רוצים לעשות נס חנוכה?

Digi Lista

New member
כן,באמת בושה...

אבל אני כן חושבת להגיע למרות שאני וטאקי לא נשואים...אני לא יודעת מה תחנת הרכבת הכי קרובה אבל אני מאמינה שאם הבית חולים הוא כרמל אז בטח תחנת "חוף הכרמל" הכי קרובה,אם את הולכת תעדכני כי אני בהחלט עושה מאמצים להגיע ולהביא עוד אנשים,וחוץ מיזה נוכל להיפגש ולעשות כיף יחד
גם דיסקים צרובים זה בסדר גמור(יש לנו כמה צרובים,חלקם פשוט לא עבדו מעולם...),אנחנו לא נגד שום דבר שיכול לעזור ולשמח...היום בדרך לבית ספר אספתי ממישהי תרומה גדולה מאוד של בובות ברבי ובראץ ומלא חפצים לבובות וגם חרוזים ודברים נוספים(היא מילאה בגאז שלם עם קופסאות!)הבאנו את הכול(אני והנהג...)והייתה בהתחלה תגובה פושרת מאיזו מורה שאמרה לי שדברים כאלה מזמן לא צריך אבל אחרי כמה דקות הייתה התלהבות המונית וחילקנו לגנים ולכיתות(וגם קצת לאנשי הצוות...)לפי צרכים וראיתי את השמחה של כולם(כתבנו לתורמת מכתב תודה ואישית הזמצנתי אותה עם הילדים שלה לביה"ס וגם דיברתי איתה טלפונית ובאס.אמ.אס על התגובות של כולם),היה מדהים
!| האיסוף נמשך,כול דבר שרוצים לתרום מתקבל בברכה(גם צעצועים כאלה לתינוקות-אלה שלוחצים ופתאום יש מוסיקה,אור או משהו קופץ...),כול מקום שיקבל תרומה מאוד ישמח

Digi Lista

New member
מיתר-כתבו לך שם ../images/Emo51.gif

על התרומה לילדים האוטיסטים
ואני מסכימה עם כול מילה של זאת שהודתה לך

strawberrys

New member
עוד לא ראיתי את התגובה...

אבל אמא שלי דיברה עם האישה שאחראית על זה, וביום ראשון נסע לשם וגם נצטרף למסיבה. האמת היא שהיום חשבתי על זה, ופתאום שמתי לב שיש לנו כל-כך הרבה דברים בבית שאנחנו לא צריכים ובטוח יוכלו לעזור לאחרים..נראה מה נעשה עם זה:) סטטה, לך בכלל המון הערכה. נראה לי שלמעט מאוד אנשים יש מודעות לדברים האלה כמו לך, את ענקית
בקשר לדיסקים, מצאתי איזה שישה ששמעתי כשהייתי קטנה ועכשיו הם סתם שוכבים בארון הרחק מכל עיןP: ואם הצורב יעבוד אני אצרוב כמה אלבומים שנראה לי ממש יהנו ילדים שלא יכולים לראות (אלבומים של פינק פלויד למשל, אני לפעמים שומעת בכוונה בעיניים עצומות, זה ממש מעצים את החוווית השמיעה:) ואם ניפגש בזמן הקרוב אני אעביר לךD: ואם כבר איזה יש לי שאלה שמעניינת אותי ואת בטוח תוכלי לענות. שיתוק מוחין, אז נכון זה יכול להתבטא בכל מיני צורות? אז יש ילדים שזה פוגע בהם שיכלית, ואז הם מוגדרים גם כמפגרים, ויש כאלה שזה פוגע בהם רק מוטורית ואז יש להם נכויות מסוימות, ויש כאלה שגם וגם? תעשי לי סדר בבלאגן

Digi Lista

New member
עכשיו כבר ראית?../images/Emo13.gif...

