חרוזים כחולים מצאו חן בעיני
נ ניב המתוקה New member 28/1/06 #13 איזה יופי שרון! החרוזים מדהימים../images/Emo23.gif במיוחד הכחולים!!! והכרטיס ATC משגע! [אני כל הזמן רואה את השם הזה ATC ועוד לא ממש הבנתי מה זה ]
איזה יופי שרון! החרוזים מדהימים../images/Emo23.gif במיוחד הכחולים!!! והכרטיס ATC משגע! [אני כל הזמן רואה את השם הזה ATC ועוד לא ממש הבנתי מה זה ]
א אתי רז New member 28/1/06 #17 אז ככה שרון..... מהחרוזים גם אני מרוצה !!!!!!!!!! וכי למה??? כי זו בדיוק גם הטכניקה ההכי אהובה שלי. אין מה לדבר....עבודותייך יפות ביותר.
אז ככה שרון..... מהחרוזים גם אני מרוצה !!!!!!!!!! וכי למה??? כי זו בדיוק גם הטכניקה ההכי אהובה שלי. אין מה לדבר....עבודותייך יפות ביותר.
ר רונית גולן New member 29/1/06 #25 תשמעי, זה ממש מקסים! רמת הגימור המריאה מעל "מרקיעת שחקים" מה זה ATC?
ת תומסקה New member 28/1/06 #6 הכרטיס משגע! ../images/Emo99.gif ולגבי החרוזים אהבתי את האפקט של הקרקל, אני חושבת שהוא מקסים. אבל אני חושבת שאפשר היה לוותר על העיגולים שהוספת. בכל אופן- זה יפה.
הכרטיס משגע! ../images/Emo99.gif ולגבי החרוזים אהבתי את האפקט של הקרקל, אני חושבת שהוא מקסים. אבל אני חושבת שאפשר היה לוותר על העיגולים שהוספת. בכל אופן- זה יפה.
א אורליהו New member 28/1/06 #8 גם אני אוהבת את הרעיון הזה, וגם לי נראה שאפשר היה לוותר על התוספת מהגליל. יש לך רעיון איך אפשר להשתמש בטכניקה זו לציפוי כלים?
גם אני אוהבת את הרעיון הזה, וגם לי נראה שאפשר היה לוותר על התוספת מהגליל. יש לך רעיון איך אפשר להשתמש בטכניקה זו לציפוי כלים?
S silver and cold New member 28/1/06 #11 יצא יפה הניסוי... המצאת שיטה חדשה =) והכרטיס יפיפה!! וגם המלחיות משגעות עבודה מדוייקת ועדינה.
פ פינקי 1 New member 28/1/06 #15 הכרטיס מדהים ביותר והחרוזים מאוד מיוחדים נראים כמו ג'ולות אבל מיוחד מאוד וגם אני אהבתי את הכחולים
א אופל כחול New member 28/1/06 #1 שרון ../images/Emo140.gif פלפליה ומלחיה יפות. . .עדינות. . . תודה על ההסבר לטכניקה ואהבתי מאד את חרוזים הכחולים . . .הצבע שלי. . . לי מיותר הפרוסות שהוספת לחרוזים האדמדמים . . .
שרון ../images/Emo140.gif פלפליה ומלחיה יפות. . .עדינות. . . תודה על ההסבר לטכניקה ואהבתי מאד את חרוזים הכחולים . . .הצבע שלי. . . לי מיותר הפרוסות שהוספת לחרוזים האדמדמים . . .