סדנת און ליין ראשונה יוצאת לדרך

אילנית03

New member
איזה יופי אני חושבת שפימו זה החומר

היחיד שעוד לא עבדתי איתו , כל הכבוד על היוזמה הברוכה

גאיליי

New member
חשוב לציין

שפימו הוא חומר רעיל לפני אפייתו. וכשילדים עובדים איתו צריך להביא זאת למודעות שלהם, להכין מגבונים, לדאוג שישטפו היטב ידיים אחרי העבודה איתו. כך גם לגבי הדבקים שהזכרת, בעיניי רק מבוגר יכול לעבוד איתם וגם רק במקום מאוורר. כל הכבוד על היוזמה הברוכה:)

אלה דברים נכונים, אבל ילדים מעל

גיל 8 בהחלט יכולים לעבוד עם פימו, יש להם כבר את המודעות לא להכניס ידיים לפה בזמן העבודה וכדומה. כמו כן ציינתי זאת במפורש שעם ילדים קטנים יותר ניתן לעבוד בפלסטלינה. כנ"ל לגבי הדבקים. תודה על הערנות

גאיליי

New member
נכון

גאיה עובדת כבר שנתיים עם פימו אבל אני עדיין מקפידה להזכיר לה לנגב היטב ידיים עם מגבון ואז לשטוף עם סבון. היא מכינה דברים נפלאים ואחד מהפרוייקטים נצלם בקרוב:) אחרת יהיה לנו עסק עם גלי חחחח

Martha

New member
מעולה ../images/Emo13.gif

רק ששעה 8 בערב, זו שעה קצת גבולית אצלנו. מקווה שאוכל להצטרף ואם לא...אקרא אחר כך. יופי של יוזמה. תודה רבה

נילקי1

New member
מעולה ../images/Emo51.gif

אם התינוקות שלי היו הולכים לישון ב- 18:30, הייתי מצטרפת און ליין(
). היות ולא כך הם פני הדברים אתענג לי מהסדנא בשישי בבוקר. בכל אופן סחטיין לשתי המנהלות היוזמות והנפלאות - סתם הזדמנות להודות לכן על אחלה פורום שבניתן בזמן קצר כל כך.

IOפר KNK

New member
שאלה

אני לא רוצה להשקיע בפימו, זה יקר מידי, למי שלא מתעסק עם זה קבוע (-זו דעתי. לא חייבים לקבל). אם ארצה לשמור את הבובה החמודה הזאת (אם היא תצא לי יפה כמו בתמונה של אילאיל
), האם אפשר לשים עליה לכה? וזה יישמר?

את מתכוונת לשאלה בשימוש של פלסטלינה

אם כן אז... כדי לשמר עבודת פלסטלינה יש למרוח עליה דבק פלסטי לבן רגיל לחלוטין. הדבק ייקשה את הפלסטלינה ויגן עליה. לגבי מריחת לכה על פלסטלינה, מעולם לא ניסיתי.

דפנה מי

New member
עובדת קשה והכי נורא-ללא אינטרנט

חוץ מזה שחכתי מקימכם
. אני נהנית מהקומונה הזו בשביל עצמי - זו בעיה?
חוץ מזה אשמח להעביר לכם חוויות ואת חדוות יצירה מהגן של הבת שלי (בת שנתיים וקצת). התליון השחור לבן בפורום השני - בשבילי
, דוקא רציתי משהו אחר

למעלה