רן כתב שוב ברשמי../images/Emo70.gif
שבת שלום,זזזאאאאפפפפההה שבת שלום.. אני לא יודע מה אתם עושים ואיך עוברת לכם השבת, אבל אני בחזרות כרגע סתם האמת שאני נהנה!! מה יותר כייף מלקום בשבת ולעשות קצת מוסיקה.... האמת שלא דיברנו על זה, אבל זה נכון, בקרוב אני מתחיל לצלם כמה פריוקטים חדשים אחד הפריוקטים זו דרמה מוסיקלית חדשה של יס, על שנות השישים בארץ!! הרבה מוסיקה טובה, אחלה שחקנים !! קאסט חדש!! אני משתף אתכם לפני שזה יוצא רשמית לעיתון מקווה שלא יהרגו אותי במקביל אנחנו ממשיכים להופיע ולעבוד על חומרים חדשים.. אני יודע שזו הפעם המאה בערך שאני כותב לכם את זה, אבל באמת תודה על הכל!! אתם באמת מדהימים, וזה כל כך לא מובן מאליו כל האהבה הזו הפורום הזה, זה פשוט כייף אדיר, מקווה שלכם לפחות כמו לי! בנימה זו יש לי גם בקשה קטנה ממכם, דיון ההופעות עלה פה בפורום לא פעם[אני עוקב] ולי עוד לא יצא להביע את דעתי בנושא. תראו, אני מאושר לראות אתכם בהופעות, אני שמח לראות שגם אתם מתרגשים ושאתם לגמרי מחוברים למוסיקה, אבל תזכרו שיש אנשים בקהל שלא מכירים את כל השירים והצעקות במהלך השירים עלולות להרוס את החוויה! באני אש תתפרעו חופשי שבוע טוב ונתראה בקרוב אוהב אתכם מאוד תמיד שמח לשמוע את דעתכם רן