פרוייקט יום האהבה

Liroy25

New member
ט"ו באב הגיע! ../images/Emo23.gif

טוב רק עוד יומיים אבל מי סופר?
ספרו ספרו חברים..מה חג האוהבים עושה לכם - התרוממות רוח או בחילה? מה קונים לבת או בן הזוג? שוב חבילת שוקולדים בצורת לבבות, טיסה בשמי הארץ או משהו קצת יותר סוער כמו שלישיה? מה הדרך החביבה עליכם לציין את יום האוהבים? (בית קפה סולידי או מסיבה פראית בין השמיכה לסדין?)

Yaniv-DC

New member
משעמם...

כשהיה לי חבר, כשלא היה, לא משנה מה - מעולם לא הבנתי את ההתלהבות מט"ו באב וולנטיין. זו הרי סתם איזושהי פיקציה כדי לקחת מבני נוער כסף בפיסטיבלים, למכור יותר שוקולד ולמצוא עוד סיבה למסיבה. אין לי חלילה בעייה עם סיבה למסיבה, אבל לא יודע. החג הזה מלהיב אותי בערך כמו ט´ באב..

Yaniv-DC

New member
אולי.

במקרה שלך אנחנו יודעים שלא צקיך למצוא סיבה לקנות שוקולד, מריר, לפחות 75% מוצקי קקאו, אחרת זה לא שוקולד

ביג דיל

New member
לא לפחות, עד...

אם זה יותר מ 75% מוצקי קקאו, השוקולד לא טעים ולא אכיל. יותר מ 50% אבל פחות מ 75%. האם זאת האמת מאי? ואכן - שוקולד שאינו מריר הוא לא שוקולד. נ.ב. - למרות שיש לי מתכון למאפינס שוקולד מהמם, אני עדין רוצה את המתכון למאפינס בננה שוקולד שלך.

.m

New member
יניבי צודק

לפחות 75% מוצקי קקאו (רצוי יותר), ורק מריר! ויקירי, כבר אמרתי לך - זה לא המתכון, זו האהבה שבלב
mai

ביג דיל

New member
אני צריך יותר פרטים...

אהבה וכמה גרם בננות ושוקולד? די, אל תהיי מלעונה. תסגירי כבר את המתכון!!!

.m

New member
ט"ו באב

האמת היא, וחברי יודעים זאת היטב, שאני לא צריכה "תאריך" כדי לחגוג. לעומת זאת, רוב הגברים סביבי (בני זוג שהיו לי, בני זוג של אחרים, וגם חברים), דווקא צריכים "תאריך", "אירוע" או איזושהי סיבה אחרת כדי לעשות משהו מיוחד. אז הנה - יש לכם. לגבי מתנות: אני בעד הפתעות - זה יכול להיות הכי טריוואלי (מי אמר ארוחת בוקר במיטה / זר פרחים / שוקולד?), כל עוד זה לא צפוי...
אפשר להזמין טרובדור (בחיי, אפילו יש לי טלפון של אחד שאמור להיות ממש טוב, אם כי לא יצא לי לבחון אותו בעצמי...)
משחק "חפש את המטמון" בכל השכונה, שמסתיים במיטה, למשל... טוב, עכשיו אני מפסיקה, כדי לא לחשוף את כ-ל הסודות שלי...
mai (שאולי יום אחד תאמץ את הרעיון שזרקו לה, תכתוב ספר, ותרוויח מליונים...)

נEלי

New member
חפש את המטמון עד המיטה...

רעיון מצוין שאני אשמור לי לזמנים פחות בודדים

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif חג האהבה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

במשך כל ה-18 שנים נאחרנות בליתי את כל חגי האהבה לבד לבד.. אבל השנה אני הולך לשבור את המסורת, ואני אבלה את חג האהבה עם החבר
אנחנו נוסעים לפסטיבל ניצנים. ואני מאד מקווה שיהיה טוב. אני יודע שזה נשמע בנאלי (לא סתם בנאלי, בנאלי בטירוף) אבל הפעם זה אחרת. פעם ראשונה שאני נכנס למערכת יחסים שאני ממש מאוהב, ולא מתאהב תוך כדי (או לא מתאהב בכלל). אני מאוהב בו כבר למעלה משמונה חודשים וסוף סוף אני יכול לממש את האהבה שלי. אז חג האהבה הזה יהיה קצת שנוה בשבילי מקודמיו. ושלכם

רשימת מתנות

לדעתי האובייקטיבית מי שזוכר את ט"ו באב הוא זה שצריך להפתיע במתנות (וזה אף פעם לא אני). אני לדוגמא,לירוי, הייתי שמח לזר פרחים מאותו סוג, לא זר כפרי מעצבן עם חרציות. שוקולד שוויצרי של frigor, אמבטיה משותפת עם שמן מיוחד, ארוחת ערב עם אוכל מיוחד - "הסביח" העירקית ליד כלבו שלום, "טאג´ מאהל" ההודית ביפו העתיקה, "נוצ´קה"-הגרוזינית
בלילינבלום. האמת
הכי כיף יהיה לשבת עם מי שאוהבים מול הטלוויזיה ולאכול חלה מתוקה עם חומוס או קוטג´, כשהכלב מביא את הצעצוע התורן שלו כדי שישחקו איתו ברגע הכי לא מתאים.

למעלה