פינת התפילה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifפינת התפילה בערב השנה החדשה../images/Emo23.gif

בואו נאחל לאחינו מה שאנו מאחלים לעצמנו.. בואו נעלה בקשות תפילה מכל הלב..לעצמנו, בכדי שאחינו פה ישתתפו בתפילה עבורנו..
שנת 2007 כבר עומדת בדלת, בואו נתפלל שישוע גם הוא כפי שהבטיח עומד בדלתנו ונוקש בדלת..ושה2007 תהיה מבורכת כי ישוע נכנס גם לליבנו והחגיגה תהיה אמיתית, ולא סתם עוד שנה.
נתפלל כל אחד לכנסייתו וכולנו לכנסיות כולן, שתהיה בהן צמיחה רוחנית חזקה ב2007, שנשמע המון עדויות פה בפורום ובכלל, שעבודה רוח הקודש תהיה בולטת יותר, ובעיקר, תעבוד בנו ודרכנו,אמן.
מתפללת עבורכם יקרים שלי, שהאור של ישוע לא יפסיק להאיר בתוכם, שההשתקפות שלכם החוצה תהיה יותר ויותר ומיום ליום דומה לישוע האהוב,אמן.
שתקבלו שפע ברכות, אתם ומשפחותיכם, שישוע יגן עליכם מכל דבר רע, וירחיק ירחיק מאוד את השטן מחייכם,אמן.
الهي الحبيب يسوع, ربي القادر على كل شئ, ليتمجد اسمك يا رب المجد والحياة, اشكرك على انك قدتني الى بيتك في ال-2006 وارجوك يا معطي الرجاء ان تبقى ساكنا قلبي وحاميا دربي مدى الحياة, سامح ضعفي الهي الرحوم واغفر لي يا سيدي خطاياي, واطلب اليك يا ابي السماوي ان تبارك اولادك في ال-2007 لكي يزدادوا نعمة في عينيك ايها السيد البار, ان تبارك هذا المنتدى وابناءه, ربي الحبيب اعن ايماني واجعلني اشبه ابنك يسوع, ولتكن مشيئتك الى ابد الدهر, باسم فتاك الامين, باسم رب السموات يسوع المسيح اطلب كل هذا- امين.
שנת אור ואהבה, אמונה ותקווה, שלום ואחווה שתהיה לכולנו,אמן.

lion 7

New member
בכל שנה ישוע מתהלל בנעשה על הצלב

למרות שהיה קשה לכנסייה בעולם אותה כנסייה ששערי שאול לא יכלו עליה, אבל היא גאה לאמר בקול רם : 12 עִטַּרְתָּ שְׁנַת טוֹבָתֶךָ; וּמַעְגָּלֶיךָ, יִרְעֲפוּן דָּשֶׁן׃ (תהלים ס"ה :יב) كللت السنة بجودك واثارك تقطر دسما ( مزامير 65:12) يسوع ربي انت من اعطيتنا بدون مقابل , هبنا ان نعطي الاخرين كما يجب .... وان لا اتافف لالى نخسر احبائك عمل يديك , مبارك انت يا سيدي الى الابد . امين " רבי ישוע אתה שנתת לנו כחסד. למדנו לתת לאחרים כמו שצריך.... וגם לא אהיה גאון לבל נפסיד אהוביך מעשה ידייך. ברוך אתה אדוני לנצח נצחים . אמן" שנה היתה לפעמים מלאה בירידות ועליות. וגם בדברים טובים לתהילת האדון מלך המשיח .אנו נתפלל לשלטון הרם במדינתנו שתחזק אותו כי מצווה עלינו להיות כנועים תחת השלטון והרשויות וכל שלטון ארצי. ונתפלל כמי יש לנו רוח הקדש לשלום אמיתי כולל במזרח כאן. לאחים הסובלים תחת משטרים קשים. להם אתה רק התקווה . ושבני העם שלי במשיח ערבים ויהודים בני דוד בדם וגם בבשר כבר תהיה להם מדינה שאחרים בעולם יתברכו דרכם .ותפלה מלב שבור לעם שלי בבשר בני ערב שיכירו בך . כמו פעם כמשיח אמיתי , ושרבים ממשפחתינו ידגימו בשורה מס 5 לאחרים. כיאה לנוצרים ......... אמן

faridi

New member
שנה טובה לשכניי הנוצרים

בפרט למורה שלי למוסיקה (לשעבר)- סמיר מח'ול ולחבר מירושלים יוסף שקור ובהצלחה לבנו הספורטאי!

שנה טובה גם ממני!!!../images/Emo203.gif

מאחלת לכם ולכולם שנה טובה יותר עם הרבה שלווה ובריאות!

lion 7

New member
שנה טובה של אהבה ושלום

שנה שתהיה אמיתית לאחווה , והרבה סובלנות וחמלה..

justborn

New member
שנה טובה לכולם!!!

שתהיה לכולנו שנה קסומה ומבורכת, שנה של אהבה ואור בשם ישוע המשיח. אמן.

|אמיין|

שנה של אהבת חינם, צמיחה ולבלוב, שנה שבה יהיה רק טוב, שנה של אושר ושמחה...
ובהזדמנות זו, תודה לכם על הסבלנות ועל התשובות הנפלאות שאתם כותבים..

