סיכום שבועי

../images/Emo23.gif סיכום שבועי ../images/Emo23.gif ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי?
אמן/אלבום השבוע?
משהו טוב/רע שקרה השבוע?
תוכנית/ספר/סרט השבוע?
ציטוט השבוע?
תמונת השבוע?
תכנונים לשבוע הבא?
מה דעתכם על מזג האויר
שיהיה שבוע נפלא לכולם!
וכמובן, מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/

It's almost easy just to give up ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR?
אין.
שיר השבוע בכללי?
A7X - Lost A7X - Almost Easy A7X - Warmness on the Soul A7X - Afterlife Paramore - Brick By Boring Brick
Paramore - Playing God
אמן/אלבום השבוע?
ללא ספק, A7X. Avenged Sevenfold - City Of Evil Avenged Sevenfold - Avenged Sevenfold
משהו טוב/רע שקרה השבוע?
אחי קנה לי את סיטי אוף איבל!!! איזה כיף שיש את זה מקורי.
קניתי סופסוף מסגרת לתמונה. עכשיו נשאר לי לפתח תמונה שלי ושל אחי ולהביא לו את זה.D:
נכנסה משכורת, וויהי.D:
קוסמטיקאית.
עברתי את הפילינג בשלום.
חם.
תוכנית/ספר/סרט השבוע?
תוכנית
- איך פגשתי את אמא, האח הגדול 2, ארץ נהדרת.
ציטוט השבוע?
היו כמה ממש מצחיקים עם אחי חגי, אבל אין לי כוח לחפור, כי צריך להסביר וכל זה...XD אחד ה-ציטוטים: אני: "אתה מכיר מישהו שיש לו ראש 1?" חגי: "כן, לכולנו!" חחחחחחחחחחחחחחח ואי, טוב, זו הייתה יציאה!! - ~ כל המשפחה שלי קוראת לי לאכול~ אני: ~רצה מהחדר~ "דיסק דיסק דיסק דיסק!!!" חגי: "שום דבר!! עכשיו אוכלים, אחר כך תראי את הדיסק." אני: "לאלאלא, דיסק דיסק דיסק!!" חגי: "שקט!!" ~הולך לחדר ושם את זה~ "את לא נוגעת בדיסק!" XD ~האחים מתחילים לדבר והכל~ אני: "טוב, בינתיים אני אלך לשירותים" חגי: "בואי הנההה, את לא נוגעת בדיסק!!" אני: "לא לא, אני הולכת לשירותים" חגי: "שום דבר, תחזרי לפה!! סתם סתםXD" ~באמצע ארוחה אני קמה~ אני: "נווו חגי!!" טוב יודע מה, לא צריך, ממילא אני יודעת איך הדיסק נראה, ראיתי כבר אצל קארין
" חגי: "מה!? אז בשביל מה קניתי לך? מאילת הבאתי את זה!" אני: "מה אתה דפוק, אמרתי לך יש בתל אביב." חגי: "אין בתל אביב!!" קיצר, שיגעתי אותו
ואז רצתי לחדר והבאתי את כל הדיסקים שיש לי וכולם כזה עם מבט של "וטפOם" ואז סבתא אומרת "יוו, יש לי הרבה דיסקים בבית!" חגי: "מאילת הבאתי לך את הדיסק.. היית לוקחת מסבתא!!"
טוב, אני אפסיק, זה בטח לא מצחיק אתכם.
תמונת השבוע?
הדפסתי את התמונה ושמתי בארנק.
[העפתי את ג'רארד בשבילו, ראיתם מה זה?
]
תכנונים לשבוע הבא?
אמממממ, לא חושבת שיש משהו מיוחד...
מה דעתכם על מזג האויר
זוועתי! גם כי אסור לי להיות בשמש, וזה הרי ברוררררררר שהיא פה רק בשביל להציק לי!! וגם כי אנחנו בפאקינג ינואר ולא יורד פאקינג גשם!!!1 ונשבעת לכם שזה מדכא אותי.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מוסיפה משהו ../images/Emo223.gif

דבר טוב: התחלתי לקרוא ספר עם כל מיני עצות ודרכים להתמודדויות עם החיים, מין ספר של מטידציה ויוגה כזה. אמא שלי הביאה לי, ולא תמיד האמנתי שזה יעבוד עליי [אבל האמנתי שזה קיים ושזה באמת עוזר לאנשים], אבל החלטתי לתת לזה צ'אנס. תכנונים לשבוע הבא: ללכת עם בת דודתי לביקור קצר במכון כושר, לברר פרטים ולראות קצת, ואולי להירשם כבר. :) ציטוט: אני: "אני לא מבינה כלום מהספר. לא כתוב באיזה צורה אני אמורה לשבת כדי לעשות את הדברים שכתוב ואיך לדמיין." אחי שגיא: "קחי מחצלת, שבי ישיבה מזרחית ותנשמי לאט לאט. ותתחילי לקרוא מה שכתוב בספר.." אני: "אבל איך אני אמורה לעשות ולקרוא בו זמנית?Oם לא נראה לי שאני אצליח לשבת יותר מ5 דקות." שגיא: "זה עניין של אימון, תרגילי את עצמך לעשות את זה כל יום." אני: "אבלאבל, נו איך אני אדע אם זה בסדר?;;" שגיא: "בקיצור- את צריכה קאוצ'ר."
נו זה היה מצחיק.XD יאללה,ביי.

