פינת התפילה

lion 7

New member
כן תפילה היא רבת עוצמה

אנו נתפלל בלב . תפילה=תקשורת .. וגם לאלה המנסים להחריב כאן, ישוע יברך אותם. אבל לא נוכל להם לערער על ניהול החכם ורחב הלב של היקרה שיפרד גם ישוע ביקש מאיתנו להיות חכמים ופשוטים , יסוע יברך ואני מאמין כי ימים אלה יעברו כענני קיץ, ושהקללות יהיו ברכות .. אין לנו מלחמות עם בשר ודם ,אלא עם הרוחות והשדים הרעים במחשבות . לכן אנא ישוע תעזור גם , לשיפרד היקרה ולבאי הפורום בהצלחת הפורום, שאנו רוצים לכתוב במדינה חופשית. וגם להשיב על שאלות המבקרים כיאה . אנא תעזור לנו אבינו שבשמים, אנא בשם ישוע נרים תפילותנו לימים שלא השטן ירצה וינסה להכשיל ולהרוס את מה שאחרים בנו ועבדו קשה. לכן אנו מאמינים שאתה כאן ביננו, ואתה חזק מהשטן שינסה ולא יכול, עם הנסיון שאתה מלמד לנו , אמין ... ושיפרד התפילות עולות כמקטרת מול כס האב ,וישוע יגע בלב מי שהוא ירצה, כי אנו גם יש לנו הזכות של הבנים. לא בזכות אלא בחסד.. וימים אלה יעברו כמו ימי התחלת הפורום. אמין. אמין אמין

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאמן הללוייה../images/Emo24.gif

ישוע אבינו שבשמיים יסלח לכל אלו שמנסים לטרפד את שלוותנו, אבל הניטור עוזר מאוד, גם שבהמוניהם מתדפקים על דלת הניטור, חלק מתחזים וחלק מקללים בגלוי, וחלקם מוציאים את זעמם בתיבת המסרים אבל, אם אלוהים איתנו,מי עלינו?
הניטור מזכיר לי את העבדים הנאמנים של האדון שעשה חתונה וסעודה לבנו, הרעים לא הורשו להיכנס, אלו שזלזו בהזמנת אותו אדון, נזרקו ונשארו בחוץ, ורק אלו שקיבלו את הזכות להיכנס נכנסו, ובורכו וסעדו עם האדון.. אושרי מי שקורא ומבין
יא יסוע אלחביב,שיהיה הרצון שלך, תאיר לנו את הדרך אלוהינו היקר, תן לנו את הכח אבינו שבשמיים, ותודה מכל הלב ישוע האהוב, על כל הברכות, על השלווה בלב, על האמונה ורוחך ששומרת ומדריכה, תודה על כל מה שנתת, תודה ששלחת לפה חברים ואחים כלכך טובים , כלכך נאמנים לדבריך, כי החלטת לבנות לך בית פה, על הסלע, ואנו נהיה נאמנים בשמירה על מה שנתת לנו אלוהים
בשם ישוע המשיח מתפללים, אמן
.

SON OF JESUS

New member
אמן אמן אמן../images/Emo24.gif

תבורכי הרועה שלי על התפילה המרגשת תוברכי באסם יסוע אלמסיח, ורב להוא אלמג'ד ישמור אותך ויתן לך את הכוח להתמודד עם כל הקנאים ועם כל הזעם שנגד הפורום הזה, עם כל הכעס בגלל הכנסיה הוירטואלית שלנו, ארב יברקיק , אמין

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאלרב יבאריק אוולאדו

ישוע ישמור עליך מכל רע וידריך אותך בדרך שכולה אור, אמן ואמן. תודה אחי היקר בישוע

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifפינת התפילה../images/Emo16.gif

אשרשר לפה את השרשור הקודם, מאחר וליון העלה בו בקשת תפילה אתמול, והשרשור כבר לא קופץ. זה המקום לבקש בבקשות תפילה, אני אישית מתחייבת לזכור את בקשותיכם, ולהתפלל, ולהיות עוד פה שיתפלל עבור בקשותיכם
. ושתפו אותנו אם ישוע מתערב.. משנה.. נענה.. כי הוא תמיד מקשיב אך הוא תמיד יעשה את הכי טוב עבורנו, ובדרכו המיוחדת- رو 8: 28 ونحن نعلم ان كل الاشياء تعمل معا للخير للذين يحبون الله الذين هم مدعوون حسب قصده. האיגרת לרומאים 8- > 28 וְהִנֵּה יָדַעְנוּ כִּי אֹהֲבֵי אֱלֹהִים הַקְּרוּאִים בַּעֲצָתוֹ הַכֹּל יַעֲזֹר לְטוֹב לָהֶם׃ לתפילה כח רב, כח קסום, התפילה בלב כנוע ונקי, לב מאמין ואוהב, היא תפילה שישוע הבטיח להיענות לה, וישוע נאמן, הכל הוא יכול לעשות אך לא להכחיש את עצמו, הוא נאמן את זה אי אפשר לשנות, ומה שהבטיח הוא יעשה.
וזו הנחמה והחיזוק של בניו. مت 21: 22 وكل ما تطلبونه في الصلاة مؤمنين تنالونه مر 11: 24 لذلك اقول لكم كل ما تطلبونه حينما تصلون فآمنوا ان تنالوه فيكون لكم מתי כ"א : 22 וְכֹל אֲשֶׁר תִּשְׁאֲלוּ בַּתְּפִלָּה וְאַתֶּם מַאֲמִינִים יָבֹא לָכֶם׃ מורקוס י"א: 24 עַל־כֵּן אֲנִי אֹמֵר לָכֶם כֹּל אֲשֶׁר תִּשְׁאֲלוּ בִתְפִלַּתְכֶם הַאֲמִינוּ כִּי תִקָּחוּ וִיהִי לָכֶם׃ يا ربنا الحبيب يسوع استجب الدعاء يا رب الرجاء

