לשפוט, רק חשוב לדעת ש"נזירי אמת" מעטים שבמעטים הם. נזיר אמת זה אדם שמוחק הכל מעצמו מלבד אלהים. ומעטים נולדו לכך ואין ספק שהם מוצאים את דרכם או לנזירות (לאו דווקא בתוך כתלי מנזר - יכול להיות נזיר "פתוח" שחי ופועל ועובד לפרנסתו כמו אדם רגיל), או שהוא מקדש את אשתו והופך אותה לאישה מאושרת, המאושרת בעולם. לפעמים אפשר להיות מופתע מאד כשמגלים מי הוא הנזיר המתקדם רוחית.. (לאלהים). פעם קראתי שיחה מעניינת על הציות. ובשיחה עם נזיר ממנזר לטרון ציין המחבר שאותו נזיר הבהיר לו שאם אב בית המנזר מחמת מחלה או מצב לא תקין יחליט על "לבנות איזה מגדל או משהו" יהיו מוכרחים להחליפו. המחבר מציין שבמקרה הזה "מוסד חילוני" מתעלה על בית מנזר כזה. שלא רק שמוסד חילוני לא מתיימר להשיג את מטרת החיים האחת, אלא גם לא התחייב לנדר הציות לאב בית המנזר.

salt of earth

New member
איזה יופי של תמונות ../images/Emo24.gif

באיזה מסגרת נערכה הקטיינה הזו? כי אני רואה את شجرة الأرز בסמל
אני מאוד שמחה שנהנית במחנה, ואיך לא יאהבו אותך החבר'ה

nOway1

New member
תודה לכולם ../images/Emo24.gif ...

SALT זה היה במסגרת של المخيم الصيفي المسيحي لللبنانين في اسرائيل הלוגו .. كونوا واحداً كما انا و الاب واحد

ראיתי מקודם באחת התמונות אלשיעאר ואהבתי!!

מה שהוביל אותי לשאלה לפינת "השאלה הקשה"
אבללל אדחה את זה בכמה ימים עד ששפרד תהיה זמינה. אז תתכוננו

למעלה