סיכום שבועי

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאזריפאל../images/Emo23.gifקרולי*______*

אעהאעהאעה קרולי כזה אעהאעהאהאה *שלמות*
*שיעול* כן, אני אוהבת את המשרתים של השטן, הם כאלה שיואו סקסים
D: שבוע טוב גם לך אחותי~

NoAmItA ChAn

New member
יאא, באיזה חלק את כבר? DDD:

שבוע נהדר 3> (ראית מה זה, הגבתי לך גם פה וגם למטה!)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifסיימתי אותו אתמול~ ../images/Emo58.gif

לא אהבתי את הסוף בכלל
מה זה החרטא הזה! סוף העולםםםםםםםם יא @#^%$% למה הם בסוף החליטו שלא סוף העולם
אבל לא נורא, ניל גיימן וטרי פראצ'ט ביחד זה טו-אוווווב
[אני באמת צריכה לקרוא עוד ספרים של ניל גיימן, ולהתחיל לקרוא ספרים של טרי פראצ'ט~]

NoAmItA ChAn

New member
גם אנייי T_______T

ויש לי מלא ספרים שלהם בבית, אז אולי כדי שאתחיל לקרוא אותם באמת..

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifנחמד למדי~~

האמת לא ידעתי עליו כלום כי לא קראתי/ראיתי שרלוק הולמס אף פעם [XD] אבל זה היה ממש ממש מגניב~~~

../images/Emo216.gifcause i'm a free bitch,baby!../images/Emo23.gif

שיר השבוע של MCR?: לא שמעתי אבל ראיתי מלא סרטונים ביוטיוב. איזה מדהימים הם
ופראנק היה פעם כ"כ חתיך שזה היה כואב(והצדיק פאנפיק
). מתי דיאטה?! שיר השבוע בכללי? Blue – Best in Me Blue – Back Some Day The All-American Rejects – Breakin' Daughtry – Life After You אמן/אלבום השבוע? בלו
שמעתי הם חוזרים ונזכרתי כמה בערצתי אותם בתחילת החטיבה/סוף יסודי. אפילו לא שכחתי את המילים
משהו טוב/רע שקרה השבוע? שנה חדשה.טוב. המון חברים משתחררים מהבסיס.רע
תוכנית/ספר/סרט השבוע? כל סרטי Bourne Identity
תשמעו..מאט דיימן מעולה!!! ציטוט השבוע? נאדה.. תמונת השבוע? תכנונים לשבוע הבא? לעבור גם אותו
מה דעתכם על מזג האויר ...איכס.מה זה השמש הזאת?!

NoAmItA ChAn

New member
יואווווווו, בורןןןןן 333333333333333>

טרילוגיית סרטי האקשן הכי טובה שראיתי לאחרונה! וקצת נדלקתי על מאט דיימון בעקבות הצפייה בהם D: אבל בתכלס הוא קצת חנון, ויש יותר שווים ממנו, אבל הוא נראה תמיד כמו כלבלב מסכן עם העיניים שלו ובא לי לאכול אותו ;____;

STEMINEM

New member
יש מצב השמש זורחת לג'רארד מהתחת ? ../images/Emo184.gif

שיר השבוע של MCR? אני תמיד שוכח לשמוע אותם.. שיר השבוע בכללי? MAZE - נוגעת בי אמן/אלבום השבוע?
30 ! משהו טוב/רע שקרה השבוע? שתי ידידות טובות השתחררו.. ואחת בחפש"ש =\ כולם משתחררים ורק אני.. =[ לפחות מסיבה בטאץ' פינקה אש.. כי אין כמו לפתוח ת'שנה בפיתוח XD תוכנית/ספר/סרט השבוע? האח הגדול להתאהב מחדש ממזרים חברי כבוד ציטוט השבוע? כפרה על אלין הסתומה הזאת תתקדם לא אומרים תתקדם, אומרים תתקדדדדםםםםםםםםםםםםםםםם חחחחחחחח תמונת השבוע? אילתתתת היו ימים ! http://img694.imageshack.us/img694/5689/78120812.jpg תכנונים לשבוע הבא? לצאת לאפטר ובעיקר לחכות לסופש מה דעתכם על מזג האויר ? קר כזה.. כאילו כזה כאילו.. קפוצ'ונים של הנס בכל הכוחחח

PUMPKIN juice

New member
הרבה זמן לא הייתי פה! ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

שיר השבוע של MCR? אין.
שיר השבוע בכללי? New Born-Muse Hyper Music-Muse No Surprises-Radiohead והרבה שירים של אסף אבידן :)
אמן/אלבום השבוע? MUSE!!!
משהו טוב/רע שקרה השבוע?
יום שלם באקדמיה למוזיקה בירושלים עם המגמה והיה כזה כייף! D:
למרות שזה שבוע שעבר-היה כזה מעולהההה בקונצרט ביום שבת! היה כ"כ כייף, זה פשוט מדהים להופיע ככה על במה והייתי הכי מאושרת בעולם :)
יש לי חברים ממש טובים
מיום רביעי היה לי מצב רוח על הפנים וביום חמישי היה לי ריב גדול עם אבא, אבל זה עבר.
תוכנית/ספר/סרט השבוע? תוכנית-הספיישלים של דוקטור הו! אמג, איך שנאי עצובה שדיוויד עוזב! ;; והדוקטור החדש כזה פיכס.. אני לא מאמינה שלא יהיה יותר אלונזי אלונזיי! ~בכימר~ ספר-אישתו של הנוסע בזמן, עדיין.. אין לי הרבה זמן לקרוא >< סרט-קמפ רוק, יש את זה עכשיו וזה הדבר היחידי שאני זוכרת
ציטוט השבוע? "שיר בלי מילים זה... שיר בלי מילים!" זהבוש המורה הסטלה שלי
"מי שלא בא, פשוט לא יהיה!" אני:"אני אתחתן עם בריטי!" ליחיא:"מי יתחתן איתך בכלל?" אני:"בריטי
" אחותי:"אתה יודעת איזה שיר זכה להיות שי כל הזמנים בישראל? מחכים למשיח!" שיר:"למה את מצפה? חצי מדינה הם דתיים."
תמונת השבוע? נוששששששששששששששששששששששש
תכנונים לשבוע הבא? מממ, לנוח, לקרוא יותר, להנות, לסדר ת'חדר ועוד..
מה דעתכם על מזג האויר? אני רוצה שיהיה גשם וקר! ;;

