גם לא
M My Shepherd New member 29/8/08 #22 ../images/Emo23.gifנמשיך../images/Emo9.gif מלח אמרה שזה קל מדיי../images/Emo3.gif יאללה נשארו ללייט 2 שאלות מיכא ניצל הכל אבל בגלל שאני נחמדה והמשחק עוד בתחילתו אז לכל אחד ממיכא ולייט יהיו כעת 3 שאלות לפני הניחושים תפאדלו
../images/Emo23.gifנמשיך../images/Emo9.gif מלח אמרה שזה קל מדיי../images/Emo3.gif יאללה נשארו ללייט 2 שאלות מיכא ניצל הכל אבל בגלל שאני נחמדה והמשחק עוד בתחילתו אז לכל אחד ממיכא ולייט יהיו כעת 3 שאלות לפני הניחושים תפאדלו
L Light of the World New member 29/8/08 #29 טייב ריכוז עובדות ../images/Emo22.gif לא יהודי לא מהצבא הרומאי האמין בישוע אך לא ליווה אותו מתחילת הדרך לא מאלחבשי לא הוזכר בהקשר של הייסורים ןהצלביה לא מהשליחים ולא הוזכר במשעי השליחים כן הוזכר באגרות
טייב ריכוז עובדות ../images/Emo22.gif לא יהודי לא מהצבא הרומאי האמין בישוע אך לא ליווה אותו מתחילת הדרך לא מאלחבשי לא הוזכר בהקשר של הייסורים ןהצלביה לא מהשליחים ולא הוזכר במשעי השליחים כן הוזכר באגרות
M My Shepherd New member 29/8/08 #31 ../images/Emo23.gifלא לכל אחד מכם יש עוד שאלה שתחליטו תבקשו רמז שניכם חח ואני אתן אחד
L Light of the World New member 30/8/08 #32 טייב רמז ואחרי זה השאלה האחרונה ../images/Emo22.gif מתאים??
M My Shepherd New member 30/8/08 #34 ../images/Emo23.gif הרמז: שמו הוזכר בשלוש אגרות../images/Emo62.gif
M My Shepherd New member 30/8/08 #37 ../images/Emo23.gifלא תשאלו יותר על הדמות..מי היא מה היא במה ידועה מה עשתה..אנא עארפי..למצוא שם בברית החדשה סתם ככה יהיה לכם ממש קשה
../images/Emo23.gifלא תשאלו יותר על הדמות..מי היא מה היא במה ידועה מה עשתה..אנא עארפי..למצוא שם בברית החדשה סתם ככה יהיה לכם ממש קשה
L Light of the World New member 30/8/08 #38 אכן קשה ../images/Emo4.gif למסתוני ../images/Emo9.gif טוב שאלה אחרונה הוא הוזכר באגרות כמי שהקים את אחת הכנסיות??? that's the best i can do
אכן קשה ../images/Emo4.gif למסתוני ../images/Emo9.gif טוב שאלה אחרונה הוא הוזכר באגרות כמי שהקים את אחת הכנסיות??? that's the best i can do
M My Shepherd New member 30/8/08 #39 ../images/Emo23.gifלא! אבל אתן עוד רמז שקשור לשאלתך הוא גילה ענין רב בכניסייה של אנטאקייה!!