איבן Najy

New member
משתתף באבלו הכבד של ידידי תינו

אודה אם מישהו יספר מה אירע hear0d about it arab forum i am using slow internet here

lion 7

New member
כנראה שהדודה שלו נפטרה

משתתפים בצערך תינו , כתוב שמח עם השמחים ובוכה עם הבוכים . קשה להפרד מהקרובים או החברים. ואם זה מנחם קצת , אני נשענתי אז בזמנו בדברי ישוע : אני הולך אל אבי, אצלו יש בתים רבים ,, תודה לך איבן נאגי על ההודעה זאת.. ובקשר לטקס התפילה , אני חושב שמלח הארץ יודע על זה טוב ממני או מישהו אחר . . . שישוע ינחם אותך תינו ואת המשפחה אמן..

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאמן משתתפת בצער

שלחתי מסר לאיבן נאגי הוא הבהיר שיש לו תקשורת איטית וקשה לו לעקוב פה. תשמור על עצמך אבן נאגי יקר ותחזור בשלום-אמן.

SON OF JESUS

New member
שיפרד חוגגת יום הולדת../images/Emo65.gif

הרועה הגדולה הענקית שלנו, האישה שעומדת מאחורי הפורום הזה , האישה שלקחה על עצמה את הרעיון הגדול לפתוח לנו כנסיה וירטואלית, האיה שאספה תחת כנפיה ובעזרתו של ארב יסוע את כל האנשים המדהמים שיש פה כולם אחד אחד בלי יוצא מהכלל חוגגת היום יום הולדת נותר לנו רק להודות לה ולברך אותה על יום הולדתה שחל היום בשעה 00.00 שיפרד יקרה לי במיוחד ולכולנו, אני מאחל לך את כל הברכות בעולם, אני מתפלל שיסוע יהיה איתך בכל מקום ויחזק אותך, שיאיר את הדרך שלך , שיברך אותך בכל עשיה, שילווה אותך בכל הצלחה, אני מתפלל עבורך לאריכות ימים, ושאת תהיה תמיד היונה שמאחפת מעל פני הפורום, ותוברכי ברכה גדולה מן ארב יסוע, על כל צעד שתצעדי איתנו פה ותובלי אותנו אליו עד 120 יקרתי מי ויתן שכל שנה נברך ומחגוג איתך כאן ובמציאות את יום הולדתך הגדול|מזל טוב וסנה חילווא מע יסוע יא שיפרד

salt of earth

New member
מזל טוב המנהלת ../images/Emo20.gif

שתהיה לך שנה טובה מע יסוע, שכל יום תתחזק האמונה שלך
ותאיר את דרכך ודרך הסובבים אותך. שתתברכי יקירתי על עבודת הקודש שאת עושה עם הפורום ותובילי אותנו ביחד להצלחה ביחד עם ישוע.

lion 7

New member
מזל טוב למנהלת היקרה /tapuzforum/images/emo23.gif

ושתמיד תהיה לך ימים מאושרים , ותמיד תפתיעי את הקרובים מסביב , ובכן אנחנו מודים לך בשם האדון על הקמת פורום יקר זה ( שזה לא קל ) , ואת תהיי תמיד חכמה ויקרה לסובבים איתך . חסד ואור יסוע לך ולמשפחתך ,,, /tapuzforum/images/emo23.gif/tapuzforum/images/emo65.gif

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif

יקרים תודה.. سنين طويله مضت والرب معتني بيّ גם בימים שלא הייתי איתו, ולא ביקשתי עזרתו.. יסוע החזיק בידי, וגם שנפלתי לא נתן לי להישבר לעולם.. יסוע הוא אהבתי האמיתית והבוגרת.. ותמיד אודה לו על כל מה שנתן לי, גם על הטוב וגם על הפחות טוב, כי הוא נאמן ואת ילדיו גם שתועים (בכוונה לא טועים
) הוא לא נוטש לעולם- הללוייה, יש לי שנה חדשה עם ישוע
תודה חברים, המקום הזה אחיי ואחיותיי מובל ברוח הקודש, ורק נוכחותיכם היא שמעשירה ועושה אותו בניעמית יסוע כזה מוצלח ומבורך. שתהיו לי בריאים ולרב יחמיקו מין קול שר.

che guevara85

New member
יום הולדת שמח שפרד../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

שאלוהים יברך אותך בכל מה שתעשי, שיסוע יעמוד מאחוריך ויגן עליך ויאיר את דרכך, ושיהיו לך שנים של אושר, שמחה,בריאות,אהבה והצלחה עד 120 שנים.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתודהה צ'ה עד 120 גם מגיע לך

עוד בן לישוע חוגג היום יום הולדת..שיסוע יגן עליך..ידריך ויחזק..יברך ויאיר לך את חייך- אמן.
קול סיני ואינתי סאלם, סנה חילווה מע יסוע

המון המון מזל טוב!!../images/Emo49.gif

המון מזל טוב ! שתהיה לך שנה מוצלחת, שקטה, מאושרת עם ב ריאות וכיף!!!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifתודה, חיי יפים עם ישוע

בזה אני בטוחה

למעלה