מעוניינת בדיעות של הנוכחים

הכל ענין של הרגל

אצלנו בבית הילדים בחלקם ישנים עם דלת סגורה (חלקם כדי שהTV לא תפריע ,או כל רעש אחר, חלקם כי הם אוהבים להרגיש פרטיות (גם לא כשהולכים לישון). אני אישית שונאת דלתות חדרים סגורות וכל פעם שאני רואה בסרטים אמריקאיים בעיקר, הורים סוגרים את דלת חדר הילדים - אני מזדעזעת. אנחנו חיים מאד צפוף, ולכן יחסים אינטימיים נדחים לשעות שהילדים ישנים. גם דלת סגורה לא תתן לי את הפרטיות שאני צריכה . כאמור הבית פשוט צפוף.

yoelepst

New member
מהצד השני

ובכן- אני ילדה להורים שלא סוגרים את הדלת, ולא זה לא ממש נעים לשמוע אותם גם ברגעים האלו, ובגלל שהדלת אף פעם לא סגורה, והם הולכים לישון לפני, אני אף פעם לא יודעת מה אני שומעת מהכיוון ההוא ולפעמים גם קמתי והלכתי לי להסתובב רק בגלל שהרעש הפריע לי. ולדעתי, חום ואהבה אם יש בבית, יהיה ולא משנה מה מצב הדלת.

פרח 11

New member
דלת סגורה- לגיטימי בהחלט

לצורך פרטיות, אצלנו הדלת פתוחה רוב היום אך כאשר אנו זקוקים לפרטיות כבני זוג וגם כיחידים (כאשר אני רוצה להתלבש וכד') הדלת נסגרת. אני ביקשתי מהבן של בעלי בצורה מאוד יפה ומכובדת שכאשר הוא רואה כי הדלת סגורה שינקוש לפני שהוא פותח. כך אני אנהג גם עם בננו המשותף לכשיגדל. זה לא שכל היום אני מאחורי דלת סגורה אבל בהחלט יש פעמים שגם לי מגיעים רגעים של פרטיות.

55

New member
אין לי ממש נסיון בבעיה הזאת ספציפית

אבל אני אישית חושבת שמה שאת אומרת הוא מאד הגיוני ומאד סביר חוץ מזה זה גם ילמד את הילד הגדול [או הילדה ] להיות אחראיים ואולי בעתיד תראי שזאת החלטה נבונה איך בעלך קיבל את מה שאמרת לו? התחיל צרוח ולהרביץ אולא?

עלמה 3

New member
אצלנו -

אנחנו ישנים עם דלת פתוחה, בכלל חיים עם דלת פתוחה... אני באופן אישי ככה הורגלתי מבית הורי - לא סוגרים דלת. הכל פתוח. הילדים שלי יודעים שאני נגישה בכל עת משעות היממה. גם בשירותים וגם במקלחת. לי באופן אישי מול ילדי - קשה לסגור את הדלת (יתכן שהם עדין פעוטות) וכשאנו צריכים פרטיות לשעת הסקס במהלך שישבת (טו בשבט - יונה) אז אנו מודיעים שעכשיו אנחנו רוצים להיות לבד ולנוח בחדר עם דלת סגורה.

תשורה

New member
ההצעה שלך להנהיג הרגלים חדשים

בביתך החדש נבונה והגיע הזמן לעשות זאת. אם עד עכשיו הדלת היתה פתוחה, אולי משום שהילדים שלכם היו קטנים, היו צריכים אותכם והייתם נגישים אליהם רוב הזמן - ככל שהם הולכים וגדלים, אין ספק שההיזקקות שלהם כלפיכם פוחתת. גם אצלנו דלת הבית תמיד פתוחה (עד עכשיו). אני חושבת שזו היתה טעות מצידי מלכתחילה כי תמיד חשתי צורך להיות 'תחת שליטה'. והנה הילדים גדלים והיום, הם אלה שסוגרים עלי את דלתות חדריהם - כי הם רוצים פרטים משלהם!! אני גם עומדת לעבור דירה בזמן הקרוב ושם תהיה יחידת הורים ואני חשה שהגיע הזמן שיש כן להנהיג הרגל חדש שיש לסגור את דלת חדר שינה. כמובן שנעשה זאת בצורה הכי טבעית, לא בולטת, שאנחנו תמיד בשבילם בכל ומצב ובכל עת.

"רק בזמנים אינטימיים"

כמה זמן את חושבת שיעבור עד שהילדים שלך יתחילו להבין למה רק לפעמים אתם סוגרים את הדלת ? כמה אינטימי זה יהיה אז ? ועוד דבר , כשלי יהיו ילדים אני אתעקש על חדר שינה עם קירות אטומים לרעש . אפשר להתקין זמזם למקרי חירום . המחשבה הזאת של לא להיות מנותקים משאר הבית שגויה מן היסוד מכיוון שזוהי מטרתו של חדר השינה . רוצים להתחבר ? שבו בסאלון .

../images/Emo45.gif

באמת מזל , אני רק בת 18 . ןחוץ מיזה אתה מוזמן להסביר את עצמך .

שהילדים לא יתקלו בדלת סגורה ...

תתביישי לך לסגור את הדלת זה כמו להשאירם לבד והם ירגישו שלא רוצים את נוכחותם ואולי יעזבו את הבית ... תעשו את זה רק לרגעים אינטיימים ולא לכל הלילה חשוב שבבוקר הם יראו דלת פתוחה ...

*יערית

New member
לא הבנתי...

למה להתבייש?איזה טון נשמע מהדברים שלך"נו נו נו ילדה רעה"
כשיש ילדים קטנים אין חשש מחוסר אנטימיות ,הרי לשם כך סוגרים דלת{למעשה היא לא נעולה ולא סגורה עד הסוף} כשהילדים גדלים יש צורך לסגור אחרי שהלכו לישון, כל עוד לא מראים מורת רוח מהעיניין למה לעשות עיניין? "זה בראש שלך וזה רק נידמה לך"..מכיר?

למעלה