אני ממש רוצה לשמוע חוויות מיום החגיגה
אגב,תשלחי לי שוב את המסר כי אני לא מצליחה לפתוח אותו משום מה אבל רק את הכותרת אני רואה וזה מוזר כי המסרים האחרים נפתחו...
ענקית על הפרגון התמידי,הכבוד כולו שלי
בואי נעשה סדר בבלאגן לגביי השיתוק מוחין,אם כי אני לא יכולה להסביר ממש לעומק בגלל שאין לי ידע מקצועי ואני אומרת רק מה שמסבירים לי עובדים מקצועיים בביה"ס...שיתוק מוחין פירושו חוסר חמצן למוח בדרך כלל בזמן הלידה(אצלנו יש גם כאלה שנמצאים למרות שהם הגיעו למצבים האלה מחיסונים כושלים,נפילות בגיל צעיר ואפילו 3 ילדי רמדיה),הדבר עלול לגרום לפגיעות שונות כמו נכות,עיוורון,חירשות,חצי גוף משותק והאחר פעיל,רק יד אחת משותקת,הכול ביחד וכו' יש בהחלט כאלה שמוגדרים גם כבעלי פיגור או אוטיזם ויש גם כאלה שמלבד נכות פיזית הראש שלהם עובד טוב יותר גם מאנשים "נורמלים". חשוב לזכור שגם בפיגור יש דרגות שונות(קל,בינוני ועמוק)וגם איך פיתחו את הילדים בגיל צעיר משפיע על התפקוד שלהם וככה יכולים להיות שני ילדים בעלי שיתוק מוחין הכולל גם פיגור בינוני אבל אחד יהיה מפותח יותר ויוכל להגיב ולתקשר עם הסביבה דרך העיניים,הידיים,הראש,הפה או כול חלק אחר שלא נפגע ואומן לשם כך ואילו השני יראה כאילו הוא נמצא בעולם משלו. כול אחד הוא סיפור בפני עצמו,אצלנו בביה"ס לפחות לפי מה שהבנתי אין שני ילדים שיש להם בדיוק את אותה הבעיה ולכול אחד יש מכלול של בעיות ופגיעות,אגב יש גם כאלה שמוגדרים כבעלי שיתוק מוחין והם משולבים רגיל בחברה בלי שמישהו יודע עד שהם לא אומרים. מקווה שהצלחתי להסביר קצת את העניין
וכמובן שאם אכן ניפגש(אם בא לך את יכולה גם לבוא לביה"ס ולראות במו עינייך הכול) ותחליטי לתרום משהו אני בטוחה שתמיד יהיו כאלה שישמחו לקבל,"זבל של אדם אחד=אוצר של אדם אחר"

strawberrys

New member
אין לי זמן להגיב על הכל עכשיו,

אבל מה שכתבתי במסר זה שאל תזמיני את ההצגה הזו לשום מקום. היא נוראית גם מבחינת התוכן, וגם הם מחלקים בסוף ההצגה פוסטרים וחוברת שנקראת "הדרך אל האושר" שכתב רון הארבד מייסד התנועה הסיינטלוגית (תחפשי על זה באינטרנט ותביני). השכבה שלנו צפתה בהצגה וכולם יצאו בהרגשה ש"ראינו עכשיו פרסומת של שעה וחצי". כמובן, אגב, שהם די מסתירים את עניין הסיינטולוגיה, כי בעקרון משרד החינוך אוסר על הכנסת כתות לבתי ספר. (וגם בלי עניין הכת, זו הצגה נוראית. במשך חצי ממנה עומד מרצה שמקריא מדף את העקרונות המטומטמים שלהם).

0Pandemonium0

New member
הסיינטולוגים הם חבורה של בבונים

מטופשים, וכל התורה שלהם הומצאה על-ידי טמבל שחושב שבגלל שהוא כותב מדע בדיוני, יש לו את הלגיטימציה לטעון שאיזה חייזר רשע הגיע לכדור-הארץ והפציץ אותו בפצצות מימן לפני שבעים וחמישה מיליון שנים.

strawberrys

New member
ועוד בקשר להצגה הזו...

היא מחולקת לשני חלקים, שבראשון כאילו הצגה על אלימות וכו' והשני זו ההרצאה הנוראית או מה שזה לא יהיה.. בחלק הראשון מוצגת סצנת אונס(!) שלא משאירה יותר מדי מקום לדמיון. וכמו שאמרתי, בחלק השני עולה גבר שמקריא מדף את הרעיונות המפגרים שלהם ומפרט על החוברת שהם מחלקים. כשנגמרת ההצגה מחלקים את החוברת הזו, וגם פוסטרים עם ציורים של הסעיפים. בחלק השני של הפוסטר כתוב שמי שיתלה אותו ויצטלם עומד לידו, ישתתף בהגרלה ויוכל לזכות בפרסים כגון: כרטיס לגן החיות בתל אביב (אין כזה מקום). אם מישהו חושב שזה מפחית אלימות..אז לפחות בשכבה שלי חודשים ספורים אחרי שכולם צפו בהצגה הייתה קטטה/קרב די גדול בין השכבה שלי לשכבה שמתחתינו (כולל זריקת שקיות מים ומכות).

strawberrys

New member
עכשיו ראיתי,

ואני מרגישה ממש רע לגבי זה, כי לא עשינו כמעט כלום, וככה האישה הזו הודתה לנו/: תודה רבה על ההסבר! זה באמת פחות או יותר מה שסברתי
לפני כמה זמן קראתי כתבה גדולה על גבר זקן עם שיתוק מוחין שהוא דוקטור(או פרופסור) לסוציולוגיה.. נראה כבר מה עם חופש חנוכה...חשבתי על זה היום ואין לי כלכך הרבה כוח לנסוע לחיפה..אבל זה לא סגור.. וגם בלי קשר, חברה שלי מישוב אחר שאיתנו בבית ספר אמרה שהמתנ"ס שלהם כנראה מוציא אוטובוס לבית לוינשטיין לעשות להם שם חגיגה ואני אצטרףD:

למעלה