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifעכשיו שמתי לב שיצאה לך הודעה

יפה
בול בחצות
תודה על האיחולים נועה

Biblerule

New member
שנה טובה

מלאת אור ושמחה (ההפך מהשנה שעברה) שהממשלה תצליח להחזיר את החיילים החטופים תחזיר את היוקרה שהייתה לפני הפאשלות של הקיץ ובכלל השנה האחרונה. (אחרי הכל זאת ה-מדינה!) שתושבי שדרות אשקלון והקיבוצים והישובים בסביבתם לא יפגעו יותר מרקטות למינהם ושהילדים שנפגעו לאחרונה יחלימו בשם ישוע המשיח אמן.

salt of earth

New member
../images/Emo141.gif שנה טובה ../images/Emo141.gif

אני מתפללת לאלוהים ששנת 2007 תביא איתה בשורות טובות לאיזורי המוכה אסון שנמשיך להתמלות ברוח הקודש ושהאמונה שלנו תגדל ותפרח. שנקדש את שם אלוהים במעשים הטובים שלנו והאמונה שלנו. שייגדל הפורום שלנו ויהפוך לכנסייה הוירטואלית והמפלט הרוחני של כל נוצרי מאמין. שנמשיך לתרום לפורום בפעילות מבורכת שמטרת לקדש את שמו הקדוש של אלוהים. שאלוהים ישמור על המשפחות של כולנו, ייגן עלינו וייתן לנו חיי שלווה ואהבה. שאהבה תמיד תשרור בינינו ונמשיך להיות חלק מגוף המשיח. אני מתפללת עבור ההצלחה של כולנו בלימודים, בעבודה, ובחיים האישיים, הרבה בריאות ושמחה למשפחות שלכם וירחיק את הרוע והשטן מהחיים שלכם. שהשנה הזאת תהיה התחלה חדשה מלאה באופטימיות ואהבה, שכל אדם יתפייס עם רעהו ושנקבל הזדמנות לשלום. אמן

che guevara85

New member
שנה טובה לכולם../images/Emo16.gif

أَحِبُّوا أَعْدَاءَكُمْ. بَارِكُوا لاَعِنِيكُمْ. أَحْسِنُوا إِلَى مُبْغِضِيكُمْ ، وَصَلُّوا لأَجْلِ الَّذِينَ يُسِيئُونَ إِلَيْكُمْ وَيَطْرُدُونَكُمْ ، 45لِكَيْ تَكُونُوا أَبْنَاءَ أَبِيكُمُ الَّذِي فِي السَّمَاوَاتِ ، فَإِنَّهُ يُشْرِقُ شَمْسَهُ عَلَى الأَشْرَارِ وَالصَّالِحِينَ ، وَيُمْطِرُ عَلَى الأَبْرَارِ وَالظَّالِمِينَ. (متى 5: 44-45) מאחל לכולם שנה מלאה באור ישוע
, המון אושר, הצלחה ובריאות, שנת שלום ואחווה גם לנו וגם לאויבנו. אמן.

lion 7

New member
יש לי בקשות תפילה

נודע לי אתמול , על שני מקרי סרטן אצל שני אנשים ,אחד כבן 25 צעיר , והשניה אשה מבוגרת , נא לזכור אותם בתפילותכם אחים יקרים, הסרטן זה מצריך תפילות למען אחרים, בשם ישוע אנו מרימים תפילה לאב, בכדי שיתן להם בנס רפואי ריפוי מלא . אני מתפלל ומחזק את הצורך להתפלל לאחרים, או שישוע יתנ לי אומץ בכדי לפתוח את הפה שלי, ולפגוש אותם ולהצהיר על ישוע המרפא מנצרת...

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאמן ליון יקר../images/Emo201.gif

ישוע במילה אחת פתח עיני עיוורים, ריפא משותקים והקים לתחיה- אמן אלוהינו חי, ואם ירצה במילה הוא עושה נסים, ישתבח שמו לעד
. אתפלל עבורם, קרובת משפחה מאוד קרובה לי, נמצאה חולת סרטן גם, והיא בחורה צעירה, שטרם קיבלה את ישוע כמושיע בחייה, אמנם היא נוצרייה מלידה, אך כידוע לנו זה מספיק בכדי שתושע
אך אימונתי בישוע חזקה ותפילותיי אליה תמיד, שתמצא את האור, וכמו שאמרת שיפתח לי דרך לקרב אותה אליו, כי זה לא צעד קל בכלל, שאלוהים יחזק את אמונתנו והאומץ שלנו, וירפא את היקרים האלו-אמן. אל תשכחו לזכור פורום יקר זה בתפילותיכם היומיות, כוחות אפלה עצומים מתאספים על דלתו בכדי להשמידו, אך לא יוכלו עלינו, כי ברכת האדון עם בנם ורוחו שומרת מכל משמר
.אמן יסוע אלחביב.

למעלה