A Kiss To Kill

New member
יש לו דרכים משונות לומר לך שהוא אוהב ../images/Emo230.gif

שיר השבוע של MCR? איי נאבר טולד יו
שיר השבוע בכללי? שלמה ארצי-היא לא יודעת מה עובר עליי שלמה ארצי-גבר הולך לאיבוד Inoccence של אבריל
אמן/אלבום השבוע? שלמה ארצי
משהו טוב/רע שקרה השבוע? היה סופ"ש מצחיק וגדוש אלכוהול מבחן באזרחות שהלך חרא :-\ ממ.. אנשים נחמדים.
תוכנית/ספר/סרט השבוע? יס מן, הנבואה
דור הפרוזאק
ו90210
ציטוט השבוע? "דנה.. מה אביעד אמר לך?" "שהוא לא מביא לי בייגלה!!!" "דנה איך את מרגישה?" אני רוצה בייגלה!!!!!" "דנה.. תקיאי, את תרגישי יותר טוב" "אבל מה עם בייגלההה!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ככה זה כששיכורים
האא חחחחחחחחח והיה משהו שהוא לא ציטוט ישבנו באיזה גן ואז בא אוטו לבן.. ואני וידיד שלי חשבנו שזה אליאור-ידיד שלנו אז רצנו לאוטו כי היה לנו קר ורצינו לשבת שם.. אנחנו פותחים ת'דלת פתאום איזה ערס קופץ עליינו וצורח עליינו חחחחחחחחחחחח כמה נקרענו
"ניתן לטפל באבנים בכיס המרה בעזרת דיאטה נכונה, שתייה מרובה במיוחד של בירה"
"את מדהימה ביופייך" "טיפשונת יפייפיה" "את גורמת לי להתמכר לא רק לפנים שלך אלא גם לפייסבוק" הוא פשוט מדהים
תמונת השבוע? הסתפרתי
תכנונים לשבוע הבא? מבחן אחרווווווווווווון! יום הולדת לאחותי ולנסות להיות מאושר
מה דעתכם על מזג האויר מעצבן!!!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifLife Couldn't Get BEtter

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? -כל- השירים של סופר ג'וניור. ושירים רנדומלים של ס"ב, מיאבי, ט"ה... וג'י של SNSD, ורינג דינג דונג של שייני^^
אמן/אלבום השבוע? סופר ג'וניור, לגמרי
וס"ב, מיאבי, ט"ה, SNSD ושייני.
משהו טוב/רע שקרה השבוע? ההורים שלי נסעו לסופ"ש~ מחמישי עד ראשון. ^^
תוכנית/ספר/סרט השבוע? תוכנית- סופר אדוניס קאמפ, האוס, אחים ואחיות, ותוכניות רנדומליות של ניק' ודיסני ספר- בשורות טובות
אזירפאל/קרולי
סרט- שרלוק הולמס~ וקצת אטאק און דה פין אפ בויז. ושרק. D:
ציטוט השבוע? לא זוכרת
תמונת השבוע? שיצא כבר הסרט המזורגג הזה#$%^^&%$#%^&%$ אוף
תכנונים לשבוע הבא? אה, אמ~ שיעור נהיגה מחר, מבחן בתנ"ך ביום שלישי, ו... מבחן בסוציולוגיה ביום חמישי? נראה לי. או בשני? לא זוכרת.
מה דעתכם על מזג האויר חם מדי><
הודגש באמצעות מדגישומטיק

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאה כן, עוד תוכנית-

וול, סוגשל תוכנית- הספיישלים של קריסמס של דוקטור הו
וואו, כמה שאני אוהבת את דייויד טאננט;; חבל, חבל שהוא עוזבT_T

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifועוד להקה,

B2ST, להקה קוריאנית חדשה שהשגתי לפני כמה ימים אבל לא שמעתי עדיין, והיום שמעתי אותם[כי חברה שלי הסיעה אותי בחזרה הביתה ממקס ברנר והיא שמה אותם באוטוXD] וראיתי את הקליפים שלהם ו- אהאעהאעה
חמודים3>

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifועוד תמונה~../images/Emo6.gif../images/Emo11.gif

כן, אני יודעת שאני חופרת, אתם תתמודדו.
היצ'ול ו[האנג'א]היבום. D:

Because Of May

New member
יש לך בית ריק ../images/Emo7.gif. ../images/Emo109.gif

אני מקנאה ;;. ובהצלחה במבחנים וזה
.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifחח כן, היה~

מחר בערב הם חוזרים]: לא רוצה, אוף. >< סתם, אבל האמת שהבית לא לגמרי היה ריק~ כי יש את החתולה שלי וזה. D: אה, ותודה. D:

Because Of May

New member
עדיין, זה בלי הורים!!! ../images/Emo109.gif

הלוואי עליי, עד ששני הפדלאות האלה ייצאו לחופשה... פפט
.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifLOL כן אה?

באמת שלפעמים זה כבר מעצבןןןןן כמה שהם בבית כל הזמן>< אבל פעם ב... הם טורחים לעזוב אותי לכמה ימים בוחעחעחע. אבל זה לא קורה מספיק]:

למעלה