עמית@ ילדה שמועות מפורום הורים לילדים ביסודי...... מזל טוב לכל משפחת התמנונים.
L lulyK New member 5/1/05 #1 ../images/Emo23.gifעמית@ ילדה../images/Emo23.gif שמועות מפורום הורים לילדים ביסודי...... מזל טוב לכל משפחת התמנונים.
../images/Emo23.gifעמית@ ילדה../images/Emo23.gif שמועות מפורום הורים לילדים ביסודי...... מזל טוב לכל משפחת התמנונים.
א אמא של פיונה New member 5/1/05 #2 אני בשוק! מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif
G galiaS New member 5/1/05 #3 השנה בזאת מביאה עמה כל יום בשורות משמחות...עמית - הרבה הרבה מזל טוב ובריאות.
ה הגרי3 New member 5/1/05 #4 לא יכול להיות, היא הרי התחייבה לא ללדת השבוע... מזל טוב לעמית, יוסי ותמר הבכורה .
א אפרת12 New member 5/1/05 #9 קודם כל ../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif ועכשיו מחכה לשמוע דיווחים שהכל בסדר. איזו עמית זו...
O ornaok New member 5/1/05 #10 ויייי מזל טוב!!!!../images/Emo12.gif כמה ימים אני לא בפורום, וזו החדשה הראשונה שאני רואה כאן! מקווה לשמוע פרטים ושהכל בסדר!
ויייי מזל טוב!!!!../images/Emo12.gif כמה ימים אני לא בפורום, וזו החדשה הראשונה שאני רואה כאן! מקווה לשמוע פרטים ושהכל בסדר!
L lulyK New member 5/1/05 #11 מרב של ערן עדכנה בפורום אחר שהקטנה נולדה בשבוע 34 במשקל 2.5 קילו. גם אני מחכה כבר בקוצר רוח לשמוע על מהלך הענינים.
מרב של ערן עדכנה בפורום אחר שהקטנה נולדה בשבוע 34 במשקל 2.5 קילו. גם אני מחכה כבר בקוצר רוח לשמוע על מהלך הענינים.
D dorlim New member 5/1/05 #12 מזל טוב לעמית ../images/Emo65.gif מחזיקה אצבעות לקטנה , שנולדה במשקל יפה לשבוע שלה ומאחלת לעמית ולכל המשפחה המון מזל טוב ואהבה
מזל טוב לעמית ../images/Emo65.gif מחזיקה אצבעות לקטנה , שנולדה במשקל יפה לשבוע שלה ומאחלת לעמית ולכל המשפחה המון מזל טוב ואהבה
ע עינבלית New member 6/1/05 #25 מזל טוב למשפחת אוקטיפוס../images/Emo110.gif ולהולדת התמנונונת החדשה |בלון ולהרחבת משפחת התמנונים הסגולים מחכה לקרוא דיווח נוסף...תודה לוליק על המידע!
מזל טוב למשפחת אוקטיפוס../images/Emo110.gif ולהולדת התמנונונת החדשה |בלון ולהרחבת משפחת התמנונים הסגולים מחכה לקרוא דיווח נוסף...תודה לוליק על המידע!
ק קרניר New member 5/1/05 #14 המון המון מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif