משחק עיצובים-מילדות לבגרות

lasoleLDAR

New member
הערה חשובה

הפואנטה של לוח שנה זה לא שאת אמורה לראות כל תאריך איזה יום הוא יוצא ?? זה קצת בעייתי כי אין ימים :/

KPeles

New member
בתור מי שעיצב את לוח השנה...

אני יכול להגיד שאישית אני יותר אוהב ככה.. הכי פשוט שאפשר. ומיוחד יותר, אני חושב. חוצמזה, המספרים המודגשים והצבעוניים מסמלים את השבתות, ככה שאפשר לדעת איזה יום כל יום.

חחחחחח אוייש זה ט-ו-ב

כפרעלייייייייה !! התמונות האלה עם מיקי מאוס חח לקרן יש נוסטלגיה עם הדיסני לנד וכפרעליה מתתי כל התמונות גאד היא הולכת להרוג את אבא שלה חחחח

את עדיין לא מכירה אותי מספיק

כל דבר שאני מעלה בפורום או חושבת לעשות או להעלות, אני מבקשת עליו אישור קודם ממי שרק אפשר. כולל כתבות גדולות בעיתונים, ראיונות רדיו... לא תמיד מרשים להעלות, אבל בד"כ כשמבקשים אישור אין בעיה אבל כשלא מבקשים יכולה לבוא תביעה... (לתפוז) אז תאמיני לי שקרן מבחינתי היתה הראשונה שביקשתי ממנה אישור לזה.. וכמובן מכל מי שעוד הייתי צריכה..חח ויש לה אבא מקסים והיא מתה עליו... (למרות שאני יודעת שזה היה בצחוק.. עדיין)

חח לקחת קשה .. חחח סתם ../images/Emo6.gif

ממש יפה מצידה שהיא הסכימה לא כל מפורסם היה רוצה שיפרסמו תמונות ילדות שלו מהטובות לפחות חח (נו את יודעת למה אני מתכוונת ..) קיצר, כפרעליה ואבא שלה ממש בא לי לראות מי זה חח

KPeles

New member
שוכחת אותך

"בכרית ההפוכה בכל קפל בשמיכה אני שוכחת, שוכחת אותך."

Liquid Dreams

New member
רכבת לאירופה

זה קשור, כי יש גם פארק של דיסני באירופה.. [אל תסמכו עליי, אני מסתמכת על שמות של שירים כי עדיין לא שמעתי את כולם] וד"א.. אם יש 13 שירים, ויש רק 12 חודשים בשנה.. אז איך זה הגיוני?

Liquid Dreams

New member
אוח. סתומה שכמותי.

ועוד חיברתי את כל השכבות.. אוף. |סטירה| תודה

תודה..

אני מקווה לעשות עוד דברים מיוחדים עם התמונות האלה.. בתכלס הכנתי גם פזל.. אבל לא כ"כ הצלחתי להעלות את זה.. אז בינתיים נסתפק בזה

MissPop

New member
פאזל רעיון נחמד

אפשר לקחת כל מיני תמונות ושכל אחד יבחר תמונה וירכיב את זה ... חחח... יצירתית משהו
אני מבואסת שאין לי פוטו שופ
אני גם רוצה להכין וצייר זה לא משהו בכלל!!

אני יודעת, אני הכנתי בצייר..

כי לא עובד אצלי פוטושופ. אני מזמן צריכה לקחת את המחשב לפירמוט.. אבל לא יוצא לי...

../images/Emo126.gif../images/Emo221.gifאיתי../images/Emo13.gif../images/Emo85.gif

השקעתי, מקווה שתאהבו

יפה. אבל חרגת מהכללים

שאומרים שרק התמונות מהאלבום משתתפות בלוח שנה

../images/Emo126.gif../images/Emo221.gifאבל אין תמונה של../images/Emo85.gif

איתי באלבום הזה
אם זה גם לא בסדר אני יכולה להוציא את איתי

למעלה