חחחח תודה
א אורטלושייי New member 22/10/08 #83 וואי איזה כיף לך...תתחדשי המורה הפרטי שלך קנה לך למה המורה הפרטית שלי לא קונה לי מתנות כאלה!!חחחח..
V Vansi McDorky New member 22/10/08 #88 ../images/Emo210.gifתתחדשי!../images/Emo6.gif איזה מורה נשמהXDDD
A adi love mcfly XDD New member 22/10/08 #90 חחח חבל לך על הזמן ^^ חחחח גם שהוא רצה לעשות דיטאה אז הוא לקח אותי איתו לארוחה אחרונה במקדונלד XDD כזה חמודיי XD
חחח חבל לך על הזמן ^^ חחחח גם שהוא רצה לעשות דיטאה אז הוא לקח אותי איתו לארוחה אחרונה במקדונלד XDD כזה חמודיי XD
V Vansi McDorky New member 22/10/08 #94 ../images/Emo210.gifמהההה XDDDDDDDD יאו שהמורה שלי לגיטרה ייקח אותי לאיזה משו גם איזה חשמלית ליומולדת.... משו! XD
../images/Emo210.gifמהההה XDDDDDDDD יאו שהמורה שלי לגיטרה ייקח אותי לאיזה משו גם איזה חשמלית ליומולדת.... משו! XD
H HappyPoni New member 22/10/08 #111 ../images/Emo109.gif חחחחחחחחחח אלירן XDDDDDDDDDD ומתי היית אצלו בכלל בפעם האחרונה?
V Vansi McDorky New member 23/10/08 #113 ../images/Emo210.gifהכי הרבה הוא יקח אותי להופעה של ליקוויד פייר XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ולודעת לפני הרבה זמן פשוט ניסיתי לדמיין את אלירן מביא לי משו XDDDDDDDDDD אולי ילמד אותי לגלגל אנא עארף
../images/Emo210.gifהכי הרבה הוא יקח אותי להופעה של ליקוויד פייר XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ולודעת לפני הרבה זמן פשוט ניסיתי לדמיין את אלירן מביא לי משו XDDDDDDDDDD אולי ילמד אותי לגלגל אנא עארף
י יובל LOVE דאגי New member 22/10/08 #91 ../images/Emo19.gif אמרתי לך כבר שאני שונאת אותך? זונננע , גמלי בא את כול הדיסקים האלה חח , תחדשי
V Vansi McDorky New member 22/10/08 #98 ../images/Emo210.gifיובל!!!!! יובל? ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif דאמעט אני לא יודעת אם זו את XDDDDD זו מתקפת _____ LOVE _____ הם עוד ישתלטו על העולם
../images/Emo210.gifיובל!!!!! יובל? ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif דאמעט אני לא יודעת אם זו את XDDDDD זו מתקפת _____ LOVE _____ הם עוד ישתלטו על העולם
י יובל LOVE דאגי New member 22/10/08 #107 ../images/Emo19.gifXDDDDDDDDDDDDDD כן זאת אני בקשתי לא מזמן שיעזרו לי לבחור שם אחר , אבל התעלמו ממני ~ בוכה , זקוקה לצומי ~ עם לא הבנת את הרמז , תעזרי לי למצוא כבר שם חדש ! ואני התחלתי עם ה-LOVE כל השאר העתיקו ממני (( ולא אני לא מתגאה בזה ))
../images/Emo19.gifXDDDDDDDDDDDDDD כן זאת אני בקשתי לא מזמן שיעזרו לי לבחור שם אחר , אבל התעלמו ממני ~ בוכה , זקוקה לצומי ~ עם לא הבנת את הרמז , תעזרי לי למצוא כבר שם חדש ! ואני התחלתי עם ה-LOVE כל השאר העתיקו ממני (( ולא אני לא מתגאה בזה ))
V Vansi McDorky New member 22/10/08 #110 ../images/Emo210.gifXDDDDD נונונו אני אעזור לך לבחור שם! אמממ...... יקח לי קצת זמן לחשוב על זה ישלך מסן? אם לא, תעשי האנטרים זה שלי!!! כולם תיעבו אותי בגלל האנטרים שדפקתי בכל חור וולקאם טו דה קלאב אוף אנטרס
../images/Emo210.gifXDDDDD נונונו אני אעזור לך לבחור שם! אמממ...... יקח לי קצת זמן לחשוב על זה ישלך מסן? אם לא, תעשי האנטרים זה שלי!!! כולם תיעבו אותי בגלל האנטרים שדפקתי בכל חור וולקאם טו דה קלאב אוף אנטרס
י יובל LOVE דאגי New member 22/10/08 #109 ../images/Emo19.gif מתי שתזמיני אותי D: ואני צריכה את המסן שלך !
ג גרבע New member 23/10/08 #134 ../images/Emo141.gif../images/Emo105.gif גם אני הוספתי D: תאשרי../images/Emo70.gifO:
R rox love BSM New member 23/10/08 #117 ../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif דאגי ופרנקי כן יוצאים אני בלונדון,אז סתם קניתי מגזין היום וראיינו שם את הלהקה שלה,והיא אמרה שהם יוצאים כבר קרוב לחודש...
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif דאגי ופרנקי כן יוצאים אני בלונדון,אז סתם קניתי מגזין היום וראיינו שם את הלהקה שלה,והיא אמרה שהם יוצאים כבר קרוב לחודש...