1. אני יודעת שעבר כבר די הרבה זמן מאז אבל מה נסגר בטקס נבחרי ערוץ הילדים? מקפליי זכו כלהקה מחו"ל?? 2. ורציתי לדעת עם יש חדש לגבי דאגי ופרנקי (מלהקת הסאטרדייס) כאילו אני זוכרת שלפני כמה זמן מישהי שמה פה תמונה של שניהם ביחד...אז רציתי לדעת אם מישהי יודעת אם י יש חדש בקשר אליהם אם הם ידידים טובים? זוג? או שזה סתם היה חד פעמי... תודה למי שתענה..
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יש לי תשובות לשאלותייך.. חחח
בקשר לטקס ערוץ הילדים הם היו מועמדים להיות מועמדים בקטגוריה עצמה חח כלומר מתוך כל מי שהופיע שם היו צריכים להיבחר 5 להקות ולצערנו מקפליי לא היו ביניהם. ודאגי ופראנקי מתברר לא היו ביחד בכלל מלכתחילה. מעריצה שאלה את פרנקי במייספייס אם יש משהו בינה לבין דאגי והיא ענתה שהם רק יצאו יחד לארוחה והם עכשיו רק ידידים. יכול להיות שהיא סתם הכחישה אבל מאז לא ראו יחד שוב אז אין לדעת. מקווה שעזרתי
דאגי ופרנקי אפעם לא היו ביחד .. הם סתם הסתובבו ביחד בלי שום קשר רומנטי ( בתור ידידים ) .. ופרנקי גם אמרה שאין להם שומדבר במשותף או משו כזה ( בטוח מישהי תסביר לך את זה יותר טוב ממני XD ) ובקשר לערוץ הילדים .. מקפליי בהתחלה היו בנבחרי הילדים ואז מחקו את הלהקות מחו"ל \=
קודם כל תודה על הברכות יומולדת 333333> התגעגעתי מלא :] פיפסתי הרבה בשבועיים האלה ? מישהי יכולה בבקשה לכתוב לי בקצרה את הדברים החשובים ? תודה מראש P: לגבי השאלות למה ויטנאם אני אגיד את האמת.. אין לי שמץץ O_O זאת אמא שלי והרצון שלה לגלות תרבות חדשה XD עוד לפני שטסנו לסין שנה שעברה היא חלמה על ויטנאם אז הנה זה הגיע חחח איך היה המפגש ? מקווה שנהנתן =] בוויטנאם היה כיף הייתי גם בקומבודיה וראיתי ילדים קומבודים קטנים ומקפצים XD בתכלס כל הסינים, תאילנדים, ויטנאים, קומבודים וכוללללליי... נראים אותו דבר ! ואפילו איזה ויטנאמי אחד סיפר שאפילו הם לא יכולים להבדיל בינהם רק כשהם שומעים את השפה . מה שכן קומבודים רובם יותר כהי עור . שבת שלום