מקסיקו29/7-מיה ומיגל-האיחוד

legalyblond

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

סוכריה16

New member
הפרק האחרון - מה שירד וראיתי

מדריאגה- והפרידה- זה היה ממש עצוב כזה שאהם נפרדו ממנו, והוא צריך ללכת, ושהוא עלה לבמה ועהם נאמו נאום חח... אהבתי את הבחירת שיר - זה היה אומפוקו דה תו אמור?! לא.. קיצר.. אהבתי את השיר. פילר- החדר שלה לבד!? אף פעם לא חשבתי על זה שאיפה היא ישנה אני שמחה שהיא התבגרה קצת ונהייתה יותר מבינה, ושהלימה עם ההורים. לוחאן ותאו- איזה חמודים! פעם ראשונה שיצא לי לראות אותם יחד! ואיזה מאמושים! רוברטה ודייגו- קודם כל היה עצוב שהאמא נאלצה להפרד ממנו.. לא הבנתי! אסרו עלייה להיות איתו - האבא!??!?! באסה... עצוב.. איך שהוא בכה כל כך ריחמתי עליו מתוקייייי!! מה!? הוא ישאר עם האבא הדביל שלו שלא מבין אותו בגרוש?!?!?! ורוברטה ודייגו- היה ממש עצוב שהיא אמרה לו על סימון, והם לא היו יחד בסוף... באסה .. חבל שהעינים לא הסתדרו גם להם! מ"מ- איזה חמודים! חח נקרעתי מצחוק שמיהקראה את המכתב והראו את רוברטה מדברת שזה יותר חשוב מקרמים ומהכל, ואז מיה התעלפה פעמיים זה קרע אותי בכלל! ואחרי שהיא אמרה שהיא הולכת (והשאירה להם תתיק שלא הבנתי מה הקטע כל הבגדיםםםםםםם) אז ויקו קפצה על סלינה לשם שינוי חחח.. ושמחה! בטח גם ויקו הייתה מעורבת.. כי לא נראה לי היא שמחה בגלל התיק .. או שכן1?!?! מיגה שלי, היה כזה עצוב, והסתכל מהחלון, ופתאום מיה באה אליו וזה היה כזה יפה!! ממש אבל!!! ואז הוא עשה לה "נו טה קיירו.. תה אמו" והיא כמעט בכתה עד שהחיוך המושלם עלה לה לפנים! והנשיקהההההההההההההההה דיי הם כאלו יפים! אני כל כך שמחה שהם סיימו ככה תעונה הראשונה! לופיטה וניקו עזבו1 חח הקטע של "האחין .." היה ממש יפה.. אבל הם קטנים מידי אז בלי שטויות... מקווה לחזור לראות אותם במהרה, וובעיקר שיש עניין לא פתור- אבא של לופיטה הגיע!! והיא לא יודעת עליו! איי..! היה עצוב החלק של הדיבור הזה בסוף.. אף פעם לא שמים לב לזה באמת, אבל הפעם זה משך הרבה תשומת לב וייחסתי לזה חשיבות, וזה היה עצוב, איך שכולם הצטלמו! סיום ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק כמובן עדיין חסרים לי דברים לראות ועדיין יש לי פער של הבנה, ככה ששאני אראה את הפרק בחיי אני אתרגש פי מליון, אפילו יותר מעכשיו!!! עכשיו, נשאר לחכות ליום שלישי, ולמקסקנים - ליום שני! בתכלס, כיף להם.. הם תמיד יחד איתם בקצב...

bigmomentom

New member
אהבתי מה שכתבת

וגם עזרת לי להבין כמה דברים בפרק, כי הספרדית שלי לא בדיוק להיט. ותוכלי בבקשה לתרגם לי את הסצינה של מ"מ?

סוכריה16

New member
אני מתה על השפה הזו, אין!

אני מעדיפה ספרדית על אנגלית פי מליון חחח... אממ.. אני יודעת דווקא לרשום אבל גם לי יש שגיאות, ואני אוהבת לדבר אותה.. היו לי על יד הבית מלא אנשים בני 20 ו.. מדרום, צפון אמריקה- מקסיקוף ארגנטינה ברזיל.. כי זה מן מקום של שפות כזה.. קיצר אני וחברה שלנו באנו כמה פעמים ודיברנו איתם.. ופשוט התגברתי גם על הבושה- כי זה מוזר לדבר שפה שבחיים לא יוצא לך לדבר אלא יותר לשמוע, זה ממש עזר.. גם שהייתי במלון בירושליים, לא יכולתי לדבר עם התיירים מקנדה כי אני לא יודעת אנגלית אבל ספרדית עם הארגנטינאים שם דיברתי חחח.... אבל.. עדיין חסר לי מלא דברים לדעת.. אבל אני מקווה שלאט לאט אני אלמד ופעם אעשה טיול לשם

סוכריה16

New member
מה לא יכולת להבין!? ושמחה שאהבת

האמת שגם אני מלא דברים לא ממש ראיתי.. מן פער כזה1 אבל זה היה יפההההההההה

תגובה על הפרק...../images/Emo142.gif

קודם כל אני מתחרטת קצת שראיתי..
אבל לא משנה.. זה היה פרק שולט והיה בו הכל!!! טקס סיום הופעה ר"ד מ"מ הכל!!! אין לי כוח לפרט אבל הכי אהבתי את מ"מ רובר ודייגו עיצבנו אותי עם הגאווה שלהם!!! והסוף היה כזה יפה שמדריאגה דיבר...והם הצטלמו..
ומדריאגה מתחתן...
חחחח פרק מהמם ושיבוא כבר לארץ!(הפרק והשחקנים חח)

bigmomentom

New member
עד שזה יגיע לפה...

לפחות שנה. ובטח אצלנו (בגירסה הבינלאומית) זה יסתיים בפרק 235 במקרה הטוב. בקיצור, טוב שראית ונהנית, אני שמחה.

למעלה