פרוייקט יום האהבה

לא רוצה סצינות../images/Emo122.gif

זה קשור לאקס המשותף של לירוי ושלי ואני רואה את הסצינות שלירוי יעשה לי. לכן אני מקדים תרופה למכה ושותק. אבל זה היה נורא רומנטי. רמזים
זה קשור לגן הילדים ברמת אביב שחדרתי
אליו באישון לילה.

xanadu

New member
אבל אנחנו רוצים סצינות

חוץ מזה, מה אתה מפחד ממנו? רעש וצלצולים הוא. תספר תספר.

spainbar

New member
הנה אני כותב..... אני שונא את ט"ו

באב או כל חג שכזה. בברכת יום שמש, יום של אור. :} ס´

EyeSeeYou

New member
אני לא מבין

איך אפשר לחגוג את טו באב, חג האהבה כשבו בזמן אנחנו רוצחים עם ומקיימים זוועות כאלה ברשות הפלסטינאית!

../images/Emo23.gif זהו, ט"ו באב - סיכום שלי ../images/Emo70.gif

אז מה היה לנו
היה לנו את החבר ששכח להתקשר ב-12 (
) ולאחל חג אהבה שמח (
) - אבל פיצה על זה בהמשך.. (
) היה לנו יום (
) שנתפס רובו בשינה (
) אחרי לילה (
) סוער (
) באינטרנט. (
) היו רבים (
) וצעקות (
) ואכזבות (|
) בגלל שבעלי האוהב לא התקשר (
). אבל סה"כ זה הייתי אני (
) שעשיתי לו את המוות. (
) מסכן. (
) בשנונה הוא הגיע..(
) שמרתי על פרצוף אדיש (
) ואז הוא קצת ריכך אותי (
) והזכיר לי כמה הוא אוהב אותי (
) ושאסור לי לכעוס עליו (
) ביום האהבה (
) הוצאנו יין מהארון (
) שתינו לחיים (
"לחיים!"
). שפכתי לו קצת יין על החזה.. (
) וליקקתי (כמו..
). ופה נגמר הסיפור. (שאני מספר לכם
) (אני יכול רק לרמוז לכם..
) הסוף של הסיפור (
) חברים, היה טוב (
)
שנת האהבה מאושרת

EyeSeeYou

New member
וכל הסרט הזה

רק כדי להוכיח לך ולי שמה שאמרתי שיקרה מראש הערב אכן קרה.. להבא פשוט תקשיב לי ותחסוך מהמסכן סצינות רגשניות ..הוא ילמד להיות קיטשי עם הזמן, טראסט מי.... אם אני למדתי....

assafcohen1

New member
אח, איזה יום אהבה...וגם קצת על מין

לא מספיק שחזרתי בשתיים בבוקר מהמועדון, שהחתול
ישן עלי, שהכלב קפץ עלי, שהבני דודים שלי צרחו לי באוזן
, הוא עוד מתקשר אלי בשמונה בבוקר ושואל אם אני בא אליו...
"הוא", זה הקולומביאני המתוק שפגשתי אתמול במועדון והחליט לעשות לי יום אהבה מתוק מתוק... (וגם קצת מלוח...
) ומה הקטע??? שהוא אמר לי שאני מזכיר לו את טום קרוז! תסתכלו בכרטיס האישי ותראו שאין שום קשר
. אבל היה נחמד לשמוע... ידעתי שטעיתי כשוויתרתי על קולומביה בדרום אמריקה...

Liroy25

New member
יום האהבה שלי ../images/Emo29.gif

עדכני לאתמול מעולם לא חגגתי את יום האהבה, לא היה לי צורך ולא היה לי חבר..אז למה לחגוג? הפעם זה היה שונה, החלטנו הנסיך ואני לצאת לחגוג במסעדה/בית קפה. איך שהגיע הערב מתחיל הדיון לאן הולכים. "מה שבא לך חמוד, תחליט אתה!" אמרתי במתיקות לא אופיינית. "לא משנה לי". "גם לי לא". (נכון זה נשמע כמו פרק גרוע של "דוסון קריק"???) החלטנו ללכת ליועזר בן יין (או משהו כזה) ביפו, מקום לא היה אז התלבטנו בין מסעדה הודית לבין "שיפודי התקוה" (מה הקשר בין השנים?) והחלטנו על השיפודים. חניה מצאנו בקלות לא לפני שהנסיך הצליח להכניס "כמה ערסים יש במקום הזה!" עם "סססעמק ערס! נהג אידיוט! חבל שאני אוציא את הצד המרוקאי שלי עליך!" ו"שמת לב שאנחנו הכי לבנים כאן?" (שלא יעצרו אותך על גזענות כפרה) באותו המשפט. "אני מקווה שלא ירו עלינו או משהו" אמר תוך כדי צעידה "כבר היו כאן מקרים של חיסולי חשבונות". יופי...עכשיו אני באמת רגוע.. איך היה? היה (שיגי/דיסקו/קיילי) כיף! ויודעים מה? אני לא צריך את ט"ו באב בכדי להרגיש מאוהב. אני מתאהב בנסיך שלי בכל יום מחדש, וזה מה שהכי חשוב!

לירוי-כפרה../images/Emo25.gif

חומד- שלא יחשבו שאתה כותב את זה כי אני בפורום, אני יודע שלא. באמת היה כיף. אם יש שכונה יותר גרועה משלנו הרי זו שכונת התקווה.נזכרתי בביקור שלי בהארלם . באמת היו שם חיסולי חשבונות,
לדעתי גם הבעלים של המסעדה נרצח באחד מהחיסולים. גם ראינו בלש חתיך

.m

New member
יום האהבה שלי?

ב
שאדו
(אלא מה...?) אני וההומואים מפזזים בחן. האמת שנורא נהניתי, כי יצא לי לבלות את חג האהבה עם האנשים שאני באמת הכי אוהבת. (בלטו בהעדרם: לירוי והנסיך, יניב-DC, ושמופי שלי...)
mai

משעמם

ולא הרביצו לך? אפילו קצת? נורא מצטער, הדבר שכל פעם צץ לי בראש זה איזשהו סרט שראיתי פעם (סרט ביוגרפי עליך שהקדים את זמנו) שבו לפני שההומו מקבל מכות אומרים לו הבריונים: "עד עכשיו אכלת בתחת, עכשיו תאכל מכות". וזו פעם אחרונה שאני מתייחס לנושא. מבטיח. בעצם, פעם לפני אחרונה. מבטיח !!!

למעלה