Digi Lista
New member
כן,באמת בושה...
אבל אני כן חושבת להגיע למרות שאני וטאקי לא נשואים...אני לא יודעת מה תחנת הרכבת הכי קרובה אבל אני מאמינה שאם הבית חולים הוא כרמל אז בטח תחנת "חוף הכרמל" הכי קרובה,אם את הולכת תעדכני כי אני בהחלט עושה מאמצים להגיע ולהביא עוד אנשים,וחוץ מיזה נוכל להיפגש ולעשות כיף יחד
גם דיסקים צרובים זה בסדר גמור(יש לנו כמה צרובים,חלקם פשוט לא עבדו מעולם...),אנחנו לא נגד שום דבר שיכול לעזור ולשמח...היום בדרך לבית ספר אספתי ממישהי תרומה גדולה מאוד של בובות ברבי ובראץ ומלא חפצים לבובות וגם חרוזים ודברים נוספים(היא מילאה בגאז שלם עם קופסאות!)הבאנו את הכול(אני והנהג...)והייתה בהתחלה תגובה פושרת מאיזו מורה שאמרה לי שדברים כאלה מזמן לא צריך אבל אחרי כמה דקות הייתה התלהבות המונית וחילקנו לגנים ולכיתות(וגם קצת לאנשי הצוות...)לפי צרכים וראיתי את השמחה של כולם(כתבנו לתורמת מכתב תודה ואישית הזמצנתי אותה עם הילדים שלה לביה"ס וגם דיברתי איתה טלפונית ובאס.אמ.אס על התגובות של כולם),היה מדהים
!| האיסוף נמשך,כול דבר שרוצים לתרום מתקבל בברכה(גם צעצועים כאלה לתינוקות-אלה שלוחצים ופתאום יש מוסיקה,אור או משהו קופץ...),כול מקום שיקבל תרומה מאוד ישמח
אבל אני כן חושבת להגיע למרות שאני וטאקי לא נשואים...אני לא יודעת מה תחנת הרכבת הכי קרובה אבל אני מאמינה שאם הבית חולים הוא כרמל אז בטח תחנת "חוף הכרמל" הכי קרובה,אם את הולכת תעדכני כי אני בהחלט עושה מאמצים להגיע ולהביא עוד אנשים,וחוץ מיזה נוכל להיפגש ולעשות כיף יחד