זה מראה שלא קראת את המכתב שלו..
J jt fan New member 18/7/04 #34 מותק../images/Emo70.gif כתבתי את זה לפני שנתיים../images/Emo70.gif רררררר אנגרי מי
J justin the boom1 New member 16/7/04 #22 כי הוא פשוט ג'סטיןןןןןןןןןןןןן (חח נחשב..? ) (מיכל התמונה בשבילךך)
M MrJTsGirl New member 16/7/04 #23 בגלל ש... יש לו את התחת הכי יפה שראיתי בחיים [[תאמת זה תחרות צמודה בין שלו ובין של דניאל... אהמ חחח]]
בגלל ש... יש לו את התחת הכי יפה שראיתי בחיים [[תאמת זה תחרות צמודה בין שלו ובין של דניאל... אהמ חחח]]
J jt fan New member 17/7/04 #25 היי אמילי!!חחחח כנסי שניה.. אני יודעת שאת לא חדשה אבל בכל זאת עשית קאמבק.. קיצר.. ברוכה השבה אמממממ אני מיכל ואת יכולה לקרוא את השאלון שיש פה בתחילת העמוד כדי לדעת עליי יותר אם בא לך
היי אמילי!!חחחח כנסי שניה.. אני יודעת שאת לא חדשה אבל בכל זאת עשית קאמבק.. קיצר.. ברוכה השבה אמממממ אני מיכל ואת יכולה לקרוא את השאלון שיש פה בתחילת העמוד כדי לדעת עליי יותר אם בא לך
• •SeXy GiRl• New member 18/7/04 #27 אמילי איפה נעלמת??? זאת אני אנג'ל פרום הייל מיכל מקווה את זוכרת ברוכה השווה <מעתיקנית שכמוני>
E Emily © New member 18/7/04 #28 זוכרת אמממ לאן נעלמתי? לא יודעת. הפורום לא מעניין יותר מידי. בלי להעליב. זהו.
• •SeXy GiRl• New member 18/7/04 #29 אבל עכשיו הוא כן../images/Emo9.gif תחזרי..................................