שאלה? האם KLM הכנס למוסך של

e dor

New member
חאפר מי שעושה כזה דבר תמיד

אבל כשיש לך מטוס בשדה שבוע - אולי תוכל למכור כמה כרטיסים לטיסה חזרה. בינינו - גם אם זה כרטיס אחד - למה לא ?

e dor

New member
אם מורידים את הדבר :p

פשוט הניסוח הזה יותר טוב לטעמי, תסלחו לי על הקטנוניות :)

asafraviv

New member
כי כרטיס אחד יעלה להם יותר מאשר

לא למכור כרטיסים בכלל

e dor

New member
למה יעלה ? גם ככה המטוס היה בהכנות

לטיסה - יש עליו כל מה שצריך - רק מעלים את האוכל מחדש - אבל הם כבר שילמו עליו.

אבל צריך...

לעלות גם צוות, דיילים, פרסר וכו'... תאמין לי שהצוות שנתקע פה לא נשאר עם המטוס שבוע... הקיצר לא משתלם, וכנראה שחברה גדולה כמו KLM ידעה מה היא עושה מתי שהיא לא מכרה כרטיסים, כנראה גם לא ידעה מתי המטוס יצא בדיוק... זה לא מונית שירות...

e dor

New member
אז איך הטיסו את המטוס ? בלי טייסים?

ומתי הטייסים אוכלים ? בעזרת מי ? קצת הגיון ... לי נראה שהם טסו עם כמה אנשים, ממש קשה להאמין שהם המריאו ריקים - אפשר לעשות מזה רווח אחרי הכל.

מאכילים את הטייסים?

מה עושים להם " אוייייייייירון" ומכניסים להם את המזלג לפה? סה"כ טיסה של כמה שעות, יש להם אוכל, אולי היתה איתם דיילת אחת שתעשה להם אווירון שיאכלו כמו שצריך... ובקשר לטייסים, סביר להניח שהם באו בטיסת הבוקר או משהו, עם מטוס אחר בתור נוסעים, וחזרו בתור טייסים... מה אתה חושב שעושים בטיסות קרגו? גם לוקחים את כל הצוות כדי שיאכיל אותם?

ERJ PILOT

New member
חברה לא כזה ביג דיל

חברות תעופה מעבירות מטוסים ריקים כל הזמן, זה נקרא REPOSITION FLIGHT כן מפסידים קצת כסף אבל קורה, יש לכך הרבה סיבות, אני אישית עשיתי את זה חודש שעבר 3 פעמים, ואלו היו טיסות של יותר משעתיים וחצי, לא צריך דייל/ת בשביל טיסה כזו, זה בסך הכל עד הולנד, אם איין נוסעים איין צורך בדיילים בשביל זה, להמצאות דיילים על מטוס יש סיבה ראשונית: בטיחות נטו, סיבה משנית היא שירות, לכן איין צורך בצוות דיילים על טיסה כזו.

e dor

New member
טוב - לי זה נראה הפסד אבל ... KLM

מבינים בזה יותר ממני [וטוב שכך
]

ERJ PILOT

New member
זה הפסד בטוח, אבל יש עוד דברים

שאתה לא יודע כמו: אולי מנהל התעופה ההולנדי דורש בדיקה מקיפה בהולנד לפני שאפשר להעמיס נוסעים על מטוס שעבר תקרית או תאונה?\ יש הרבה דברים שלא לקחת בחשבון אז הנה דוגמה, אבל אתה צודק כסף הם לא הרוויחו.

למעלה