סדנת און ליין ראשונה יוצאת לדרך

../images/Emo23.gifסדנת און ליין ראשונה יוצאת לדרך

חדש
חדש חדש
החל מהשבוע נעביר בפורום סדנאות און ליין - המטרה, ליצור יחדיו, כאשר מדריך הפרוייקט
נמצא און ליין בכדי לתת מענה לשאלות שצצות במהלך עבודה, כך שבסוף הסדנא כל אחד ואחת יוכלו לצאת עם מוצר מוגמר
הסדנא הראשונה בתאריך 2 לפברואר, יום חמישי הקרוב, בשמונה בערב. בסדנא הראשונה ניצור בובות פימו ליום המשפחה \ יום האהבה
רמת הפרוייקט: בינוני, אין צורך בידע מוקדם בפיסול בפימו. המלצה: הפרוייקט מותאם לילדים מעל גיל 8 (אם מעוניינים לעבוד עם ילדים קטנים יותר רצוי להשתמש בפלסטלינה ולא בפימו) חומרים דרושים: רבע חבילה פימו בצבע גוף (מס' 43) חצי חבילה בצבע אהוב לחולצה חצי חבילה בצבע אהוב אחר למכנסיים רבע חבילה בצבע אדום או ורוד ללב רבע חבילה בצבע שיער אהוב רבע חבילה בצבע אהוב לנעליים אפשר לחסוך בחומרים אם משתמשים באותו צבע לחולצה ונעליים, שיער ומכנסיים וכדומה. נשמח לראות אתכם איתנו אילאיל

תוספת לחומרים:

קיסמים מעט פימו שחור לעיניים חותכן עגול ליצירת פה (אפשר גם עם סכין - רק בליווי מבוגר) דבק 3 שניות או דבק e6000

shiriv44

New member
האם צריך גם לכה?

ועוד שאלה, צריך לאפות את בובה ? סליחה על השאלות, אני חדשה בתחום

סורי, לא ראיתי את השאלה...

אם את עובדת עם פימו אז בהחלט צריך לאפות את הבובה. אם את עובדת עם פלסטלינה אז רק למרוח דבק פלסטי בסוף. לגבי לכה..... זו שאלה של טעם. אני לא תמיד מורחת בלכה. את הבובה המצולמת לדוגמא השארתי ללא לכה. ברוכה הבאה

shiriv44

New member
תודה, אילאיל../images/Emo140.gif

אז לפי מ שהבנתי, בשביל לאפות צריך תנור אחר (ז"א אסור להשתתמש בתנור בישול, כי זה רעיל)?

יש כל מני אסכולות שטוענות כל מני

טעונים בנוגע לרעילות הפימו. אני אישית כן משתמשת בטוסטר אובן הבייתי שלנו, אבל זה מכייון שאני לא אופה בו הרבה פימו (למעשה גם לא הרבה בישולים ח,ח,ח). אם מדובר במשהו חד פעמי תשתמשי בטוסטר הבייתי. אבל זו בשום אופן לא המלצה מקצועית אלא המלצה אישית. בסופו של דבר כל אחד צריך להחליט על דעת עצמו.

Martha

New member
זה נכון.

צריך לאפות בתנור אחר ולא בתנור הבייתי. אני לקחתי את הטוסטר אובן הישן והפכתי אותו לתנור פימו
הוא בכלל לא נמצא במטבח אלא בחדר העבודה.

ביום חמישי זה אני מופיעה אבל אני

מבטיחה ליקרוא הכל אחר כך- אם יהיו שאלות נוספות אפשר יהיה לשאול?

ח,ח,ח, ../images/Emo24.gif מצחיקולב, בוודאי

שאפשר - אנחנו שימושית לילדים ולילדים ברוחם

למעלה