My Shepherd
New member
../images/Emo23.gifמרתון למידת הבשורה ע"פ מתי../images/Emo45.gif
לאחר כמה שיחות עם מאמינים חדשים, עם ותיקים, ועם עצמי ולפי מה שאני רואה בפורום פה, אני שמה לב שהקטע התוקפני ההתחלתי נרגע, המצב עם הניטור עוזר המון ומשאיר לנו אווירה יותר רגועה וסובלנית, וזה הזמן לעשות את מה שאנו צריכים לעשות
וזה לקרוא את הברית על אמת, לדבר על מה שאנחנו קוראים ולשאול וללמוד. כל אחד יכול לעזור בפרשנות שהוא מבין, כל אחד יכול להביא גם פרשנויות מאנשים מוסמכים וגם, לצטט ממקורות אחראיים ברשת, ובזה כולנו נעשיר את הידע. תהיה לנו פינה כזו שתהיה כמו כיתת לימוד נחמדה, לא תובענית, אך נצטרך להיות בה אחראיים. אני לבד בטח לא אוכל לעשות אותה מוצלחת, צריכה השתתפותכם ונוכחותכם כי זה פרוייקט קטן שלנו, לכולנו. נתחיל עם דיון שבועי לפסוקים מסויימים, ונתחיל לפי הסדר. קוראים ובאים עם שאלות לגבי הפסוקים נשוא הדיון לשבוע זה, ושממצים את כל השאלות או לפחות את העיקריות בהן, נמשיך הלאה. אם יסתדר לנו, אולי בסוף כל בשורה, אאסוף את החומר הנלמד, ויהיה מעין מאמר פרטי של הפורום בענין מתי, ושאר הבשורות והפרקים האחרים בברית החדשה. נלך לפי הקצב שלנו
אני צריכה לראות שזה מתאים לכם, לקבל משוב והערות מכם על הרעיון, ואז נוכל לרוץ הלאה, ויהיה היעד שלנו לדיון בשבוע זה, מתי, פרקים 1-4. מחכה לקרות הארותיכם ברשותכם, הערותיכם, והצעות יעול או אישור, רק דברו איתי, אני צריכה לשמוע את קולכם בענין חברים
بنعمة يسوع المسيح
לאחר כמה שיחות עם מאמינים חדשים, עם ותיקים, ועם עצמי ולפי מה שאני רואה בפורום פה, אני שמה לב שהקטע התוקפני ההתחלתי נרגע, המצב עם הניטור עוזר המון ומשאיר לנו אווירה יותר רגועה וסובלנית, וזה הזמן לעשות את מה שאנו צריכים לעשות