אורנית../images/Emo24.gif
אם יש לך זמן למרות הלימודים והחיים מעבר יש משהו באיזור שלך למען ילדים,אולי תתרמי שם את כול מה שאנחנו יודעים שאת יכולה?
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=90534719 הגעתי להחלטה שצריך להיות סנטה קלאוסים אז אחרי שאני אסיים את ההחלטות איפה אני עוד אוכל לעזור(כי פשוט עודף של שבועיים עבודה-81 שעות זה כלום וזה עוד לא כולל את שעות הערב...) אני אנסה לגייס אחרים למען מי שזקוק,תמיד רציתי כוח להצלת העולם(לכן אני אוהבת את הסדרה
),לצערי העולם לא יחכה להצלתי אבל לפחות דברים קטנים נוכל לעשות עם כמה שזה נשמע קצת פלצני בנוסח שאני כותבת,זה לגמרי אמיתי...מה דעתך?... איך באמת הולך עם הלימודים השנה?והחיים?... אני יודעת שבחנוכה מעבר לדברים הרגילים כול עוד אין הפתעות(כמו שלצערי עלולות להיות...)אני מתכננת כמה דברים נוספים גם פה בפורום(צריך להחזיר את המשחקים,התמונות והדיונים שלא נתייבש טוטאלית...)וגם בכלל(לבקר ילד מהביה"ס-ההוא בן 8 שהייתי איתו בבית חולים ואני
ת בו קשות ולפי התגובות שלו זה הדדי-האמא הזמינה אותי,יש ילדה שעוברת ניתוח דווקא בחג ואני גם רוצה להצטרף לעוד פעילות של פורום 'למען הקהילה' באיזור-הייתי שמחה אם היינו כולנו מצטרפים וגם נפגשים ככה ועושים משהו שבאמת לא נשכח)ויש גם משפחה שאני מתכננת לבקר... אגב,הייתי אתמול עם אחי הקטן בן 9 בפסטיגל-שנינו השתעממנו לאללה,לא היה שם אף זמר אחד בחלק הראשון(מייקל לואיס ובנות השמינייה אלה זמרי האומה החדשים
) ומעבר לקולות גם השירים ברובם היו מעאפנים,החלק השני היה כולו פרסומת אחת גדולה ובכלל גם הבמה לא הייתה מושקעת במיוחד ולא היו הרבה אפקטים,בזבוז זמן בגדול...