שפימו הוא חומר רעיל לפני אפייתו. וכשילדים עובדים איתו צריך להביא זאת למודעות שלהם, להכין מגבונים, לדאוג שישטפו היטב ידיים אחרי העבודה איתו. כך גם לגבי הדבקים שהזכרת, בעיניי רק מבוגר יכול לעבוד איתם וגם רק במקום מאוורר. כל הכבוד על היוזמה הברוכה
גיל 8 בהחלט יכולים לעבוד עם פימו, יש להם כבר את המודעות לא להכניס ידיים לפה בזמן העבודה וכדומה. כמו כן ציינתי זאת במפורש שעם ילדים קטנים יותר ניתן לעבוד בפלסטלינה. כנ"ל לגבי הדבקים. תודה על הערנות
גאיה עובדת כבר שנתיים עם פימו אבל אני עדיין מקפידה להזכיר לה לנגב היטב ידיים עם מגבון ואז לשטוף עם סבון. היא מכינה דברים נפלאים ואחד מהפרוייקטים נצלם בקרוב אחרת יהיה לנו עסק עם גלי חחחח
אם התינוקות שלי היו הולכים לישון ב- 18:30, הייתי מצטרפת און ליין(
). היות ולא כך הם פני הדברים אתענג לי מהסדנא בשישי בבוקר. בכל אופן סחטיין לשתי המנהלות היוזמות והנפלאות - סתם הזדמנות להודות לכן על אחלה פורום שבניתן בזמן קצר כל כך.
אני לא רוצה להשקיע בפימו, זה יקר מידי, למי שלא מתעסק עם זה קבוע (-זו דעתי. לא חייבים לקבל). אם ארצה לשמור את הבובה החמודה הזאת (אם היא תצא לי יפה כמו בתמונה של אילאיל
אם כן אז... כדי לשמר עבודת פלסטלינה יש למרוח עליה דבק פלסטי לבן רגיל לחלוטין. הדבק ייקשה את הפלסטלינה ויגן עליה. לגבי מריחת לכה על פלסטלינה, מעולם לא ניסיתי.