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהתמונה../images/Emo99.gif

יוווו, באמת מי יגיד שוב אלונזי?
חח אבל הדוקטור החדש הרג אותי בסוף של הספיישל השני: "איי'מ אה גירל! איי'מ אה גירל! ....... איי'מ נוט אה גירל
" LOL

PUMPKIN juice

New member
זה מאיזה טייק אחד מהסוף של הספיישל השני..

לפני שהוא השתנה.. הוא ממש בכה שם!
הכי אהבתי שהוא אמר-באט איי דונט וואנט טו גו! אעאעאעאעע

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהוווו~../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אוף די, אני כלכך אוהבת אותו, אני ממש עצובה שהוא עזב
אוף. וידיד שלי לא עוזר, עלאק הוא אומר לי "את גם לא רצית שיחליפו את הדוקטור הראשון, ובסוף דייויד טאננט הרבה יותר טוב ממנו!" $#%^^&%$^%%$ ילד טיפש, זה בגלל שדייויד באמת יותר טוב ממנוT_T כאילו לא שיש לי בעיה עם הדוקטור הראשון[כריסטופר משהו, לא?], אבל דייוידT___________T אוף. בתאכלס, הסרט הרביעי של הארי פוטר הוא אחד הטובים בסדרה, רק בגלל שיש אותו
חבל שלא לקחו אותו לתפקיד של רמוס, זה היה עושה את הסרט השלישי לכמעט נסבל... >>; [ואם היו לוקחים את ג'ון בארומן לתפקיד של סיריוס....
אעהאעהאעהאעהאהאהאעהאהאעההההההההההההההההה]

PUMPKIN juice

New member
וואע, דיוויד כזה מושלם כהדוקטור! ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

גם אני לא רוצה שיחליפו אותווווו!!!! ;;;;;;;;;;;;;; וגם לא יהיה יותר את רוז!!!!#@%#@^@ פשוט, עצוב. כ"כ עצוב.
וואי, תכלס הסרט הרביעי הוא הכי טוב! הוא היה כזה טוב והוא נראה כזה מטורף בסוף הסרט ואני כזה-וואעאוואועאעאואואע
הסרט השלישי אכן, גרוע. אני ראיתי אותו שלוש פעמים וזה תיסכל אותי כל פעם מחדש. הרסו לי את סיריוס!
נאי לא יודעת אם ג'ון היה ממש מתאים להיות סיריוס.. אבל אולי סיריוס הצעיר יותר, לפני אזקבן.. הוא כזה מתאים באופי

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכן, הוא פשוט שלמות../images/Emo23.gif

וממ דווקא אהבתי יותר את הסרט השישי, אבל זה כי אני לא אובייקטיבית בשיט
הרבה זמן מסך לאלוהים ולאשת השטן. ולטום פלטון.
ואממ כן, סיריוס בתקופה שלפני אזקבאן~ הוא באמת מתאים באופי
אבל אני חשבתי יותר לכיוון הרמוסיריוס- משמע, דייויד/ג'ון
[יאאאאא דייויד נישק אותו בקומיקון*_* זה היה כזה שיוווווווו
]

PUMPKIN juice

New member
הסרט השישי כזה גיי! ../images/Emo6.gif

יש שם כ"כ הרבה רמזים שכאלה
יש רמזים לסנייפ\דראקו ולהארקו
ווואי, דיוויד\ג'ון זה ממש חמוד *~* אבל דיוויד גם ממש מתאים לבילי פייפר

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכןןןןןןןן אמג כלכך הרבה סנייפ/דראקו3>

חח והארי מקנא בסנייפ כי הוא רוצה את דראקו
ואמ אני לא חושבת~ בילי פייפר ממש צעירה לעומתוO: לא שהוא זקן, אבל אני לא יכולה לראות אותם ביחדXD מצד שני, הדוקטור ורוז... כן.
[אבל הדוקטור וג'אק...
למרות שג'אק שייך ליאנטו
] אגב, ראית גם טורצ'ווד? או רק ד"ר הו?

PUMPKIN juice

New member
חחח, לגמרי! ../images/Emo6.gif

הארי עוקב אחרי דראקו לכל מקום, דראקו נהיה אובססיבי לארונות, סנייפ מצמיד את דראקו לקיר.. סווו גיי
הדוקטור ורוז
אני כ"כ אתגעגע אליה
ממ, לא ראיתי טורצ'וורד, אבל אני ממש רוצה לראות.. נוריד או משהו :)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifחחחח כן../images/Emo23.gif

ותראיייי טורצ'ווד אומייגאד זה מושלם*_____________* וזה כל כך... אעהאעהאעהאעה 333333333333> [חוץ משני הפרקים האחרונים, אבל מתכחשים אליהםXD]

PUMPKIN juice

New member
כן, אני אראה, דונט וורי P:

אני משכנעת כרגע ידיד שלי[שגם ראה ד"ר הו] שיוריד לי D:

למעלה