2.5 זה משקל יפה.
ד דפנה מי New member 5/1/05 #21 ../images/Emo49.gifמקווה שהכל בסדר../images/Emo57.gif../images/Emo65.gif
M MASHY BOSTON New member 5/1/05 #23 המון ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif עמית ../images/Emo60.gif ו גם מתמר ה|שבלולה| לתמר ה
T T noki New member 6/1/05 #28 מזל טוב לעמית! ../images/Emo65.gif מאחלת גם פה! ומחכה לסיפור הלידה ותמונות של התמנונית הרכה.(ושל אחותה הגדולה כמובן...) מקווה שהאפרוחית הקטנה תצא במהרה מהפגיה ותתחיל לינוק ישירות מהציצי של אמא, ותשתחרר הביתה בקרוב.
מזל טוב לעמית! ../images/Emo65.gif מאחלת גם פה! ומחכה לסיפור הלידה ותמונות של התמנונית הרכה.(ושל אחותה הגדולה כמובן...) מקווה שהאפרוחית הקטנה תצא במהרה מהפגיה ותתחיל לינוק ישירות מהציצי של אמא, ותשתחרר הביתה בקרוב.
ש שיפסלה New member 6/1/05 #30 ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב לעמית ולמשפחה משקל של 2.5 ק"ג נשמע לי די טוב בהתאם לגיל מקווה שכולם בריאים ושהכל טוב
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב לעמית ולמשפחה משקל של 2.5 ק"ג נשמע לי די טוב בהתאם לגיל מקווה שכולם בריאים ושהכל טוב
ש שרון של לוטן New member 6/1/05 #32 מזל טוב לעמיתי! יקירתי האהובה, אני כל-כך שמחה בשבילך! איזה משקל נהדר! אני אנסה להתקשר בקרוב!
א אמא של עופרי New member 6/1/05 #33 ../images/Emo49.gif לעמית איזה יופי שהחזק מעמד עד עכשיו - מקווה שתשחררו הבייתה מהר!!!
ע עמית@ New member 8/1/05 #35 ../images/Emo41.gif ../images/Emo110.gif עכשיו אני באמת "אחרי לידה".... הנה סיפור הלידה הקצרצר... תודה על הכל
../images/Emo41.gif ../images/Emo110.gif עכשיו אני באמת "אחרי לידה".... הנה סיפור הלידה הקצרצר... תודה על הכל