רוצים לעשות נס חנוכה?

../images/Emo23.gifרוצים לעשות נס חנוכה?../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif

בפורום למען הקהילה קוראים לכם לסייע לנו בבבקשה למען אותם ילדים נזקקים ומעוטי יכולת השוהים בפנימיות, במוסדות לילדים עם פיגור, בגנים מיוחדים ובבתי מחסה ברחבי הארץ. נשמח להאיר להם את חג החנוכה ביחד עימכם. מחכים לכם בפורום "למען הקהילה".

Digi Lista

New member
אולי נצטרף אליהם?...

וככה בעצם יהיה לנו גם מפגש פורום עם מטרה מעבר לאוכל וקשקושים,משהו עם מהות אמיתית...האמת שאני פשוט עובדת גם בחנוכה ככה שאם אין הפתעות(סבא שלי...) אני במילא אהיה במקומות השירות אז למה שלא ניפגש כבר ונעשה משהו יחד?...כמו שכתבתי שעשיתי עם החברה שבאה אליי כשקיבלה חופשה מהצבא-אם אני לא יכולה לבטל דברים למה שלא פשוט תצטרפו אליי?...זאת גם פרסומת לא רעה לכם חברי הפורום הזה שתמיד מוכיחים שיש על מי לסמוך ויש סיבה שכולנו התרכזנו פה כבר מעל ארבע שנים...

זה רעיון מאוד יפה,ליסטה!

אולי אני אצטרף,אם אני אהיה פנויה בחנוכה.אני ממש מעריצה אותך על הרצון לתרום כמה שיותר לקהילה.

Digi Lista

New member
אורנית../images/Emo24.gif

אם יש לך זמן למרות הלימודים והחיים מעבר יש משהו באיזור שלך למען ילדים,אולי תתרמי שם את כול מה שאנחנו יודעים שאת יכולה?
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=90534719 הגעתי להחלטה שצריך להיות סנטה קלאוסים אז אחרי שאני אסיים את ההחלטות איפה אני עוד אוכל לעזור(כי פשוט עודף של שבועיים עבודה-81 שעות זה כלום וזה עוד לא כולל את שעות הערב...) אני אנסה לגייס אחרים למען מי שזקוק,תמיד רציתי כוח להצלת העולם(לכן אני אוהבת את הסדרה
),לצערי העולם לא יחכה להצלתי אבל לפחות דברים קטנים נוכל לעשות עם כמה שזה נשמע קצת פלצני בנוסח שאני כותבת,זה לגמרי אמיתי...מה דעתך?... איך באמת הולך עם הלימודים השנה?והחיים?... אני יודעת שבחנוכה מעבר לדברים הרגילים כול עוד אין הפתעות(כמו שלצערי עלולות להיות...)אני מתכננת כמה דברים נוספים גם פה בפורום(צריך להחזיר את המשחקים,התמונות והדיונים שלא נתייבש טוטאלית...)וגם בכלל(לבקר ילד מהביה"ס-ההוא בן 8 שהייתי איתו בבית חולים ואני
ת בו קשות ולפי התגובות שלו זה הדדי-האמא הזמינה אותי,יש ילדה שעוברת ניתוח דווקא בחג ואני גם רוצה להצטרף לעוד פעילות של פורום 'למען הקהילה' באיזור-הייתי שמחה אם היינו כולנו מצטרפים וגם נפגשים ככה ועושים משהו שבאמת לא נשכח)ויש גם משפחה שאני מתכננת לבקר... אגב,הייתי אתמול עם אחי הקטן בן 9 בפסטיגל-שנינו השתעממנו לאללה,לא היה שם אף זמר אחד בחלק הראשון(מייקל לואיס ובנות השמינייה אלה זמרי האומה החדשים
) ומעבר לקולות גם השירים ברובם היו מעאפנים,החלק השני היה כולו פרסומת אחת גדולה ובכלל גם הבמה לא הייתה מושקעת במיוחד ולא היו הרבה אפקטים,בזבוז זמן בגדול...

חח את פשוט בנאדם מדהים!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

כל הכבוד לך!ההודעה שהפנית אותי אליה נמחקה משום מה,אבל בכל מקרה אני רוצה מאוד לתרום ואולי אני אעשה את זה אם אני אהיה פנויה.הלימודים בסדר וגם החיים בסדר.מה אצלך?

