שאלה? האם KLM הכנס למוסך של

הנכד של

New member
../images/Emo23.gifשאלה? האם KLM הכנס למוסך של

אל על? 2. היכן אפשר לשמוע על סגירה זמנית של מסלול זה או אחר בנתב"ג?

master drums

New member
...

1.אני לא חושב שהוא ייכנס לשם..החלקים של אל-על הם שלהם ו-KLM צריכים לדאוג לפתרון בעיות..שישלחו טכנאים,חלקים וציוד ושיתקנו פה.. 2.לא יודע

e dor

New member
מי שעשה את הטעות זה רש"ת

(או אלעל, כי המשאיות של אלעל - לא ?) אז מי שגרם צריך לממן את הטיפול - בוודאות KLM הפסידה כסף מהעניין הזה ... צריך לשלם את זה כי אם לא אנחנו יוצאים ממש לא בסדר - וכאילו שהיינו בהתחלה בסדר ...

kennedy

New member
"סיפור" הדלת של KLM

את הדלת עקר ממקומה רכב קייטרינג של חברת "אל שף" המספקת אוכל להרבה חברות בשדה פרט לאלעל.כמו בתאונת דרכים,ביטוח הרכב מכסה הכל,כך שגם "אל שף" גם "קלמ" וגם "אלעל" החברה שתיקנה הדלת,יוצאות בהפסד מזערי אם בכלל. המטוס המריא מכאן אתמול ב 5 אחה"צ,לאחר תיקון הדלת.יש בשדה התעופה כ 5עד 10 מקרים דומים לזה בשנה.

kennedy

New member
אפשר לשמוע על ערוץ 132.50 מה"צ

הודעות על מז"א בשדה,כיוון מסלולי המראה ונחיתה,וסגירת מסלולים.

ארזS

New member
ידיד שלי שהיה במקרה באזור של נתב''ג

התקשר אלי שלשום אחה''צ ושאל אותי אם אני יודע מה פתאום מטוס של KLM ממריא בשעה מוזרה שכזאת, שהרי ידוע לו שהם ממריאים רק בשעות הבוקר המוקדמות. הסברתי לו את העניין [הבחור לא ידע על הסיפור עם הדלת].

ארזS

New member
לא יודע... לא טסתי בו...

אני הייתי בעבודה ואין לי קשרים מיוחדים ב"חלונות הגבוהים" ... אבל מן הסתם ככה זה נראה לי, שהוא טס ריק.

e dor

New member
לא בהכרח

אולי KLM הצליחו למכור כרטיסים וככה הרוויחו חלק מההפסד של השבתת המטוס. לך תדע :)

ארזS

New member
ודרך אגב...

לפי התמונות שאתה מעלה מנתב''ג נראה לי שאתה צריך לדעת את התשובה ! . . . . . . . . . . . .

ora506

New member
המטוס יצא ריק לסכיפהול.בדוק.

המריא ב1700 אחה"צ אות קריאה KLM462D

ora506

New member
ידידה שלי עובדת בלאופר,חברת הנדלינג

בין היתר של קלמ.שאלתי,ענתה לי,שיתפתי אותכם,ראיתי שהנושא מסקרן.....

ארזS

New member
לא חשבתי אחרת

וציפיתי לתשובה כזאת שתגיע מתי שהוא...

e dor

New member
דווקא זה מאוד לא אופייני לחברה כזאת

כמו KLM... להוציא טיסה ריקה ? תמיד אפשר למכור כרטיסים - אפילו אם זה רבע מטוס.

ארזS

New member
אחרי שבוע שהמטוס עמד כאן,

אני לא בטוח שהם ידעו למתי למכור כרטיסים...

e dor

New member
כרטיסים של רגע אחרון, אתה רוצה ...

להגיד לי שאמרו להם "עוד 5 דקות אתם לא פה - ביי" ? לא נראה לי ארז, התראה של יום לפחות הם קיבלו - אחרי הכל, מה עם צוות טייסים ? אתה חושב ששבוע שלם חיכה פה צוות ? קשה לי להאמין.

ארזS

New member
אולי לא ברגע האחרון

אבל לפי מה שקראתי התיקון התעכב והתעכב, אז אולי הם לא ידעו מראש בדיוק מתי הטיסה תצא, ולכן איך ימכרו כרטיסים כשלא יודעים בדיוק מתי יטוסו ? וחוץ מזה, מה אכפת לי אם הם מכרו או לא מכרו כרטיסים ומה הסיבה ? בינתיים אני עדיין לא מנהל חברת תעופה והדאגות האלה רחוקות ממני...

למעלה