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gifעל הערכה והפרגון../images/Emo39.gif

אצלי כרגיל מדובר ברכבת הרים בכול תחום....אם תחום אחד הולך חלק,תחום אחר יעשה בעיות... היום לא היו לי בכלל תלמידים בהסעה חזרה(מתוך 7 קבועים בבוקר באו רק 2 והם בכלל חוזרים ב6 ולא איתי בחזרה מלבד בשישי)אז החלטתי ספונטנית לקפוץ לבית שאן(אף פעם לךא הייתי בבית שאן והקטע שאבא שלי עובד שם כבר ארבע שנים...) לילד שאני מאוד אוהבת מהביה"ס,הבטחתי למשפחה לבוא בחנוכה ופתאום הייתה הזמנות,בקטע של צחוק הצעתי למלווה שלו בהסעה שמשמשת גם כסייעת לילד אחר ונמצאת איתי בכיתה שאני אבוא אליה(היא תמיד מזמינה אותי,מין אישה מבוגרת ומלאת חום)ואז חשבתי לנסות לצלצל להורים של הילד ולבדוק אם אפשר לבוא,חזרתי רק לפני שעה... מה חדש אצלך?... הינה חלק מההודעה...
בלימודים ואם את מחליטה לעשות משהו אני אשמח שתשתפי סתם כי זה מעניין ומרגש

strawberrys

New member
בקשר ל-

"ואני גם רוצה להצטרף לעוד פעילות של פורום 'למען הקהילה' באיזור" את מתכוונת ליום טאקי בחיפה או לאיזו פעילות/מסיבה אחרת שהם מארגנים?

Digi Lista

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif

ראיתי את ההערה שלך שם,היה משעשע
אין ממש מפגש,יש פעילות שוטפת של תרומה לקהילה אז אני עוזרת עם הצעות למקומות(*אמממ...*)ועם כוונות טובות לקחת חלק ממשי גם במקומות שלא הצעתי אז חשבתי שאם כבר אז למה לא לשלב גם אותנו יחד ואז יצא שגם אנחנו פועלים למען הקהילה וגם נפגשים ועושים דברים עם משמעות יחד

strawberrys

New member
כן, בהחלטXD

תמיד כיף לפגוש אנשים בפה בפורומים אחרים (כמו שפגשתי את אורהD:)

strawberrys

New member
דרך אגב, בסוף מצאו את הכלב שלי

לפני שבוע. הוא הגיע לאיזו משפחה בישוב הסמוך, והם הגיעו אלינו בעזרת השבב

Digi Lista

New member
טוב לשמוע על הכלב../images/Emo24.gif

ולגביי המשפט שציטטת-מבחינתי מה שיתאים לנו אנחנו יכולים לעשות,אני אומנם לא בדיוק אלופת הארץ בסבלנות לטאקי(וניסיתי דיי הרבה ובלי קשר לתוצאה פשוט שעמם לי)אבל המטרה חשובה ולכן מבחינתי מה שנחליט בא בחשבון...ושלא תחשבי-ראיתי את ההודעה שכתבת שם בקשר לתרומה לגן אוטיסטים

strawberrys

New member
את לא אוהבת טאקי?!

תתביישי!!>___< אני ממש רוצה לנסוע ליום הזה, אני רק צריכה למצוא עם מי..ולפי מה שהבחורה שמארגנת את זה כתבה לא חייבים רק לשחק טאקי, אפשר גם פשוט לעבור ולשמח את הילדים. (ואם כבר מדברים על זה, איזו תחנת רכבת הכי קרובה לבית חולים הזה?) ועוד משהו שרציתי לשאול, ראיתי שכתבת שאתם צריכים דיסקים.. זה משנה איזה סוגים של מוזיקה או כל הסוגים זה בסדר? (כלומר, מן הסתם מטאל וכאלה זה לא מתאים, אבל נראה לי שיש לי כמה דיסקים שאני לא צריכה). אם יש סוגים מסוימים שמתאימים, אפשר גם לצרוב.. או שאתם שם נגד?

למעלה